Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Συζήτηση χρήστη:Pyraechmes»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
*Φόκαλ, νομίζω ότι η συμπεριφορά της κοινότητας απέναντι στον Πυραίχμη είναι πασίγνωστη, και όλοι μας θυμώμαστε ακόμη πολύ καλά, ποιοί και πως του σπάσανε τα νεύρα, αργά, συστηματικά και άκρως αποτελεσματικά. Και τώρα που ο Γγια όλως περιέργως άφησε το προσκήνιο δίνοντας την σκυτάλη στον Ασμοδαίο (χου χου), τα πράγματα επαναλαμβάνονται με κυνισμό. Το σχόλιό σου εδώ μάλλον τον υποτιμάει και τον ωθεί στην πίκρα. Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό. --[[Χρήστης:Eklogarithmos|Eklogarithmos]] ([[Συζήτηση χρήστη:Eklogarithmos|συζήτηση]]) 22:28, 26 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)
**Εκλογάριθμε, αν η τακτική του Ασμοδαίου είναι πιο αποτελεσματική από αυτή του Πυραίχμη, τότε το να το εξηγήσω στον Πυραίχμη είναι πολύτιμη βοήθεια και όχι υποτίμηση ή λόγος να πικραίνεται. Πρέπει να βλέπει τις αποτελεσματικότερες τακτικές και να τις αντιμετωπίζει με το βέλτιστο τρόπο. Αυτό είναι βοήθεια. --[[Χρήστης:FocalPoint|Focal]]<sup> [[Συζήτηση χρήστη:FocalPoint|Point]]</sup> 22:33, 26 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)
**χου χου χου. Και με την ευκαιρία αυτή: Όταν ένας χρήστης τρώει (άδικα) φραγή, και κάποιος άλλος διαχειριστής του απευθύνεται ενώ η φραγή του είναι ακόμα νωπή, για να του δώσει συμβουλές, τότε ο οίκτος είναι που σπάζει κόκκαλα. --[[Χρήστης:Eklogarithmos|Eklogarithmos]] ([[Συζήτηση χρήστη:Eklogarithmos|συζήτηση]]) 22:37, 26 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)
*Συμφωνώ κατ΄αρχήν με τον Pyraehmes με την έννοια ότι οι προκλήσεις και οι αυθαιρεσίες προκαλούν αντιδράσεις.. κι αυτό το ονομάζετε επιθετική πολιτική. βλ. αναιρέσεις του Ασμοδαίου στο λήμμα: [[ Σλαβόφωνοι της ελληνικής Μακεδονίας]]Dgolitsis--"~", 22:20, 26 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)
980

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης