Βικιπαίδεια:Οδηγός για νέους χρήστες/Εγγραφή

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Η σελίδα είναι μέρος του
Οδηγού για νέους χρήστες
Σελίδες οδηγιών...
Κάποιες από τις σελίδες αυτού του οδηγού μπορεί να εξηγούν την επεξεργασία μέσω του παλιού επεξεργαστή κώδικα. Μπορεί να θέλετε να δείτε και την Βοήθεια:VisualEditor αν χρησιμοποιείτε το νέο επεξεργαστή. Ωστόσο είναι καλό να διαβάσετε αυτό τον οδηγό αφού εξηγεί πολύ περισσότερα πράγματα πέρα από την επεξεργασία, καθώς και μια μικρή γνώση του κώδικα μπορεί να σας χρειαστεί.

Αρχή
Επεξεργασία
Διαμόρφωση κειμένου
Εσωτερικοί σύνδεσμοι
Άλλοι σύνδεσμοι
Σελίδες συζήτησης
Μην ξεχνάτε
Εγγραφή
Σύνοψη

Δείτε επίσης...

Βοήθεια

H Εγγραφή, δηλαδή η δημιουργία λογαριασμού χρήστη είναι προαιρετική αλλά συνιστάται, καθώς παρέχει αρκετά οφέλη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οποιοσδήποτε, μπορεί να επεξεργαστεί το περιεχόμενο της Βικιπαίδειας, ακόμα και χωρίς να έχει δημιουργήσει λογαριασμό.

Πλεονεκτήματα εγγραφής[επεξεργασία κώδικα]

Ο λογαριασμός στη Βικιπαίδεια σας προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα, μεταξύ των οποίων, περισσότερες δυνατότητες κατά την επεξεργασία μίας σελίδας και ρύθμιση προσωπικών επιλογών σχετικά με την εμφάνιση της Βικιπαίδειας. Ένας εγγεγραμμένος χρήστης, αποκτά δυνατότητα μετονομασίας μιας σελίδας καθώς και δυνατότητα δημιουργίας μιας λίστας παρακολούθησης συγκεκριμένων λημμάτων της αρεσκείας του. Επιπλέον μέσα από την σελίδα συζήτησης ενός εγγεγραμμένου χρήστη, διευκολύνεται η επικοινωνία με άλλα μέλη της κοινότητας, γεγονός που δεν ισχύει πάντα για ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι αναγράφονται με την διεύθυνση IP του υπολογιστή τους.

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν επίσης να γίνουν διαχειριστές (sysops).

Τρόπος εγγραφής[επεξεργασία κώδικα]

Για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο Εγγραφή/Σύνδεση που βρίσκεται στην πάνω δεξιά άκρη της ιστοσελίδας.

Η δημιουργία λογαριασμού δεν απαιτεί την αποκάλυψη της ταυτοτητάς σας.

Συνέχεια του οδηγού.