Συζήτηση χρήστη:Harkoz: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
(→‎Πετρος Μπιρμπίλης: νέα ενότητα)
 
Δεν έχω συγκεκριμένη άποψη. Προτείνω, ασχέτως υπηκοότητας, γιατί ορισμένα κράτη δεν επιτρέπουν διπλή υπηκοότητα, να είναι μια κατηγορία Γερμανοί ελληνικής καταγωγής για Γερμανούς πολίτες ελληνικής εθνικότητας ως προς την εθνική καταγωγή, και Έλληνες πολίτες γερμανικής καταγωγής ως προς την εθνική καταγωγή, Με δημιουργία δύο κατηγοριών [[:Κατηγορία:Γερμανοί ελληνικής καταγωγής]] ->Έλληνες απόδημοι της Γερμανίας και [[:Κατηγορία:Έλληνες γερμανικής καταγωγής]]-> Γερμανοί πολίτες της Ελλάδας. Από την άλλη, αν δημιουργούνταν λήμμα όπως οι [[Ελληνοαμερικανοί]], οι αντίστοιχοι της Γερμανίας πως θα ονομάζονταν;--[[User:Vagrand|<font color="00FF80">Vagrand</font>]] ([[Συζήτηση χρήστη:Vagrand|<font color="808080">''Συζήτηση''</font>]]) 00:01, 19 Αυγούστου 2012 (UTC)
 
== Πετρος Μπιρμπίλης ==
 
 
Αν μετα απο μια υοσο σημαντικη παρουσια στα Μμε, με διεθνεις αναφορες, υποψηφιουητα στο Δημι της αθηνας και οχι μονο θεωρειτε οτι δεν εχω μια μικρη θεση στο wikidedia παω πασο.
Θεωρω πιθανο πάντως να ειδατε την σελιδα στην τελικη της μορφη. Με τις παραπομπες, συνεντευξεις, κλπ ισωςφτςιω κι εγω σε αυτο που βιαστηκα να το κοινοποιησω λογω αγνοιας.
Δειτε το και αποφασιστε. Οτι πειτε.
Ευχαριστω.
270

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης