Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Σάμος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Καλωσήλθατε στη Βικιεπιχείρηση Σάμος
Συντόμευση:
ΒΠ:ΣΑΜ
Η Επιχείρηση Σάμος έχει σκοπό να κινητοποιήσει του βικιπαιδιστές να συνεισφέρουν σε λήμματα σχετικά με την Σάμο τόσο στην αρχαία ιστορία της, όσο και στη σύγχρονη μορφή της. Εγκαινιάσθηκε την Παρασκευή, 17 Μαρτίου του 2017.
Η θέση της Σάμου στο χάρτη της Ελλάδας Το νησί Σάμος
Σκοπός
Σκοπός αυτής της επιχείρησης είναι να συγκεντρωθούν πληροφορίες σε σχετικά λήμματα, να γίνει μια πιο εμπεριστατωμένη παρουσίαση και να αναδειχθεί το νησί της Σάμου.
Πού εστιάζουμε
Γενικά, κάθε λήμμα που σχετίζεται με την Σάμο είναι έγκυρο θέμα για αυτή την επιχείρηση. Στη λίστα αναγράφονται οι κατηγορίες που την αφορούν:
Οδηγίες
 1. Δηλώστε συμμετοχή στους συμμετέχοντες, όπως αναλύεται παρακάτω.
 2. Προσθέστε το πρότυπο της βικιεπιχείρησης στη σελίδα συζήτησης κάθε λήμματος που δημιουργείται στα πλαίσια αυτής της επιχείρησης με τον κώδικα: {{Επιχείρηση Σάμος}}
 3. Προωθήστε την επιχείρηση, βάζοντας το πρότυπο στην προσωπική σας σελίδα με τον κώδικα: {{Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Σάμος/Userbox}}
 4. Μπορείτε να ζητήσετε την συνεισφορά κάποιου χρήστη με αυτό το πρότυπο για συνεισφορά στη Βικιεπιχείρηση Σάμος με τον κώδικα: {{Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Σάμος/Συνεισφορά}}
 5. Προσθέστε το πρότυπο επέκτασης στο κάτω μέρος της σελίδας κάθε σχετικού λήμματος που πιστεύετε πως δεν αναλύεται διεξοδικά, ώστε να ενθαρύννετε άλλους χρήστες να το επεκτείνουν, με τον κώδικα: {{Σάμος-επέκταση}}
  • Μπορείτε να συνεισφέρετε στην επιχείρηση και χωρίς να υποβάλετε το όνομά σας, ενώ και η υποβολή του ονόματος δεν είναι δεσμευτική. Η συμμετοχή σας μπορεί να αφορά και αποκλειστικά διαχειριστικά ζητήματα.
Συμμετέχοντες
Αυτή είναι η λίστα των Βικιπαιδιστών που έχουν δεσμευθεί με αυτή την Βικιεπιχείρηση. Αν θέλεις να βοηθήσεις και εσύ απλώς πάτα επεξεργασία, πρόσθεσε το όνομά σου στην παρακάτω λίστα, χρησιμοποιώντας το {{χρήστης}} π.χ.{{χρήστης|ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ}}, ή απλά βάλε την ηλεκτρονική σου υπογραφή.
Χρήστες Επεξεργασία
 • --
 • --
 • --
 • --
 • --


Γενικές δραστηριότητες
Nuvola apps korganizer.png
 • Μπορείτε να επεκτείνετε λήμματα που θα βρείτε στην κατηγορία:Σάμος-επέκταση, ώστε να καλύπτονται με πληρέστερο τρόπο.
 • Ξεκινήστε κάποιο από τα προτεινόμενα λήμματα που απουσιάζουν παντελώς από τη θεματολογία της επιχείρησης.
 • Πείτε τη γνώμη σας για ένα από τα υπό κριτική λήμματα ώστε να βελτιωθούν, ή προβείτε άμεσα σε ενέργειες αναβάθμισής τους σύμφωνα με τις κοινά αποδεκτές προτάσεις που εκφέρονται στη σελίδα κριτικής τους.
Ανακοινώσεις
Πίνακας Ανακοινώσεων Προβολή
 • 18/3/2017: Samos@Wikipedia Project Καταγράφουμε τη Σάμο. Εκδήλωση ενημέρωσης
 • 17/3/2017: Έναρξη Βικιεπιχείρησης Σάμος


Πηγές πληροφοριών
Σχετικές Δράσεις

Samos@Wikipedia Project Καταγράφουμε τη Σάμο. Εκδήλωση ενημέρωσης

Σκοπός της εκδήλωσης είναι ο εμπλουτισμός της ελληνικής αλλά και της αγγλόφωνης Βικιπαίδειας με άρθρα και περιεχόμενο για τη Σάμο.

-Ημέρα & ώρα διεξαγωγής: Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στις 18:00

-Τόπος: Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Αιγαίου-Χατζηγιάννειο κτίριο

-Πληροφορίες: Χρήστης KAKTOS