Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Βικιπαίδεια:Αγορά/Αρχείο 2013/Ιούλιος 16-31»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
*{{-1}} Κανείς ανενεργός δεν είναι εμπόδιο στο να λύσουμε τα προβλήματά μας
*{{+1}} Κάθε ανενεργός διαχειριστής εμποδίζει την ανάπτυξη της βικιπαίδειας. Αρχικά η διαχειριστές είχαν υποχρεώσεις που σήμερα έχουν παραμεληθεί. Στις υποχρεώσεις αυτές συμπεριλαμβάνονται: το πατρόλινγκ, η συγχώνευση λημάτων και ιστορικού, η συμμετοχή στις συζητήσεις με πολιτισμένο και άρτιο τρόπο, η διαγραφή λημμάτων, η εξυπηρέτηση των χρηστών με ανάγκες, το κλείσιμο των συζητήσεων, και για να βάλουμε και τους γραφειοκράτες μέσα, η παροχή δικαιωμάτων για διάφορες ανάγκες μεταξύ των άλλων και μποτ. Αυτά έχουν παραμεληθεί από τους διαχειριστές, οι οποίοι κατέφυγαν μόνο στην διανομή φραγών και το τάισμα δουλικών συνεισφορών. Κάθε αποχή από τις διαχειριστικές υποχρεώσεις βλάπτει την βικιπαίδεια. Αντί για απέχοντες διαχειριστές μπορεί ο καθένας να αποτανθεί όταν υπάρχει ανάγκη σε ενεργούς διαχειριστές του μέτα. Δεν χρειάζειται να υπάρχουν ανενεργοί διαχειριστές.
*{{σχόλιο}} Το κένο στο πατρόλινγκ μπορεί να καλυφθεί/καλύπτεται από άλλους χρήστες ή διαχειριστές.
{{*}} Ένας διαχειριστής που έχει να εμφανιστεί πολύ καιρό δεν ξέρει πια την πολιτική και πρέπει να επανεξεταστεί όταν επανέλθει στο εγχείρημα, αν θέλει να χρησιμοποιεί διαχειριστικά δικαιώματα.
*{{-1}} Η πολιτική (θεμέλια, πυλώνες, κανόνας τριών επαναφορών κλπ) δεν αλλάζει επί της ουσίας και ένας διαχειριστής δεν ξεχνά τι σημαίνει ουδετερότητα.
72.297

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης