Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Βικιπαίδεια:Σελίδες για διαγραφή/Νοεμβρίου 2008»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
*'''διατηρηση''' Συμφωνω με Pavlos1988 με λιγο "συμμαζεμα" ειναι χρησιμη. --*[[User:Tony esopi|'''<font color="Indigo">tony esopi</font>''']][[Συζήτηση χρήστη:Tony esopi|<sup>'''<font color="Crimson">λέγε</font></sup>]] 18:14, 9 Νοεμβρίου 2008 (UTC)
* '''Διατήρηση''' και μετονομασία της κατηγορίας καθώς ομογενείς μπορεί να είναι και οι Αυστραλοί της Ελλάδας. Άρα πρέπει να το κάνουμε σε ''Ποδοσφαιριστές του εξωτερικού ελληνικής καταγωγής'' ή σε κάτι άλλο τέλος πάντων.--[[Χρήστης:Diu|Diu]] 17:49, 17 Νοεμβρίου 2008 (UTC)
{{σχόλιο}} Παραμένει ελληνοκεντρική! Ίσως να αρέσει σε πολλούς η διαφοροποίηση μεταξύ Ελλαδιτών και Ελλήνων ομογενών, η ταυτότητά μου όμως (είμαι ομογενής) λεει Έλληνας και δεν την κράτησα για να βάζουν εδώ οι βικιπαιδιστές τους ομογενείς σε διαφορετική κατηγορία! Όσο για την κατηγορία ''Ποδοσφαιριστές του εξωτερικού ελληνικής καταγωγής'': Όταν ένας ποδοσφαιριστής/ηθοποιός/Πάπας έχει την ελληνική υποκοότητα, θα μπει στην κατηγορία Έλληνας ποδοσφαιριστής/ηθοποιός/Πάπας! Τόσο απλά! Εάν είναι Βραζιλιάνος με γιαγιά από το Μέτσοβο και παππού από την Αγκόλα, είναι Βραζιλιάνος! Φτάνει (αφού θεωρείται ανάγκη) να αναφερθεί η καταγωγή του στο κείμενο του άρθρου. --[[Χρήστης:Dai|Dai]] 17:02, 19 Νοεμβρίου 2008 (UTC)
 
==[[Ελισσάβετ Γκέρλυ]]==
3.528

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης