Βικιπαίδεια:Χειρισμοί ιστορικού

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
(Ανακατεύθυνση από Βικιπαίδεια:ΧΕΙΡ)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Συντόμευση:
ΒΠ:ΧΕΙΡ

Στη σελίδα αυτή μπορείτε να απευθύνετε τις αιτήσεις σας προς τους διαχειριστές για θέματα που αφορούν χειρισμούς ιστορικών σελίδων.

Μη δημιουργείτε νέες επικεφαλίδες. Υποβάλετε το αίτημά σας στην αντίστοιχη ενότητα. Αν θεωρείτε ότι το αίτημά σας δεν αντιστοιχεί σε καμία υποενότητα τότε πιθανόν να μην ανήκει εδώ. Υποβάλετέ το στη σελίδα Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών.

Συγχωνεύσεις ιστορικού[επεξεργασία κώδικα]

Οδηγίες για διαχειριστές: Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών/Οδηγίες για συγχώνευση ιστορικών
Ζητήστε εδώ τη συγχώνευση του ιστορικού δύο σελίδων, αφού πρώτα έχετε κάνει συγχώνευση των περιεχομένων τους.

Παρακαλώ συγχωνεύστε το ιστορικό των σελίδων συζήτησης Συζήτηση:ΡΜ Λάιπζιγκ και Συζήτηση:ΡΜ Λειψία, ούτως ώστε να παραμείνει η Συζήτηση:ΡΜ Λειψία και να διαγραφεί η Συζήτηση:ΡΜ Λάιπζιγκ (όπως έγινε με τον αντίστοιχο τίτλο ΡΜ Λάιπζιγκ). --IM-yb (συζήτηση) 02:15, 22 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)

 Έγινε --C Messier 17:56, 7 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Παρακαλώ μεταφέρετε το ιστορικό της σελίδας Αλπικός τρίτων στο νέο λήμμα Αλπικός τρίτωνας, ώστε να διαγραφεί το πρώτο λήμμα και να παραμείνει το δεύτερο. --Konstakal (συζήτηση) 19:45, 21 Ιανουαρίου 2018 (UTC)


Παρακαλώ να εξεταστεί συγχώνευση των σελίδων Συζήτηση:Επεισόδια στο Χυτήριο για την παράσταση Corpus Cristi/Πρόταση διαγραφής και Συζήτηση:Corpus Cristi (θεατρικό έργο)/Πρόταση διαγραφής, και μετακίνηση από το πρώτο στο δεύτερο.--Vagrand (συζήτηση) 18:48, 24 Ιανουαρίου 2018 (UTC)

Μετακινήσεις σελίδων[επεξεργασία κώδικα]

Ζητήστε εδώ τη μετακίνηση μίας σελίδας σε νέο τίτλο, όταν αυτό δεν είναι εφικτό από ένα χρήστη, π.χ. επειδή υπάρχει ήδη μία σελίδα στη θέση όπου θέλετε να μεταφέρετε την επιθυμητή σελίδα. Αν επιθυμείτε τη μετακίνηση μίας κατηγορίας υποβάλετε τα αιτήματά σας στη σελίδα Βικιπαίδεια:Δουλειές για bots.
 Έγινε - geraki (συζήτηση) 09:54, 21 Νοεμβρίου 2017 (UTC)

Εισαγωγές ιστορικού[επεξεργασία κώδικα]

Σύνδεσμος για διευκόλυνση των διαχειριστών: Ειδικό:Εισαγωγή
Ζητήστε εδώ την εισαγωγή του ιστορικού κάποιου λήμματος που μεταφράσατε ή θέλετε να μεταφράσετε από την αγγλική, τη γερμανική, τη γαλλική ή την ιταλική έκδοση της Βικιπαίδειας (η δυνατότητα εισαγωγής υπάρχει προς το παρόν μόνο για αυτές τις γλώσσες). Η εισαγωγή των σελίδων είναι απαραίτητη προκειμένου να διατηρείται το ιστορικό με τη συνεισφορά κάθε χρήστη στα λήμματα σύμφωνα με τις άδειες Creative Commons Attribution/Share-Alike License 3.0 και GFDL. Για να δείτε όλες τις σελίδες που έχουν εισαχθεί, κοιτάξτε στο μητρώο εισαγωγών. Όταν δημιουργείτε το λήμμα πριν την εισαγωγή του ιστορικού, για τη διευκόλυνση των διαχειριστών και την ταχύτερη εισαγωγή του ιστορικού παρακαλούμε να διατηρείτε τον πρωτότυπο (ξενόγλωσσο) τίτλο του λήμματος και η μεταφορά στον αντίστοιχο ελληνικό να γίνεται μετά την ολοκλήρωση της εισαγωγής. Αν το ιστορικό της σελίδας που επιθυμείτε να εισαχθεί είναι εξαιρετικά μεγάλο, τότε η εισαγωγή είναι πιθανόν αδύνατη. Σε αυτή την περίπτωση η συνέχεια του ιστορικού επισημαίνεται με το πρότυπο {{Ενσωμάτωση κειμένου}}. Ο διαχειριστής που θα αναλάβει την εισαγωγή θα σας ειδοποιήσει αν αυτή η περίπτωση υφίσταται.

Παρακαλώ κάποιος να εισάγει το en:Zotero. Ευχαριστώ --Xoristzatziki (συζήτηση) 07:18, 21 Νοεμβρίου 2017 (UTC)

-Xoristzatziki  Έγινε - geraki (συζήτηση) 09:54, 21 Νοεμβρίου 2017 (UTC)