Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη»: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
+παραπομπή
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Το '''Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη Μελίνα Μερκούρη''', αποτελεί έδρα των ομάδων πετοσφαίρισης του Ολυμπιακού και είναι το μεγαλύτερο κλειστό γυμναστήριο του Πειραιά μετά το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη <ref>[http://www.polisnikaia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1161&Itemid=283&lang=el Αθλητικές εγκαταστάσεις Δημοτικής Ενότητας Αγ. Ι. Ρέντη]. Στην Ιστοσελίδα του δήμου Νίκαιας - Αγ.Ι Ρέντη. Ανάκτηση 03/01/2013.</ref>.
Το '''Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη Μελίνα Μερκούρη''', αποτελεί έδρα των ομάδων [[Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (πετοσφαίριση)|πετοσφαίρισης του Ολυμπιακού]] και είναι το μεγαλύτερο κλειστό γυμναστήριο του [[Πειραιάς|Πειραιά]] μετά το [[Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας]], και βρίσκεται στην περιοχή του [[Άγιος Ιωάννης Ρέντης|Αγίου Ιωάννη Ρέντη]] <ref>[http://www.polisnikaia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1161&Itemid=283&lang=el Αθλητικές εγκαταστάσεις Δημοτικής Ενότητας Αγ. Ι. Ρέντη]. Στην Ιστοσελίδα του δήμου Νίκαιας - Αγ.Ι Ρέντη. Ανάκτηση 03/01/2013.</ref>.
Στην περιοχή αυτή βρίσκεται επίσης και το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη, που αποτελεί τις προπονητικές εγκαταστάσεις του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού.
Στην περιοχή αυτή βρίσκεται επίσης και το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη, που αποτελεί τις προπονητικές εγκαταστάσεις του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού.



Έκδοση από την 09:44, 3 Ιανουαρίου 2013

Το Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη Μελίνα Μερκούρη, αποτελεί έδρα των ομάδων πετοσφαίρισης του Ολυμπιακού και είναι το μεγαλύτερο κλειστό γυμναστήριο του Πειραιά μετά το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη [1]. Στην περιοχή αυτή βρίσκεται επίσης και το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη, που αποτελεί τις προπονητικές εγκαταστάσεις του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού.

Παραπομπές

  1. Αθλητικές εγκαταστάσεις Δημοτικής Ενότητας Αγ. Ι. Ρέντη. Στην Ιστοσελίδα του δήμου Νίκαιας - Αγ.Ι Ρέντη. Ανάκτηση 03/01/2013.