Στόχος (εφημερίδα): Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Dimitrisss (συζήτηση | συνεισφορές)
Μεταφορά στην σελίδα συζήτησης
Γραμμή 13: Γραμμή 13:
[[szl:Stochos]]
[[szl:Stochos]]
[[tr:Stochos]]
[[tr:Stochos]]

--

Ερώτηση από έναν περαστικό: Τι ακριβώς πάει να πει "εθνικιστικές προεκτάσεις"; Μήπως θέλατε να πείτε "εφημερίδα με εθνικιστική ιδεολογία/στόχευση"; Αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να οριοθετήσετε τον ορισμό της λέξης "εθνικισμός, εθνικιστικός, κλπ". Διότι παρακάτω όντως μιλάτε για "περιεχόμενο και ειδήσεις 'προσανατολισμένες' στον χώρο της Ακροδεξιάς, ..., επικεντρωμένες όμως στα εθνικά θέματα". Εδώ αυτοαναιρείστε. Η Ακροδεξιά δεν ταυτίζεται απαραίτητα με τον Εθνικισμό (τον οποίο αποφύγατε να ορίσετε) και σίγουρα δεν επικεντρώνεται στα εθνικά θέματα (με την καλή έννοια) διότι η οπτική γωνία της (ακροδεξιάς) σύμφωνα με το κείμενό σας έχει εθνικιστική οπτική γωνία και σίγουρα όχι εθνική, όπως τουλάχιστον εννοεί ο περισσότερος κόσμος τον όρο εθνικά θέματα. Το κείμενό σας λοιπόν είναι προχειρογραμμένο και γραμμένο στο πόδι. Καλό θα ήταν να το ξαναγράψετε με περισσότερη προσοχή αυτή την φορά.

Έκδοση από την 04:33, 16 Μαρτίου 2011

Αρχείο:Stoxos.jpg
Το λογότυπο της εφημερίδας

Ο Στόχος αποτελεί τίτλο εβδομαδιαίας πολιτικής και λιγότερο οικονομικής εφημερίδας με εθνικιστικές προεκτάσεις που εκδίδεται στην Αθήνα και κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη. Ιδρυτής της ήταν ο Γεώργιος Ε. Καψάλης.
Ξεκίνησε το 1985 και σήμερα έχοντας ξεπεράσει τα 1.000 φύλλα αποτελεί μια εφημερίδα με ειδικό περιεχόμενο και ειδήσεις προσανατολισμένες στο χώρο της Ακροδεξιάς, ανεξάρτητα της σειράς εκείνων του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ), επικεντρωμένες όμως στα εθνικά θέματα. Τον Νοέμβριο του 2001, έπειτα απο παύση 2 ετών, επανακυκλοφόρησε με νέο σχήμα και εκδότη/διευθυντή τον Σάββα Χατζηπαρασκευά.

Δικτυακοί τόποι