Βικιπαίδεια:Χειρισμοί ιστορικού

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
(Ανακατεύθυνση από Βικιπαίδεια:ΧΕΙΡ)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Συντόμευση:
ΒΠ:ΧΕΙΡ

Στη σελίδα αυτή μπορείτε να απευθύνετε τις αιτήσεις σας προς τους διαχειριστές για θέματα που αφορούν χειρισμούς ιστορικών σελίδων.

Μη δημιουργείτε νέες επικεφαλίδες. Υποβάλετε το αίτημά σας στην αντίστοιχη ενότητα. Αν θεωρείτε ότι το αίτημά σας δεν αντιστοιχεί σε καμία υποενότητα τότε πιθανόν να μην ανήκει εδώ. Υποβάλετέ το στη σελίδα Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών.

Συγχωνεύσεις ιστορικού[επεξεργασία κώδικα]

Οδηγίες για διαχειριστές: Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών/Οδηγίες για συγχώνευση ιστορικών
Ζητήστε εδώ τη συγχώνευση του ιστορικού δύο σελίδων, αφού πρώτα έχετε κάνει συγχώνευση των περιεχομένων τους.
  • των λημμάτων Α' Κατηγορία Ε.Π.Σ. Ζακύνθου και Β' Κατηγορία Ε.Π.Σ. Ζακύνθου, παρακαλώ, στο αντίστοιχο του Διοργανώσεις Ε.Π.Σ. Ζακύνθου 2009–10, το οποίο έχει δημιουργήσει από το Μάρτιο ο συντάκτης Drspiros. Κατόπιν διαγραφή, δεδομένου πως το περιεχόμενό τους αφορά όντως στις διοργανώσεις της αγωνιστικής περιόδου 2009-10 και ό,τι κρίθηκε απαραίτητο, μεταφέρθηκε ήδη –εάν κάνω λάθος, ας με διορθώσει ο Drs– στο τρίτο λήμμα (με τοποθέτηση μάλιστα προτύπων ενσωμάτωσης). Ευχαριστώ.
ΥΓ η διαγραφή τους μπορεί να γίνει έτσι απλά ή χρειάζεται σήμανση ταχείας για τυπικούς λόγους; --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 16:07, 18 Ιουνίου 2016 (UTC)

Παρακαλώ συγχωνεύστε το ιστορικό των σελίδων συζήτησης Συζήτηση:ΡΜ Λάιπζιγκ και Συζήτηση:ΡΜ Λειψία, ούτως ώστε να παραμείνει η Συζήτηση:ΡΜ Λειψία και να διαγραφεί η Συζήτηση:ΡΜ Λάιπζιγκ (όπως έγινε με τον αντίστοιχο τίτλο ΡΜ Λάιπζιγκ). --IM-yb (συζήτηση) 02:15, 22 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)

 Έγινε --C Messier 17:56, 7 Οκτωβρίου 2016 (UTC)


Μετέφερα το λήμμα Παραγωγή λυσίνης στο Λυσίνη. Παρακαλώ, διαγράψτε την κενή σελίδα, και συγχωνεύστε το ιστορικό. Ευχαριστώ πολύ (Dor-astra (συζήτηση) 12:20, 19 Ιουνίου 2017 (UTC))
Το ίδιο έκανα και το λήμμα Κατασκευή επίπλου. Το μετέφερα στο Έπιπλο. Παρακαλώ για τα δέοντα (Dor-astra (συζήτηση) 13:19, 20 Ιουνίου 2017 (UTC))
Dor-astra, δεν γίνεται πλέον συγχώνευση ιστορικών σε λήμματα τα οποία συνυπήρχαν, καθώς μπερδεύεται το ιστορικό. Αντ'αυτού, όταν μεταφέρεται το περιεχόμενο από το ένα λήμμα στο άλλο, στη σύνοψη επεξεργασίας γράφουμε «περιεχόμενο από το [[λήμμα Χ]]» και το λήμμα Χ γίνεται ανακατεύθυνση στο λήμμα που παραμένει. --C Messier 09:53, 24 Ιουνίου 2017 (UTC)
Αλλά και το λήμμα Simplified Voyage Data Recorder αφού υπήρχε ήδη αυτούσιο στο λήμμα Καταγραφέας δεδομένων ταξιδίου, οπότε μένει μόνο να διαγραφεί η σελίδα. (Dor-astra (συζήτηση) 13:33, 20 Ιουνίου 2017 (UTC))

Θα παρακαλούσα τη συγχώνευση του ιστορικού των λημμάτων Εθνική Νέας Ζηλανδίας (ράγκμπι γιούνιον ανδρών) και Εθνική Ομάδα Ράγκμπι Νέας Ζηλανδίας. Το περιεχόμενο του λήμματος Εθνική Ομάδα Ράγκμπι Νέας Ζηλανδίας έχει ήδη συγχωνευθεί στο αντίστοιχο λήμμα Εθνική Νέας Ζηλανδίας (ράγκμπι γιούνιον ανδρών). --TGE-927364 (συζήτηση) 14:55, 4 Αυγούστου 2017 (UTC)

Μετακινήσεις σελίδων[επεξεργασία κώδικα]

Ζητήστε εδώ τη μετακίνηση μίας σελίδας σε νέο τίτλο, όταν αυτό δεν είναι εφικτό από ένα χρήστη, π.χ. επειδή υπάρχει ήδη μία σελίδα στη θέση όπου θέλετε να μεταφέρετε την επιθυμητή σελίδα. Αν επιθυμείτε τη μετακίνηση μίας κατηγορίας υποβάλετε τα αιτήματά σας στη σελίδα Βικιπαίδεια:Δουλειές για bots.
 Έγινε έπειτα από τη διαγραφή της σελίδας από τους διαχειριστές. --IM-yb (συζήτηση) 15:03, 22 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Εισαγωγές ιστορικού[επεξεργασία κώδικα]

Σύνδεσμος για διευκόλυνση των διαχειριστών: Ειδικό:Εισαγωγή
Ζητήστε εδώ την εισαγωγή του ιστορικού κάποιου λήμματος που μεταφράσατε ή θέλετε να μεταφράσετε από την αγγλική, τη γερμανική, τη γαλλική ή την ιταλική έκδοση της Βικιπαίδειας (η δυνατότητα εισαγωγής υπάρχει προς το παρόν μόνο για αυτές τις γλώσσες). Η εισαγωγή των σελίδων είναι απαραίτητη προκειμένου να διατηρείται το ιστορικό με τη συνεισφορά κάθε χρήστη στα λήμματα σύμφωνα με τις άδειες Creative Commons Attribution/Share-Alike License 3.0 και GFDL. Για να δείτε όλες τις σελίδες που έχουν εισαχθεί, κοιτάξτε στο μητρώο εισαγωγών. Όταν δημιουργείτε το λήμμα πριν την εισαγωγή του ιστορικού, για τη διευκόλυνση των διαχειριστών και την ταχύτερη εισαγωγή του ιστορικού παρακαλούμε να διατηρείτε τον πρωτότυπο (ξενόγλωσσο) τίτλο του λήμματος και η μεταφορά στον αντίστοιχο ελληνικό να γίνεται μετά την ολοκλήρωση της εισαγωγής. Αν το ιστορικό της σελίδας που επιθυμείτε να εισαχθεί είναι εξαιρετικά μεγάλο, τότε η εισαγωγή είναι πιθανόν αδύνατη. Σε αυτή την περίπτωση η συνέχεια του ιστορικού επισημαίνεται με το πρότυπο {{Ενσωμάτωση κειμένου}}. Ο διαχειριστής που θα αναλάβει την εισαγωγή θα σας ειδοποιήσει αν αυτή η περίπτωση υφίσταται.

Παρακαλώ κάποιος να εισάγει το en:Édouard Philippe. Ευχαριστώ--Κωστής (συζήτηση) 15:00, 17 Μαΐου 2017 (UTC)

Κάποιος διαχειριστής να ασχοληθεί παρακαλώ;--Κωστής (συζήτηση) 18:26, 17 Μαΐου 2017 (UTC)

 Έγινε--Kalogeropoulos (συζήτηση) 18:31, 17 Μαΐου 2017 (UTC)