Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών WWE»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
καμία σύνοψη επεξεργασίας
Το πρωτάθλημαΠρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών του [[WWE]], είναι ένας επαγγελματικός τίτλος της πάλης. Ανήκει στο ρόστερ της εταιρείας,του [[WWE Raw|Monday Night Raw]], αλλά είναι τυπικό, αφού μπορεί να διεκδικηθεί και από το άλλο ρόστερ, δηλαδή του [[WWE SmackDown|SmackDown]]. <small><ref>http://wwe.com/classics/titlehistory/unitedstates</ref></small> Το πρωτάθλημα είναι γενικά διεκδικήσιμο στον τομέα των επαγγελματικών αγώνων πάλης, στον οποίο οι συμμετέχοντες εκτελούν σκηνοθετημένους αγώνες πάλης.
 
*Κάτοχος του τίτλου αυτή την περίοδο είναι ο [[Κόφι Κίνγκστον]].
 
Το πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών του [[WWE]], είναι ένας επαγγελματικός τίτλος της πάλης. Ανήκει στο ρόστερ της εταιρείας, [[WWE Raw|Monday Night Raw]], αλλά είναι τυπικό, αφού μπορεί να διεκδικηθεί και από το άλλο ρόστερ, δηλαδή του [[WWE SmackDown|SmackDown]]. <ref>http://wwe.com/classics/titlehistory/unitedstates</ref>
 
Κάτοχος του τίτλου αυτή την περίοδο είναι ο [[Κόφι Κίνγκστον]].
 
==Ιστορία==
* [[Σαντίνο Μαρέλα]]
* [[Κλαούντιο Καστανιόλι|Αντόνιο Σεζάρο]]
* [[Κόφι Κίνγκστον]] <br /> '''(νυν πρωταθλητής)'''
|}
 
* 5 φορές είναι το ρεκόρ των κατακτήσεων, το οποίο μοιράζονται πέντε παλαιστές: οι [[Μπρετ Χαρτ]], [[Κρις Μπενουά]], [[Ρικ Φλερ]], [[Λεξ Λούγκερ]] και Ουαχού Μακντάνιελ.
 
* Για 948 μέρες είχε τον τίτλο στην κατοχή του και τις πέντε φορές μαζί που τον κατέκτησε, ο Λεξ Λούγκερ, περισσότερο από όλους τους υπολοίπους.
 
* 523Για μέρεςπέντε κράτησελεπτά, είχε πάρει τον τίτλο, μιαο απόΣτιβ τιςΌστιν πέντε φορέςκάτι που σημαίνει ότι τον είχε στηνλιγότερο κατοχή του, κάτι πουαπό είναικάθε ρεκόρ.πρωταθλητή
 
* 343Για 523 μέρες κράτησε τον τίτλο, ομια [[Μοντέλαπό Βοντέιβιουςτις Πόρτερ]],πέντε περισσότερες από τότεφορές που ήρθετον ο τίτλοςείχε στην κατοχή του [[WWE]]ο Λεξ Λούγκερ, κάτι που είναι ρεκόρ.
 
* Για 343 μέρες κράτησε τον τίτλο, ο [[Μοντέλ Βοντέιβιους Πόρτερ]], περισσότερες από τότε που ήρθε ο τίτλος στην κατοχή του [[WWE]].
* Πρώτος πρωταθλητής στην ιστορία του τίτλου, ήταν ο παλαιστής [[Χάρλεϊ Ρέις]].
 
* Πρώτος πρωταθλητής στην ιστορία του τίτλου, ήταν ο παλαιστής [[Χάρλεϊ Ρέις]].
Ο Στιβ 'Οστιν εχει πάρει τον τίτλο για πέντε δευτερόλεπτα κάτι που σημαίνει οτι τον είχε λιγότερο από κάθε πρωταθλητή
 
==Δείτε επίσης==
1.842

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης