Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Έι Τζέι Στάιλς»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ο Στάιλς επέστρεψε στην Κατηγορία Χ (ή X-Division) στις 4 Ιουνίου, κερδίζοντας έναν τετραπλό αγώνα για να γίνει ο πρώτος διεκδικητής του τίτλου. Στις 9 Ιουνίου νίκησε τον πρωταθλητή Κατηγορίας X, [[Φράνκι Καζάριαν|Καζάριαν]] και έγινε για τρίτη φορά πρωταθλητής. Τις επόμενες εβδομάδες, ο Στάιλς άρχισε κόντρες με τον Κιντ Κας και με τον Ντάλας, ενώ υπερασπίστηκε το τίτλο του ενάντιων του Καζάριαν και του Μίστερ Αγκουίλα. Στις 28 Ιουλίου, ο Στάιλς αντιμετώπισε τους Καζάριαν και Μάικλ Σέιν, σε έναν αγώνα Ultimate X (ελλ: Ούλτιμειτ Εξ). Εκεί ο Στάιλς έχασε το τίτλο του. Στις 8 Σεπτεμβρίου, νίκησε τον Καζάριαν σε έναν αγώνα με τραπέζια. Τον Οκτώβριο άρχισε κόντρα με τον Πρωταθλητή Κατηγορίας Χ, Πέτεϊ Γουίλιαμς και πάλεψαν στη πρώτη σημαντική διοργάνωση του TNA, το [[TNA Victory Road|Victory Road]]. Εκεί ο Στάιλς έχασε από τον Γουίλιαμς.
 
Τον Ιανουάριο του [[2005]] στο [[TNA Final Resolution|Final Resolution]], ο Στάιλς, νίκησε τους Κρις Σέιμπιν και Πέτεϊ Γουίλιαμς σε έναν αγώνα Ultimate X. Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που έγινε Πρωταθλητής Κατηγορίας Χ. Στο επόμενο επεισόδιο του “[[Impact Wrestling|Impact]]”, o [[Κρίστοφερ Ντάνιελς]] είπε πως ο Στάιλς τον αποφεύγει, γιατί δεν είχαν παλέψει στο TNA. Στο [[TNA All Against All Odds|Against All Odds]], ο Στάιλς νίκησε τον Ντάνιελς. Η κόντρα τους συνεχίστηκε και τον Μάρτιο στο [[TNA Destination X|Destination X]], όπου ο Στάιλς αντιμετώπισε τους Ντάνιελς, Έλιξ Σκίπερ και [[Ρον Κίλινγκς]]. Εκεί, ο Ντάνιελς νίκησε με δόλιο τρόπο. Τον Σεπτέμβριο, ο Στάιλς νίκησε τους Ντάνιελς και [[Σαμόα Τζο]], για να γίνει ο νέος Πρωταθλητής Κατηγορίας Χ.
 
===Συμμαχία με τον Κρίστοφερ Ντάνιελς (2005-2006)===
Τον επόμενο μήνα στο Bound for Glory, ο Στάιλς υπερασπίστηκε επιτυχώς το Πρωτάθλημα Κατηγορίας Χ, ενάντια στον Κρίστοφερ Ντάνιελς. Τον επόμενο μήνα στο Genesis, ο Στάιλς υπερασπίστηκε επιτυχώς τον τίτλο ενάντια στον Πέτεϊ Γουίλιαμς. Στην ίδια διοργάνωση, ο [[Σαμόα Τζο]] χτύπησε βάναυσα τον Κρίστοφερ Ντάνιελς με μια σιδερένια καρέκλα και τον έβγαλε εκτός δράσης επ 'αόριστον. Ο Στάιλς στη συνέχεια άρχισε μια διαμάχη με τον Τζο, υποστηρίζοντας ότι είχε σπάσει το άγραφο "κώδικα της Κατηγορίας Χ". Στις 11 Δεκεμβρίου στο [[TNA Turning Point|Turning Point]], ο Στάιλς έχασε το πρωτάθλημα Κατηγορίας Χ απο τον Τζο. Μετά τον αγώνα, ο Σαμόα Τζο προσπάθησε να τραυματίσει τον Στάιλς, μέχρι που ο Κρίστοφερ Ντάνιελς έκανε την επιστροφή του και τον έσωσε. Ο Στάιλς ένωσε τις δυνάμεις του με τον Ντάνιελς, για να διεκδίκησαν το Ομαδικό Πρωτάθλημα. Σε δυο περιπτώσεις έχασαν, όμως στο [[TNA Slammiversary|Slammiversary]] νίκησαν και έγιναν πρωταθλητές.
 
Σε ένα επεισόδιο του [[Impact Wrestling|''Impact!'']], ο Στάιλς και Ντάνιελς έχασαν τους τίτλους απο τους Σουασάιντ και Χερνάντεζ. Στο [[TNA No Surrender|No Surrender]], οι Στάιλς & Ντάνιελς νίκησαν σε έναν ομαδικό αγώνα Απόλυτου Χ ανέκτησαν τους τίτλους και τους έχασαν τους τίτλους σε Bound for Glory απο τους Σουασάιντ και Χερνάντεζ. Στις 2 Νοέμβριου σε επεισόδιο του Impact!, ο Στάιλς νίκησε τον Κρις Σέιμπιν, για να ξεκινήσει την έκτη θητεία του ως νέος Πρωταθλητής Κατηγορίας Χ. Ο αγώνας ήταν επίσης τα προημιτελικά τουρνουά για να οριστεί ο πρώτος διεκδικητής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος NWA του [[Στίβεν Μπόρντεν|Στινγκ]]. Στις 9 Νοέμβριου στο ''Impact!'', o Στάιλς κέρδισε τον ημιτελικό αγώνα, αλλά έχασε στον τελικό από τον [[Αμπύς]], μετά από παρέμβαση του [[Κρίστιαν Κέιτζ]] και Κρις Σέιμπιν.
 
Στις 16 Νοεμβρίου σε επεισόδιο του Impact!, ο Στάιλς έχασε το Πρωτάθλημα Κατηγορίας Χ απο τον Ντάνιελς σε έναν αγώνα, που συμμετείχε και ο Σέιμπιν. Ο Ντάνιελς πήρε τη νίκη, ενώ ο Στάιλς ήταν έξω από το ρινγκ, απασχολούμενος με τον [[Κρίστιαν Κέιτζ]]. Στο Genesis, ο Στάιλς αντιμετώπισε τον Κέιτζ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Ντάνιελς προσπάθησε να σταματήσει τον Κρίστιαν απο το να χρησιμοποιήσει μια καρέκλα ως όπλο, όμως παρόλα αυτά ο Στάιλς έχασε.
Μετά τον αγώνα, ο Στάιλς και ο Ντάνιελς αντάλλαξαν σκληρά λόγια, που οδήγησε στον [[Ράινο]] να έρθει στο ρινγκ για να διευθετήσει τα πράγματα. Ο Στάιλς αρνήθηκε να σφίξει το χέρι του Ντάνιελς. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο ''Impact!'', ο Στάιλς φώναξε στο Ράινο. Στο [[TNA Turning Point|Turning Point]], ο Στάιλς νίκησε τον Ράινο, αφού προσποιήθηκε τραυματισμό, αιφνιδίασε τον αντίπαλο του και πήρε τη νίκη.
 
=== Κόντρα με τους Ντάνιελς & Καζάριαν (2012) ===
1.830

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης