Βικιπαίδεια:Οδηγός λήμματος/Θέμα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Θέμα
Εγκυκλοπαιδικότητα
Πηγές
Περιεχόμενο
Τέλος

Υπάρχει ήδη ένα λήμμα;

Η Ελληνική Βικιπαίδεια έχει 233.493 λήμματα, οπότε είναι πιθανό ότι το θέμα που σκέφτεστε μπορεί να καλύπτεται ήδη. Το λήμμα μπορεί να χρησιμοποιεί μια εναλλακτική ορθογραφία, κεφαλαία/πεζά γράμματα, ή μεταγραφή, μπορεί να βρίσκεται κάτω από μια εναλλακτική ονομασία ή έκφραση, ή το θέμα μπορεί να καλύπτεται ως μέρος ενός ευρύτερου λήμματος.

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, αναζητήστε παρακάτω για εναλλακτικούς τίτλους κάτω από τους οποίους μπορεί να καλύπτεται ήδη το θέμα, μετά γυρίστε σε αυτή τη σελίδα. Σιγουρευτείτε ότι ψάξατε ενδελεχώς για εναλλακτικούς τίτλους.

Ναι, το προτεινόμενο λήμμα μου υπάρχει ήδη με άλλο όνομα   (υποβάλλετε μια ανακατεύθυνση) Όχι, το προτεινόμενο λήμμα μου ακόμα δεν υπάρχει στη Βικιπαίδεια   (συνέχεια με τον οδηγό)


Είναι το θέμα κατάλληλο για τη Βικιπαίδεια;

Γνωρίζατε;

Σελίδες που δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις θα διαγραφούν γρήγορα. Μπορείτε να το αποφύγετε αυτό ακολουθώντας προσεκτικά τον οδηγό.

Ακόμα και αν το προτεινόμενο θέμα σου δεν καλύπτεται ήδη, δεν είναι όλα τα θέματα κατάλληλα για αυτήν την εγκυκλοπαίδεια . Τα λήμματα στη Βικιπαίδεια διατηρούνται και διαγράφονται βάσει μιας καθιερωμένης σειράς οδηγιών, που ονομάζονται "κατευθυντήριες γραμμές εγκυκλοπαιδικότητας". Αυτά καθορίζουν τι είναι και τι δεν είναι κατάλληλο για τη Βικιπαίδεια. Οι οδηγίες εγκυκλοπαιδικότητας θα καλυφθούν με περισσότερες λεπτομέρειες στο επόμενο βήμα αυτού του οδηγού.

Μην υποβάλλετε λήμματα σχετικά με:

Εάν αισθάνεσαι ότι εσύ, η οργάνωσή σου, ο φίλος σου, η μπάντα ή ο ιστότοπός σου είναι αξιοσημείωτοι, παρακαλούμε να ζητήσεις τη γνώμη από ένα ουδέτερο τρίτο μέρος (ιδανικά από έναν ανεξάρτητο συντάκτη της Βικιπαίδειας που επεξεργάστηκε παρόμοια λήμματα) πριν προτείνει ένα λήμμα σχετικά με αυτό το θέμα. Εάν δεν είσαι σίγουρος για την αξιοσημείωτη σημασία του λήμματός σου, παρακαλούμε να ρωτήσεις στην Αγορά ή την Βοήθεια χρηστών της Βικιπαίδειας.

Να θυμάσαι ότι οι άνθρωποι που εξετάζουν τα λήμματα που υποβάλλονται μέσω αυτού του οδηγού είναι όλοι εθελοντές, οπότε μην ξοδεύεις τον χρόνο τους, κάνε κάθε προσπάθεια για να διαπιστώσεις αν το προτεινόμενο θέμα είναι αξιοσημείωτο.


Για τι θέμα είναι το λήμμα σου;

Για να συνεχίσεις, πάτησε σε μια από τις παρακάτω επιλογές:

Γράφω για μια εταιρεία, οργανισμό ή ίδρυμα Γράφω για τον εαυτό μου Γράφω για κάποιον άλλο Γράφω για κάτι άλλο Θέλω να ανακατευθύνω προς άλλο λήμμα