Βλέπω το Θάνατό σου 4

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
The Final Destination
Σκηνοθεσία David R. Ellis
Σενάριο Eric Bress
Πρωταγωνιστές Bobby Campo, Shantel VanSanten, Mykelti Williamson, Nick Zano, Κρίστα Άλλεν, Andrew Fiscella, Haley Webb και Justin Welborn
Μουσική Brian Tyler
Φωτογραφία Γκλεν ΜακΦέρσον
Μοντάζ Mark Stevens
Εταιρεία παραγωγής New Line Cinema και Zide/Perry Productions
Πρώτη προβολή 2009, 25  Σεπτεμβρίου 2009, 3  Σεπτεμβρίου 2009 και 10  Σεπτεμβρίου 2009
Διάρκεια 78 min
Προέλευση Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Γλώσσα αγγλική γλώσσα
δεδομέναπ  σ  ε )

Βλέπω το Θάνατο σου 4 (αυθεντικός τίτλος στα αγγλικά The Final Destination) ονομάζεται μια ταινία τρόμου Αμερικανικής παραγωγής έτους 2009. Είναι η συνέχεια των ταινιών Βλέπω το Θάνατό σου (2000), Βλέπω το Θάνατό σου 2 (2003) και Βλέπω το Θάνατό σου 3 (2006).

Περίληψη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Μια διασκεδαστική ημέρα κατά τη διάρκεια των αγώνων, ο Νικ Ο’Μπάνον έχει ένα τρομακτικό προμήνυμα: μια πλειάδα παράξενων γεγονότων προκαλούν μαζικές συγκρούσεις αυτοκινήτων. Τα φλεγόμενα οχήματα εκρήγνυνται, τα θραύσματα σκοτώνουν βίαια τους φίλους του, ενώ το άνω διάζωμα των κερκίδων υποχωρεί και τον καταπλακώνει. Όταν ξύπνησε από το προμήνυμα, ο Νικ μέσα στον πανικό του, προσπαθεί να πείσει την αγαπημένη του, Λόρι, και τους φίλους τους, Τζάνετ και Χαντ να φύγουν…

Οι τέσσερις φίλοι νομίζουν ότι έχουν ξεγελάσει τον θάνατο. Τα προμηνύματα του Νικ συνεχίζονται και οι επιζήσαντες των συγκρούσεων αρχίζουν να πεθαίνουν ένας-ένας με ανεξήγητο και υπερφυσικό τρόπο και με τη σειρά που έπρεπε να έχουν πεθάνει σύμφωνα με το σχέδιο του Χάρου. Ο Νικ πρέπει να βρει τον τρόπο να ξεγελάσει μια για πάντα τον θάνατο, πριν φτάσει και γι’αυτόν ο θάνατός του.

Συνέχεια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]


Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα The Final Destination (2009 film) της Αγγλικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).