Βικιπαίδεια:Ο τέλειος διαχειριστής (χιουμοριστικό κείμενο)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Note! Αυτή η σελίδα περιέχει υλικό το οποίο διατηρείται επειδή τα περιέχομενά του θεωρούνται χιουμοριστικά. Δεν διατίθεται και ούτε θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε έρευνα ή σοβαρή χρήση.

Αντιγράφω από αλλού, κείμενα για τον ιδανικό διαχειριστή που ίσως βοηθήσουν στην επιλογή - ίσως και να σας διασκεδάσουν ή να σας προβληματίσουν:

Η κοινότητα έχει πει πολλές φορές ότι χρειάζεται πάντα κάποιον που είναι πανταχού παρών, κάποιον που τιμωρεί τους κακούς (αρκεί να μην είμαστε εμείς οι κακοί), κάποιον που να είναι πάντα σωστός, κάποιον που να μη διστάζει να πάρει αποφάσεις, κάποιον που να τον χλευάζουν, αλλά αυτός να στέκεται ανεπηρέαστος, κάποιον δυναμικό σαν τον Judge Dredd και έτοιμο να συγχωρήσει ταυτόχρονα. Γνωρίζω αρκετούς που θα μπορούσαν να γίνουν διαχειριστές, άλλοι τώρα και άλλοι μετά από κάποιο καιρό (μετά από εξοικείωση με τις πολιτικές, εμπειρία σε διαφωνίες), αλλά δε γνωρίζω κανέναν τέτοιον ανάμεσα ούτε στους υπάρχοντες διαχειριστές είτε ανάμεσα σε πιθανούς υποψήφιους, και σίγουρα ο άνθρωπος που πρότεινα έχει πολλά μειονεκτήματα, όπως και ο καθένας από εμάς.

Σε άλλο μέρος η συζήτηση συνεχίστηκε:

Caveat emptor: Προσοχή - σε περίπτωση θετικής (ελπίζω) απάντησής σου μπορεί να τα βρεις σκούρα. Κάποιος μου είπε ότι θέλει ο επόμενος διαχειριστής να συνδυάζει χαρακτηριστικά Ιησού Χριστού, Βούδα και Judge Dredd και ειλικρινά φοβάμαι ότι ούτε κι εσύ θα είσαι κατάλληλος (εννοείται ότι οι ήδη διαχειριστές δεν τα κατάφεραν).

με την πρέπουσα απάντηση:

Χα! Σιγά τις απαιτήσεις. Εγώ θέλω παράλληλα να έχει στοιχεία από Τσε (Γκεβάρα, όχι μύγα), Μητέρα Τερέζα και Άλμπερτ Αινστάιν. Και βλέπουμε.