Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Βικιπαίδεια:Αγορά/Προτάσεις αποκλεισμού χρηστών/Πρόταση φραγής Dtm»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
καμία σύνοψη επεξεργασίας
Συμμετέχουμε εδώ νομίζω εθελοντικά και αφιερώνουμε ελεύθερο χρόνο. Δε νομίζω ότι αξίζει να συγχυζόμαστε επειδή έτσι θέλει ο οποιασδήποτε.--[[Χρήστης:MARKELLOS|MARKELLOS]]<sup>[[Συζήτηση χρήστη:MARKELLOS|Αφήστε μήνυμα]]</sup> 19:39, 8 Απριλίου 2009 (UTC)
 
{{υπέρ}}Το λέει κατάμουτρα και βέβαια έχεις δίκιο, τα στραβά μάτια κάνουμε, γιατί το σκέφτεται ο καθείς. Πού θα μπλέξω τώρα, να χαλάσω και τη ζαχαρένια μου και να βγώ και κακός να με κατηγορούν από πάνω και να μου πρήξουν τα συκώτια όσοι με έχουν στην μπούκα, να με διασύρουν ανά τη wikipedia... και άλλα φαιδρά. '''Προτείνω την αποπομπή του λογαριασμού με συνοπτικές διαδικασίες'''. Σε περίπτωση βέβαια που δε φραγεί, και επειδή με έχει ταλαιπωρήσει αρκετά κάτι βράδυα με αναστροφές και τέτοια, στην επόμενη που δε θα γουστάρει και θα αρχίσει τα ίδια δεν πρόκειται να μπω στον κόπο να κάνω τίποτα --[[Χρήστης:Kalogeropoulos|The Elder]] 20:09, 8 Απριλίου 2009 (UTC)
 
{{υπέρ}}::Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Μαρκέλλε, κάνε ό,τι νομίζεις καλύτερο για την κοινότητα. --[[Χρήστης:Ttzavaras|Ttzavaras]] 21:16, 8 Απριλίου 2009 (UTC)
::{{Υπέρ}} της αποπομπής. Αφού εν φραγή έκανε καινούργιο λογαριασμό, δεν σηκώνει άλλη επιείκεια. --[[Χρήστης:Μυρμηγκάκι|Μυρμηγκάκι]] 21:49, 8 Απριλίου 2009 (UTC)
 
{{υπέρ}}::Ο Elder με καλύπτει απόλυτα. Δεν είναι τιμωρία, είναι απλώς στοιχειώδης προστασία. Αν περάσουν εκβιασμοί μία φορά μετά ζήτω που καήκαμε, και τόσο καιρό όντως κάναμε ομαδικώς τις πάπιες (και δεν νομίζω ότι μετά από 5-10 συνεισφορές υπήρξε κάποιος που ήταν στον Πειραιπατραϊκό πόλεμο και δεν κατάλαβε ποιος ήταν ποιος) αλλά όταν το θράσος περνάει κάποια όρια, και η ανοχή δεν εκλαμβάνεται ως μια δεύτερη ευκαιρία για επίδειξη καλύτερου χαρακτήρα αλλά σαν προσωρινή νίκη ή δεν ξέρω και γω τι άλλο τα μέτρα πρέπει να είναι και δραστικά και γρήγορα, εξοστρακισμός άμεσα και καλό είναι όποιος συμφωνεί να το πει γιατί πληθαίνουν οι αντιεξουσιαστές του διαδικτύου και καλό είναι να φαίνεται '''η πραγματικότητα''', ότι τέτοιες δραστικές πράξεις της επιβάλει η κοινότητα και όχι οι διαχειριστές --[[Χρήστης:Egmontaz|<b><font color="#082567">Egmontaz</font></b><font color="black">♤</font>]]<i><font color="teal"> <sup>[[Συζήτηση Χρήστη:Egmont|συζήτηση]]</sup></font></i> 23:08, 8 Απριλίου 2009 (UTC)
 
''Ναι τώρα περνάμε μια περίοδο χαλάρωσης μετά κάτι θα γίνει και θα αρχίσουν οι φραγές κτλ...'' «Φράξτε με, φράξτε με» φωνάζει (κατά το «μηνύστε με, μηνύστε με») κι εσείς τσιμπήσατε. Διότι το πιο ωραίο απ' όλα, δεν είναι άλλο από το «κτλ...» (το πιάσατε φυσικά). Εγώ πάλι αν πω ότι είμαι κατά της φραγής θα με πείτε γραφικό ή θα φάω κι εγώ καμία; (Και μάλιστα 3 μέρες πριν κλείσω τα δεύτερα βικιγενέθλιά μου...) [[Χρήστης:Dimitrissss|Dimitrissss]] 00:04, 9 Απριλίου 2009 (UTC)
944

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης