Γιάννης Κοσκινιάτης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Γιάννης Κοσκινιάτης
Προσωπικές πληροφορίες
Πλήρες όνομαΙωάννης Κοσκινιάτης
Ημερ. γέννησης29 Αυγούστου 1983 (1983-08-29)
Τόπος γέννησηςΡόδος, Ελλάδα
Ημερ. θανάτου29 Οκτωβρίου 2008 (25 ετών)
Τόπος θανάτουΚοσκινού Ρόδου
ΘέσηΠλάγιος μέσος
Επαγγελματική καριέρα*
ΠερίοδοςΟμάδαΣυμμ.(Γκ.)
–2008Διαγόρας Ρόδου61(4)
* Οι συμμετοχές και τα γκολ στις προηγούμενες ομάδες υπολογίζονται μόνο για τα εγχώρια πρωταθλήματα. † Συμμετοχές (Γκολ).

Ο Γιάννης Κοσκινιάτης (29 Αυγούστου 1983 – 29 Οκτωβρίου 2008) ήταν Έλληνας ποδοσφαιριστής από την Ρόδο, που έπαιζε στον Διαγόρα Ρόδου. Έπαιξε σε 61 ματς και σκόραρε 4 γκολ υπέρ της ομάδας.[1]

Καριέρα και θάνατος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο Κοσκινιάτης έκανε συνολικά 61 εμφανίσεις στη Γ' Εθνική για τον Διαγόρα, σκοράροντας τέσσερα γκολ και βοηθώντας την ομάδα να ανέλθει στη Β' Εθνική για την περίοδο 2008–09. Ωστόσο, δεν έπαιξε την επόμενη χρονιά λόγω τραυματισμού στο πόδι και μετά τη θεραπεία δε συμμετείχε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Κοσκινιάτης εξαφανίστηκε το μεσημέρι όταν οδηγώντας τη μοτοσυκλέτα βρέθηκε στην κορυφή ενός γκρεμού, όπου άφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας. Το περιεχόμενο του σημειώματος αποκρύπτονται από τον κύκλο οικογενείας του. Ο Κοσκινιάτης αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον γκρεμό.[2] Ο Διαγόρας ηττήθηκε με σκορ 3-2.

Αναφέρθηκε ότι η ομάδα του είχε στείλει τον Γιάννη για ψυχολογική υποστήριξη. Φήμες υποστηρίζουν ότι ο Κοσκινιάτης είχε χάσει τον αδερφό του σε τροχαίο ατύχημα και συνδέουν την αυτοκτονία του παίκτη με αυτό το τραγικό γεγονός.[1]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]