Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «PlayStation Portable»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
μ
επιμέλεια
μ (επιμέλεια)
# Το Giga Pack (Περιελάμβανε το PSP, τον φορτιστή, μια μπαταρία, μια θήκη, ένα λουράκι, βάση στήριξης, ακουστικά και μια μνήμη του 1GB)
[[Αρχείο:PSP-2000-trans.png|right|250px|thumb|Το PSP 2000 στη μαύρη του έκδοση]]
Η [[Sony]] έφερε μετά από 1,5 (2007) χρόνο στην αγορά το PSP-2000 που ήταν μια βελτιωμένη έκδοση του PSP-1000. Βασικές βελτιώσεις υπήρχαν κυρίως στο μέγεθος καθώς το PSP-2000 ήταν αρκετά ελαφρύτερο(17%), επίσης η μνήμη flash διπλασιάστηκε από τα 32 στα 64MB δίνοντας αρκετές δυνατότητες στους προγραμματιστές. Αρκετές όμως ήταν και οι λοιπές αλλαγές όπως η αλλαγή των ηχείων που βρίσκονται πλέον δίπλα στην οθόνη που βελτιώθηκε αποκτώντας πιο ζωντανά και πλούσια χρώματα. Το [[2008]] η [[Sony]] κυκλοφόρησε στην αγορά το PSP 3000. Το μοντέλο αυτό είχε τρείςτρεις αλλαγές. Είχε καλύτερη οθόνη,ενσωματωμένο [[μικρόφωνο]] και το κούμπικουμπί HOME εγίνε PS.
[[Αρχείο:PSP-3000-Model.png|right|250px|thumb|Το PSP 3000 στη μαύρη του έκδοση]]
Στην αγορά το πρώτο εξάμηνο κατάφερε να κάνει πωλήσεις ρεκόρ και να ξεπεράσει σε παγκόσμιες πωλήσεις κάθε είδος παιχνιδομηχανής φορητής και μη (25,39 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως). Το 2011 αντικαταστάθηκε από το [[PlayStation Vita]].Ητάν το πρώτο [[PlayStation]] που είχε την εφαρμόγηεφαρμογή ''PlayStation Store''.
 
==Τεχνικά Χαρακτηριστικά PSP-1000==
 
Το 2009 η [[Sony]] έβγαλε στην αγορά το PSP Go. Το μοντέλο δεν διαβάζει δισκάκια UMD αλλά τα παιχνίδια μπορεί να τα κατεβάσει από το
Playstation Store. Το PSP Go δεν αντικατέστησε το PSP 3000.Καποίοι λενέΥπάρχουν οτίαναφορές ότι είναι καλύτερο από το PS VITA,. υπάρχειΥπάρχει βίντεο για αυτό που καποίοςκάποιος προσπαθεί να του βαλείβάλει τα UMD μεχρίμέχρι που το εσπασέέσπασε στα δυο και το πάτησε με όλη του τη δύναμη λογώλόγω του θυμού του με τον τίτλο:[Mega64]PSP Go uses UMD καιο οποίος διαρκεί 2 λέπταλεπτά και 56 δευτέρολεπταδευτερόλεπτα. Δυστυχώς έχει αποσυρθεί από τητην παραγώγηπαραγωγή εκτός τιςτης βόρειας αμερίκηςΑμερικής.
 
 
Το [[2011]] η [[Sony]] έβγαλε το προτελευταίο μοντέλο στη σειρά του PSP. To PSP
Street. To μοντέλο δεν είχε [[WiFi]] αλλά μπορούσε να παίξει δισκάκια UMD. Η [[Sony]] έβγαλε το μοντέλο στην αγορά τον Νοέμβριο του
2011. Το μοντέλο τιμάται 99 [[ευρώ]] και βγήκε μόνο στην Ευρώπη. Είναι το μόνο [[PlayStation]] που είχε τιμή κάτω των 100 ευρώ,ητάν ήταν και το μονόμόνο που είχε αναβαθμίσηαναβάθμιση μνήμης εκτός του PSP Go.Το Τον Ιούνιο του [[2012]] βγήκε και σε άσπρο ενώ μέχρι τότε ήταν μονό μαύρο.
 
==PS VITA==
 
 
To [[PS VITA|PlayStation Vita]] είναι το νέο μοντέλο PSP που αντικατέστησε πλήρως το PSP ,με τα μοντέλα 1000-2000-3000,. είναιΕίναι μια φορητή κονσόλα παιχνιδιών της Sony Computer Entertainment.Eίχε κυκλοφορήσειΚυκλοφόρησε στην Ιαπωνία και τμήματα της Ασίας στις 17 Δεκεμβρίου, [[2011]]. Κυκλοφόρησε στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική στις 22 Φεβρουαρίου [[2012]] και στην Αυστραλία στις 23 Φεβρουαρίου 2012.
 
Περιλαμβάνει δύο αναλογικούς μοχλούς, και υποστηρίζει Bluetooth, WiFi και οθόνη αφής 5 ιντσών. Επίσης, προαιρετικά διαθέτει 3G.Ακούμε βεβαία για τη slim εκδόση του συντομά, λίγο μετά το Φεβρουάριο,μεγάλυτερο χρόνο από τι ηθέλε το PSP για να βγεί η Slim εκδόση του.Η μνήμη του διαθέται σταείναι 4,8 και 16 GB. To καλύτερο παιχνίδι που κυκλοφόρησε για το [[PS VITA]] είναι το Need For Speed Most Wanted και το καλύτερο στο PlayStation Store ητάνήταν το Gran Turismo@. πουΗ υπάρχειτιμή δίσκοςτου για το PSP ,τιμάτεείναι 7επτά ευρώ στην πιστωτική καρτά και 10 ευρώ για τo δισκόδίσκο (μονόμόνο στο PSP)
 
{{commonscat|PlayStation Portable}}
82.257

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης