Μαζί σου: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Vagrand (συζήτηση | συνεισφορές)
Γραμμή 21: Γραμμή 21:


==Υπόθεση==
==Υπόθεση==
Ο 17χρονος Άρης ([[Αποστόλης Τότσικας]]) μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο και είναι παιδί αγνώστου πατρός. Από μικρός είχε αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με την κοινωνική λειτουργό Σοφία ([[Κλειώ-Δανάη Οθωναίου|Κλειώ Δανάη Οθωναίου]]). Την ημέρα που η Σοφία φεύγει από το ίδρυμα γιατί επρόκειτο να παντρευτεί, λίγες μέρες πριν το [[Δεκαπενταύγουστος|Δεκαπενταύγουστο]], ο Άρης το σκάει με σκοπό να βρει τον πατέρα του.
Ο 17χρονος Άρης ([[Αποστόλης Τότσικας]]) μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο επείδη η μητέρα του κάηκε σε μια φωτιά δέκα χρόνια πρίν
και είναι παιδί αγνώστου πατρός. Από μικρός είχε αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με την κοινωνική λειτουργό Σοφία ([[Κλειώ-Δανάη Οθωναίου|Κλειώ Δανάη Οθωναίου]]). Την ημέρα που η Σοφία φεύγει από το ίδρυμα γιατί επρόκειτο να παντρευτεί, λίγες μέρες πριν το [[Δεκαπενταύγουστος|Δεκαπενταύγουστο]], ο Άρης το σκάει με σκοπό να βρει τον πατέρα του.


Η επίσης 17χρονη Ζωή ([[Μαρίλυ Μήλια]]) είναι ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, κόρη της βουλευτή Ελένης Παπαγεωργίου ([[Ράνια Σχίζα]]). Οι γονείς της είναι χωρισμένοι και η ίδια δεν βλέπει σχεδόν ποτέ τον πατέρα της. Όταν ανακαλύπτει ότι ο πατέρας της ήτανε εθισμένος στο [[πόκερ|τζόγο]] και η μητέρα της τον χώρισε για να μην καταστραφεί η καριέρα της το σκάει.
Η επίσης 17χρονη Ζωή ([[Μαρίλυ Μήλια]]) είναι ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, κόρη της βουλευτή Ελένης Παπαγεωργίου ([[Ράνια Σχίζα]]). Οι γονείς της είναι χωρισμένοι και η ίδια δεν βλέπει σχεδόν ποτέ τον πατέρα της. Όταν ανακαλύπτει ότι ο πατέρας της ήτανε εθισμένος στο [[πόκερ|τζόγο]] και η μητέρα της τον χώρισε για να μην καταστραφεί η καριέρα της το σκάει.

Έκδοση από την 20:13, 21 Αυγούστου 2012

"Μαζί σου"
ΕίδοςΔράμα
ΔημιουργοίΑλέξανδρος Πανταζούδης,
Κώστας Βαζάκας
ΠρωταγωνιστέςΑποστόλης Τότσικας
Μαριλύ Μήλια
Κλειώ-Δανάη Οθωναίου
Ράνια Σχίζα
Τάσος Νούσιας
ΧώραΕλλάδα
Αριθμός επεισοδίων20
Παραγωγή
ΠαραγωγήStudio ATA
Διάρκεια45΄ (ανα επεισόδιο)
Προβολή
Τηλεοπτικός σταθμόςMEGA
Αναλογία πλευρών4:3
Προβολή2006–
2007

Το Μαζί σου είναι τηλεοπτική σειρά η οποία προβλήθηκε από το Mega Channel το 2007. Κεντρικό θέμα της σειράς είναι η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ δύο εφήβων που το σκάνε από τα σπίτια τους.

Υπόθεση

Ο 17χρονος Άρης (Αποστόλης Τότσικας) μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο επείδη η μητέρα του κάηκε σε μια φωτιά δέκα χρόνια πρίν και είναι παιδί αγνώστου πατρός. Από μικρός είχε αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με την κοινωνική λειτουργό Σοφία (Κλειώ Δανάη Οθωναίου). Την ημέρα που η Σοφία φεύγει από το ίδρυμα γιατί επρόκειτο να παντρευτεί, λίγες μέρες πριν το Δεκαπενταύγουστο, ο Άρης το σκάει με σκοπό να βρει τον πατέρα του.

Η επίσης 17χρονη Ζωή (Μαρίλυ Μήλια) είναι ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, κόρη της βουλευτή Ελένης Παπαγεωργίου (Ράνια Σχίζα). Οι γονείς της είναι χωρισμένοι και η ίδια δεν βλέπει σχεδόν ποτέ τον πατέρα της. Όταν ανακαλύπτει ότι ο πατέρας της ήτανε εθισμένος στο τζόγο και η μητέρα της τον χώρισε για να μην καταστραφεί η καριέρα της το σκάει.

Ο Άρης και η Ζωή συναντιούνται τυχαία και αρχικά αντιπαθούν ο ένας τον άλλον. Ωστόσο ο ειδικός αστυνομικός Αναστασίου (Τάσος Νούσιας) τους κυνηγάει. Η Σοφία πηγαίνει μαζί του ψάχνοντας για τον Άρη και ακυρώνει το γάμο της προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες.

Με φόντο την περιοχή του ποταμού Έβρου Άρης και η Ζωή καταφέρνουνε πάντα να το σκάνε από τους διώκτες τους. Τα πράγματα δυσκολεύουν όταν η μητέρα της Ζωής δηλώνει ότι θα δώσει αμοιβή 100.000 ευρώ σε όποιον βρει την κόρη της. Παράλληλα, ο Άρης και η Ζωή έρχονται πιο κοντά και ερωτεύονται μεταξύ τους.

Στο τέλος ο Άρης ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του πέθανε πριν από 5 μέρες και κατηγορεί τη Ζωή ότι τον καθυστέρησε. Εκείνη παραδίνεται στον Αναστασίου και πηγαίνει στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται η μητέρα της, με την οποία συμφιλιώνεται ως ένα βαθμό. Ο Άρης επιστρέφει για να πάρει τη Ζωή μαζί του αλλά τον εμποδίζει ο Αναστασίου, ο οποίος του λέει ότι είναι ο φυσικός του πατέρας, ύστερα από τεστ DNA.

Στο τέλος, η Ελένη Παπαγεωργίου αποσύρεται από τη βουλή για να αφοσιωθεί στην κόρη της ενώ ο Άρης πηγαίνει να ζήσει με τον πατέρα του και τη Σοφία, οι οποίοι έχουνε δεσμό. Ο Άρης και η Ζωή τα ξαναβρίσκουν και υπόσχονται να ξανασυναντηθούν στην Αθήνα "κάτω από φυσιολογικές συνθήκες".