Συζήτηση χρήστη:Pumpie: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Dkat (συζήτηση | συνεισφορές)
μΧωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 6: Γραμμή 6:
----
----
Γεια σας, <br>
Γεια σας, <br>
Σας καλοσορίζω στην ελληνική Wikipedia (Βικιπαίδεια). Είμαι ενεργός στην Βικιπαίδεια εδώ και πολύ καιρό και είμαι επίσης και [[Special:Listadmins|διαχειριστής]]. Θα σας παρακαλούσα εάν είσταστε κι εσείς ενεργός να αφήσετε ένα μήνυμα στην [[Βικιπαίδεια:Αγορά|Αγορά]] και στη [[User Talk:Leonariso|σελίδα συζήτησής μου]]. <br>
Σας καλωσορίζω στην ελληνική Wikipedia (Βικιπαίδεια). Είμαι ενεργός στην Βικιπαίδεια εδώ και πολύ καιρό και είμαι επίσης και [[Special:Listadmins|διαχειριστής]]. Θα σας παρακαλούσα εάν είστε κι εσείς ενεργός να αφήσετε ένα μήνυμα στην [[Βικιπαίδεια:Αγορά|Αγορά]] και στη [[User Talk:Leonariso|σελίδα συζήτησής μου]]. <br>
Εαν επίσης, θα θελατε να συνεργαστείτε μαζί μου για οποιαδήποτε συγγραφή και ανάπτυξη άρθρων στη Βικιπαίδεια, για βοήθεια ή για οτιδήποτε άλλο δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε και την [[User:Leonariso|Σελίδα μου]] και να αφήσετε μήνυμα στη [[User Talk:Leonariso|σελίδα συζήτησής μου]]. -- [[User:Leonariso|Leonariso]] 14:55, 18 Ιούλ 2004 (UTC)
Εάν επίσης, θα θέλατε να συνεργαστείτε μαζί μου για οποιαδήποτε συγγραφή και ανάπτυξη άρθρων στη Βικιπαίδεια, για βοήθεια ή για οτιδήποτε άλλο δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε και την [[User:Leonariso|Σελίδα μου]] και να αφήσετε μήνυμα στη [[User Talk:Leonariso|σελίδα συζήτησής μου]]. -- [[User:Leonariso|Leonariso]] 14:55, 18 Ιούλ 2004 (UTC)


Hi, <br>
Hi, <br>
Γραμμή 15: Γραμμή 15:
== Κανένα κανονικό άρθρο; ==
== Κανένα κανονικό άρθρο; ==


Σκοπεύετε να πιάσετε και ημερομηνίες πρό Χριστού; Θα ήταν πιό χρήσιμο να είχαν περιεχόμενο τα άρθρα σας σε κάθε περίπτωση. Ελπίζω οτι σύντομα θα μπορέσετε να γράψετε και το κείμενο για όλα τα άρθρα που έχετε αρχίσει. Καλή συνέχεια -[[User:Gkastel|Gkastel]] 12:08, 4 Δεκέμ 2004 (UTC)
Σκοπεύετε να πιάσετε και ημερομηνίες προ Χριστού; Θα ήταν πιό χρήσιμο να είχαν περιεχόμενο τα άρθρα σας σε κάθε περίπτωση. Ελπίζω ότι σύντομα θα μπορέσετε να γράψετε και το κείμενο για όλα τα άρθρα που έχετε αρχίσει. Καλή συνέχεια -[[User:Gkastel|Gkastel]] 12:08, 4 Δεκέμ 2004 (UTC)


ooops thanks για το redirect στον Νιλ --[[User:EleftheriosKosmas|EleftheriosKosmas]] 01:17, 28 Φεβ. 2005 (UTC)
ooops thanks για το redirect στον Νιλ --[[User:EleftheriosKosmas|EleftheriosKosmas]] 01:17, 28 Φεβ. 2005 (UTC)

Έκδοση από την 09:46, 3 Απριλίου 2005

Εχω μια απορία: γιατί γράφετε το μήνα Απρίλιο ως 'Απίρλιο';


Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι γιατί φτιάχνετε όλες τις σελίδες για όλα τα χρόνια, μέρες και μήνες, ακόμα και για το ... μέλλον χωρίς κανένα περιεχόμενο. Δεν θα ήταν πιο δημιουγικό να φτιάχνατε μία καλή σελίδα με περιεχόμενο; Ακόμα και να μεταφράζατε κάποια σελίδα από την αντίστοιχη Αγγλική θα ήταν πολύ πιο αποδοτικό. Μήπως υπάρχει κανένας διαγωνισμός και δεν το ξέρω; --Suspect99 06:12, 30 Apr 2004 (UTC)


Γεια σας,
Σας καλωσορίζω στην ελληνική Wikipedia (Βικιπαίδεια). Είμαι ενεργός στην Βικιπαίδεια εδώ και πολύ καιρό και είμαι επίσης και διαχειριστής. Θα σας παρακαλούσα εάν είστε κι εσείς ενεργός να αφήσετε ένα μήνυμα στην Αγορά και στη σελίδα συζήτησής μου.
Εάν επίσης, θα θέλατε να συνεργαστείτε μαζί μου για οποιαδήποτε συγγραφή και ανάπτυξη άρθρων στη Βικιπαίδεια, για βοήθεια ή για οτιδήποτε άλλο δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε και την Σελίδα μου και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα συζήτησής μου. -- Leonariso 14:55, 18 Ιούλ 2004 (UTC)

Hi,
I welcome you to greek Wikipedia (Βικιπαίδεια). I am active here for a long time and I am also an admninistrator. I would like to leave a message in greek Community portal and to my talkpage if you are active, too.
Feel free to co-operate with me or ask me anything about wikipedia by leving a message to my talkpage. -- Leonariso 14:55, 18 Ιούλ 2004 (UTC)

Κανένα κανονικό άρθρο;

Σκοπεύετε να πιάσετε και ημερομηνίες προ Χριστού; Θα ήταν πιό χρήσιμο να είχαν περιεχόμενο τα άρθρα σας σε κάθε περίπτωση. Ελπίζω ότι σύντομα θα μπορέσετε να γράψετε και το κείμενο για όλα τα άρθρα που έχετε αρχίσει. Καλή συνέχεια -Gkastel 12:08, 4 Δεκέμ 2004 (UTC)

ooops thanks για το redirect στον Νιλ --EleftheriosKosmas 01:17, 28 Φεβ. 2005 (UTC)