Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Προστασίας από Παραβιάσεις Πνευματικών Δικαιωμάτων/CHE/Νέα λήμματα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Υπόμνημα
Πλήρης αντιγραφή
Μερική αντιγραφή
Χωρίς πρόβλημα
Έλεγχος σε εξέλιξη
Επιβεβαιωμένη αντιγραφή, έλεγχος σε εξέλιξη με υποψία πλήρους αντιγραφής
Επιβεβαιωμένη αντιγραφή, έλεγχος σε εξέλιξη για το υπόλοιπο
Μικρή αντιγραφή, επουσιώδες πρόβλημα
Σημαντικό μέρος από αγγλική βικιπαίδεια, έλεγχος σε εξέλιξη για το υπόλοιπο
# Λήμματα Σχόλια Κύρια πηγή Κατάσταση
1 Χάιντε Ρόζενταλ To λήμμα είναι τρεις φράσεις όλο κι όλο. Η μια φράση είναι λογοκλοπή από την ονλάιν πηγή. Προφανώς το ίδιο και η άλλη, που έχει παραπομπή στο Λεύκωμα της Καθημερινής. Ιστορικό Λεύκωμα 1970 Αναδιατύπωση, ώστε να μην υπάρχει λογοκλοπή.
2 Τσι Τσενγκ (αθλήτρια) To λήμμα είναι δυο φράσεις όλο κι όλο. Η δεύτερη φράση είναι προφανώς αυτολεξεί αντιγραφή από την αναφερόμενη πηγή. Ιστορικό Λεύκωμα 1970 Αναδιατύπωση, ώστε να μην υπάρχει λογοκλοπή.
3 Νι Τσικίν Το λήμμα είναι σύντομο. Η αρχή είναι μετάφραση από το αγγλικό λήμμα. Το υπόλοιπο, αντιγραφή από το Λεύκωμα της Καθημερινής. Ιστορικό Λεύκωμα 1970 Προστέθηκε σήμανση ενσωμάτωσης και έγινε αναδιατύπωση του επίμεχου μέρους, ώστε να μην υπάρχει λογοκλοπή.
4 Βατερλώ (μυθιστόρημα) · (Deleted) Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε
5 Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 1970 Η ενότητα "Οι ταινίες που ξεχώρισαν", με παραπομπή στο Ιστορικό Λεύκωμα 1970 είναι πιθανότατα αντιγραφή, όπως προδίδει και το ιδιότυπο λεκτικό της. Ιστορικό Λεύκωμα 1970 Αφαίρεση επίμαχης ενότητας, ώστε να μην υπάρχει λογοκλοπή.
6 Τζούλιους Άξελροντ Ιστορικό Λεύκωμα 1970 Διαγράφηκε/Επαναδημιουργήθηκε
7 Ουλφ φον Όιλερ Ίσως κάποια μικρή, επουσιώδης αντιγραφή Ιστορικό Λεύκωμα 1970 Μικρή φραστική αναμόρφωση
8 Λουί Νεέλ Αντιγραφή Ιστορικό Λεύκωμα 1970 κ.ά. Διαγράφηκε και επαναδημιουργήθηκε
9 Στέλιος Διονυσίου Αντιγραφή από διάφορες πηγές. Αφαιρέθηκαν τμήματα
10 Τζουζέπε Ουνγκαρέττι Ιστορικό Λεύκωμα 1970 κ.ά. Αφαιρέθηκαν τμήματα.
11 Συντριβή DC-3 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας (1970) Εμφανής αντιγραφή, από το ύφος της γραφής και την μοναδική πηγή, το Λεύκωμα Καθημερινής, σύμφωνα με το γνωστό συγγραφικό πάτερν του χρήστη. Ιστορικό Λεύκωμα 1970 Διαγράφηκε.
12 Λουνοχόντ 1 Προφανώς αντιγραφή, σύμφωνα με το διαπιστωμένο συγγραφικό μοτίβο του χρήστη CHE, από το Λεύκωμα της Καθημερινής (βλ. φράσεις όπως "Με σχήμα που σε άλλους θύμιζε τσαγιέρα και σε άλλους σαλτσιέρα"). Μια άλλη πηγή που υπήρχε ως τεκμηρίωση του μισού περίπου λήμματος, στο τέλος, ήταν παραπλανητική, καθόσον δεν υπήρχε εκεί (πέρα από μια απλή ονομαστική αναφορά [1]) κάτι που να σχετίζεται με όσα υποτίθεται ότι επαληθεύονταν με αυτήν την παραπομπή. Ιστορικό Λεύκωμα 1970 Διαγράφηκε.
13 Φρανκ Μπακ Αντιγραφή Κλασσικά Εικονογραφημένα Διαγράφηκε τμήμα
14 Λουνά 16 Προφανής αντιγραφή από τη μοναδική πηγή, το Λεύκωμα της Καθημερινής, σύμφωνα με το διαπιστωμένο αντιγραφικό/συγγραφικό πάτερν του χρήστη CHE της αυτούσιας μεταφοράς (χωρίς διασυνδέσεις -μεταφορά των ξένων κειμένων χωρίς προσαρμογής ύφους και ροής) και τη φρασεολογία ("Οι Η.Π.Α. είχαν κατακτήσει τη Σελήνη, αλλά η Ε.Σ.Σ.Δ. δεν εγκατάλειψε τις προσπάθειές της …") Ιστορικό Λεύκωμα 1970 Διαγράφηκε.
15 Μάχη της Βερόνας (312) Τηλεγραφικό λήμμα δυο προτάσεων με τετριμμένες πληροφορίες και σύνταξη. Θα μπορούσε να είναι και μετάφραση των δύο πρώτων προτάσεων της αγγλικής n/a Χωρίς πρόβλημα.
16 Στα μονοπάτια της ζούγκλας Μετάφραση από αγγλική ΒΠ (δεν δηλώνεται). Μια μικρή παράγραφος αποδεικνύεται πως είναι λογοκλοπή από Κλασσικά Εικονογραφημένα αρ. 1063. Αφαιρέθηκε τμήμα και προστέθηκε σήμανση ενσωμάτωσης κειμένου.
17 Διαδηλώσεις στην Πολωνία το 1970 Μόνο αρχή του λήμματος είναι μετάφραση του αγγλικού. Το υπόλοιπο (το 90+% περίπου του συνόλου) είναι σε μεγάλο βαθμό χωρίς παραπομπές και δείχνει να προέρχεται από το Λεύκωμα της Καθημερινής, που αναφέρεται μόλις στο τέλος. Αν και υπάρχουν σκόρπιες παραπομπές από το αγγλικό λήμμα, τα οικεία τμήματα που αυτές έχουν μπει δεν έχουν καμιά σχέση ως κείμενα με το αντίστοιχο του αγγλικού λήμματος. Δηλ. οι παραπομπές αυτές δεν αντιστοιχούν σε μεταφρασμένο αγγλικό κείμενο, όπως θα ήταν λογικό, αλλά μάλλον παραπλανούν, δίνοντας τη λανθασμένη εντύπωση πως το λήμμα είναι όλο από μετάφραση του αγγλικού. Πρβ. περιπτώσεις #20 Οι Επτά του Σικάγο και #21 Μαύρος Σεπτέμβρης. Ιστορικό Λεύκωμα 1970 Διαγράφηκε.
18 Σεισμός στο Γκεντίζ (1970) Ιστορικό Λεύκωμα 1970 Διαφράφηκε ως πιθανή αντιγραφή.
19 Άντζελα Ντέιβις H εισαγωγή είναι μετάφραση του αγγλικού λήμματος. Στο υπόλοιπο, γίνεται χρήση αγγλικών και ελληνικών πηγών. Οι ελληνικές πηγές έχουν αντιγραφεί αυτολεξεί, οι ξένες -αν και δείχνουν κάτι τέτοιο σε μερικά σημεία- γενικά μάλλον όχι, ωστόσο χρειάζεται επανέλεγχος. Αφαιρέθηκαν οι διαπιστωμένες αντιγραφές -εκκρεμεί επανέλεγχος.
20 Οι Επτά του Σικάγο Η μικρή εισαγωγή του λήμματος είναι μετάφραση του αγγλικού. Όλο το υπόλοιπο είναι εμφανής -από το ύφος και το λεκτικό- αντιγραφή από το αναφερόμενο στο τέλος Λεύκωμα της Καθημερινής, σύμφωνα με το γνωστό πάτερν του χρήστη. Οι λίγες ξένες παραπομπές είναι καθαρά διακοσμιτικές. Έχουν μεταφερθεί από το αγγλικό λήμμα, αλλά δεν έχουν σχέση με τις φράσεις του κειμένου που υποτίθεται πως τεκμηριώνουν, δημιουργώντας την εντύπωση ότι υπάρχει πρόσθετη, πέραν του Λευκώματος, πηγή. Πρβ. περιπτώσεις #17 Διαδηλώσεις στην Πολωνία το 1970 και #21 Μαύρος Σεπτέμβρης. Ιστορικό Λεύκωμα 1970 Διαγράφηκε.
21 Μαύρος Σεπτέμβρης Η αρχή του λήμματος είναι μετάφραση του αγγλικού. Το υπόλοιπο (80% περίπου του συνόλου), που το περισσότερο είναι χωρίς παραπομπές, δείχνει να προέρχεται από το Λεύκωμα της Καθημερινής, που αναφέρεται μόλις στο τέλος. Αν και σε αυτό το τμήμα υπάρχουν σκόρπιες παραπομπές μεταφερμένες από το αγγλικό λήμμα, τα οικεία τμήματα που αυτές έχουν μπει δεν έχουν σχέση με το αντίστοιχο κείμενο του αγγλικού λήμματος. Δηλ. οι παραπομπές αυτές δεν αντιστοιχούν σε μεταφρασμένο αγγλικό κείμενο, όπως θα ήταν λογικό. Βλ. ανάλογες περιπτώσεις #17 Διαδηλώσεις στην Πολωνία το 1970 και #20 Οι Επτά του Σικάγο Ιστορικό Λεύκωμα 1970 Αφαιρέθηκαν οι πιθανές αντιγραφές και προστέθηκε σήμανση ενσωμάτωσης κειμένου.
22 Άνω Γερμανία (ρωμαϊκή επαρχία) Μετάφραση της εισαγωγικής παραγράφου του αγγλικού λήμματος. Είναι εντάξει -προστέθηκε μόνο σήμανση ενσωμάτωσης.
23 Η Ακτή της Φαλέζας Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε Τμήμα.
24 Το Πνεύμα της Μποτίλιας Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε Τμήμα
25 Ρωμαίος αυτοκράτορας To αρχικό κείμενο του CHΕ είναι μετάφραση της εισαγωγής του αγγλικού λήμματος. Στη συνέχεια άλλος χρήστης έκανε ατεκμηρίωτες προσθήκες, οι οποίες και αφαιρέθηκαν. Χωρίς πρόβλημα· προστέθηκε σήμανση ενσωμάτωσης κειμένου.
26 Μαριάν Φέιθφουλ Με ελάχιστες εξαιρέσεις, το σώμα του κειμένου του λήμματος είναι συρραφή αυτολεξεί αντιγραφών του χρήστη CHE από τις διάφορες πηγές που αναφέρει (τύπος και ιστότοποι) Διαγράφηκε (στη συνέχεια αναδημιουργήθηκε στοιχειακά από άλλον χρήστη).
27 Λόρι Άντερσον Η εισαγωγή του λήμματος είναι μετάφραση του αγγλικού. Το βιογραφικό τμήμα είναι αντιγραφές από τις πηγές που χρησιμοποιεί ο χρήστης CHE. Διαγράφηκαν οι αντιγραφές· προστέθηκε σήμανση ενσωμάτωσης κειμένου.
28 Σπουδή στο Κόκκινο Η αρχή είναι μετάφραση από το αγγλικό λήμμα. Το υπόλοιπο είναι συρραφή αντιγραφών από τις αναφερόμενες πηγές. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος της "Πλοκής", που δεν έχει παραπομπή σε πηγή, αποδεικνύεται πως είναι λογοκλοπή από τα Κλασσικά Εικονογραφημένα (πρβ. [2]) Αφαιρέθηκε αρκετά μεγάλο τμήμα που ήταν αντιγραφή· προστέθηκε σήμανση ενσωμάτωσης κειμένου.
29 Σούζι Άτγουντ Το λήμμα είναι μόλις δυο φράσεις. Η πρώτη είναι μετάφραση από την αρχή του αγγλικού λήμματος. Η άλλη, προφανώς αντιγραφή από την αναφερόμενη πηγή (στο αγγλικό λήμμα δεν υπάρχει αναφορά στο ρεκόρ του 1969). Ιστορικό Λεύκωμα 1968 Μικρής έκτασης πρόβλημα, αν και «τεχνικά» αφορά το μισό λήμμα. Έγινε φραστική ανάπλαση της επίμαχης πρότασης (ώστε να μην είναι αυτολεξεί μεταφορά από την πηγή- και προστέθηκε σήμανση ενσωμάτωσης.
30 Κόρτνεϊ Λαβ Η εισαγωγή του λήμματος είναι μετάφραση του αγγλικού. Το βιογραφικό τμήμα είναι αντιγραφές από τις πηγές που χρησιμοποιεί ο χρήστης CHE. Διαγράφηκαν οι αντιγραφές· προστέθηκε σήμανση ενσωμάτωσης κειμένου.
31 Γκάρι Χολ Το λήμμα είναι μόλις δυο φράσεις. Η πρώτη είναι μετάφραση από την αρχή του αγγλικού λήμματος. Η άλλη, μάλλον αντιγραφή από την αναφερόμενη πηγή. Ιστορικό Λεύκωμα 1968 Μικρής έκτασης πρόβλημα, αν και «τεχνικά» αφορά το μισό λήμμα. Έγινε φραστική ανάπλαση της δεύτερης πρότασης, ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα αυτολεξεί μεταφοράς από την πηγή, και προστέθηκε σήμανση ενσωμάτωσης.
32 Χανς Φάσναχτ Το λήμμα είναι μόλις δυο φράσεις. Η πρώτη, ένας απλός ορισμός, είναι από την αρχή του αγγλικού λήμματος. Η άλλη, μάλλον αντιγραφή από την αναφερόμενη πηγή. Ιστορικό Λεύκωμα 1969 Μικρής έκτασης πρόβλημα, αν και «τεχνικά» αφορά το μισό λήμμα. Έγινε φραστική ανάπλαση της δεύτερης πρότασης, ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα αυτολεξεί μεταφοράς από την πηγή.
33 Ντέμπι Χάρι Η αρχή και άλλες δυο φράσεις είναι από το αγγλικό λήμμα. Η βιογραφία της σε αρκετό βαθμό περιέχει αντιγραφές από τις διάφορες πηγές που αναφέρονται, συν άλλη μια που δεν έχει αναφορά. Τα υπόλοιπα είναι απλές αναφορές σε γεγονότα, οπότε για αυτά δεν τίθεται ζήτημα αντιγραφής. Διαγράφηκαν οι αντιγραφές και προστέθηκε σήμανση ενσωμάτωσης κειμένου.
34 Ρασίντ Ταχά Η αρχή είναι από το αγγλικό λήμμα. Το κυρίως σώμα του κειμένου είχε τρεις παραπομπές σε ελληνικές πηγές. Στις δυο από αυτές που ήταν διαδικτυακά διαθέσιμες (Ελευθεροτυπία και Καθημερινή) διαπιστώθηκαν λέξη προς λέξη αντιγραφές. Αφαιρέθηκαν οι βεβαιωμένες αντιγραφές, έγινε αναδιατύπωση του υπολοίπου "ύποπτου" κειμένου και προστέθηκε σήμανση ενσωμάτωσης
35 Λίλιαν Μπόουρντ Η αρχή είναι μετάφραση από το αγγλικό λήμμα. Η αναφορά στο Πρωτάθλημα του 1969, μάλλον αντιγραφή από την αναφερόμενη πηγή. Ιστορικό Λεύκωμα 1969 Σχετικά μικρό πρόβλημα. Έγιναν φραστικές αναμορφώσεις ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα αντιγραφής και προστέθηκε σήμανση ενσωμάτωσης.
36 Κάριν Μπάλτσερ Η αρχή είναι από το αγγλικό λήμμα. Το κυρίως λήμμα προφανώς αντιγραφή (φαίνεται και από ορισμένες εκφράσεις) από τα Λευκώματα της Καθημερινής που δηλώνονται στις 2 παραπομπές στο τέλος. Ιστορικό Λεύκωμα 1969 / Ιστορικό Λεύκωμα 1970 Έγινε αναδιατύπωση του κειμένου, ορισμένες διορθώσεις στοιχείων με βάση το αγγλικό λήμμα και προστέθηκε σήμανση ενσωμάτωσης.
37 Ναντέζντα Τσίζοβα Η αρχή είναι από το αγγλικό λήμμα. Το κυρίως λήμμα είναι συρραφή αντιγραφών προτάσεων από τις πηγές των παραπομπών. Ιστορικό Λεύκωμα 1969 κ.λπ. Έγινε αναδιατύπωση του κειμένου και προστέθηκε σήμανση ενσωμάτωσης (με την ευκαιρία, διορθώθηκε και νεκρός σύνδεσμος).
38 Μπιλ Τούμι Ιστορικό Λεύκωμα 1969 Έγινε αναδιατύπωση του κειμένου
39 Ανατόλι Μπονταρτσούκ Το λήμμα είναι ελάχιστης και ακολουθείται ένα από τα γνωστά μοτίβα του χρήστη, όπου η αρχή είναι μετάφραση από την αγγλική ΒΠ και τα υπόλοιπα από διάφορες δικές του πηγές. Ιστορικό Λεύκωμα 1969 Μικρό πρόβλημα. Έγινε αναδιατύπωση ώστε να μην συμπίπτει μια φράση με το Λεύκωμα, που αναφέρεται ως πηγή, και προστέθηκε σήμανση ενσωμάτωσης.
40 Γιόρμα Κίνουνεν Μετάφραση από αγγλικό λήμμα. Η αναφορά στο Λεύκωμα είναι προσθήκη τεκμηρίωσης σε υπάρχον κείμενο Ιστορικό Λεύκωμα 1969 Προστέθηκε σήμανση ενσωμάτωσης κειμένου.
41 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 1969 Ιστορικό Λεύκωμα 1969 Δεν εντόπισα κάποιο πρόβλημα, οι 2 πηγές ειναι παραθεση στατιστικών, ενώ απο την 3η (αρχείο ΕΡΤ) δεν φαινεται να υπαρχει αντιγραφή ή παράφρασηCinadon36 09:31, 28 Ιουλίου 2022 (UTC)[απάντηση]
42 Σάρον Τέιτ Εκτεταμένη αντιγραφή. Η αρχή είναι από το αγγλικό λήμμα και το υπόλοιπο συρραφή από αντιγραφές των ελληνικών πηγών του συντάκτη Αφαιρέθηκαν οι αντιγραφές, έγινε μερική αναδιατύπωση σε ορισμένα σημεία και προστέθηκε σήμανση ενσωμάτωσης.
43 Μπόρις Καρλόφ
44 Ντέρεκ Μπάρτον Σύντομο λήμμα, προφανώς συρραφή αντιγραμμένων φράσεων από τις πηγές που αναφέρονται, σύμφωνα με το πάτερν του χρήστη. Καλύτερα να δημιουργηθεί μελλοντικά εκ νέου, σε σωστή βάση. Ιστορικό Λεύκωμα 1969 Μπήκε σήμανση γρήγορης διαγραφής. Τελικά παρέμεινε, μετά από διαγραφή του επίμεχου τμήματος.
45 Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 1969
46 Γουίλιαμ Άντερς Μικρό λήμμα που ακολουθεί το υπόδειγμα με αρχή από αγγλικό λήμμα και το υπόλοιπο να είναι συρραφές μικρών αντιγραφών από ελληνικές πηγές Αφαιρέθηκαν μερικές αντιγραφές, έγινε αναδιατύπωση σε άλλα σημεία και προστέθηκε σήμανση ενσωμάτωσης.
47 Φεστιβάλ της Νήσου Γουάιτ 1969
48 Δωρεάν Συναυλία στο Άλταμοντ
49 Tupolev Tu-144
50 Γερμανός (ξάδελφος του Ιουστινιανού Α΄) Αγγλική Βικιπαίδεια Χωρίς Πρόβλημα
51 Ζαν Λαφίτ Μικρό πρόβλημα. Βασικά μετάφραση της αρχής του αγγλικού λήμματος. 2-3 φράσεις είναι αντιγραφή από τα Κλασσικά κι ένα σάιτ. Κλασσικά Εικονογραφημένα Αφαιρέθηκαν ή αναδιαρυπώθηκαν μερικά σημεία. Προστέθηκε σήμανση ενσωμάτωση κειμένου (και έλλειψης πηγών).
52 Μαυρογένης (πειρατής) Κλασσικά Εικονογραφημένα
53 Χένρι Μόργκαν Κλασσικά Εικονογραφημένα
54 Φρανσουά λ'Ολονναί Μόλις δυο μικρές παράγραφοι. Η πρώτη είναι μετάφραση από την αγγλική ΒΠ. Η δεύτερη έχει παραπομπή στα Κλασσικά Εικονογραφημένα Κλασσικά Εικονογραφημένα Αφαιρέθηκε η δεύτερη παράγραφος και μπήκε σήμανση ενσωμάτωση κειμένου (και έλλειψης πηγών)
55 Λιούις Σκοτ Σύντομο λήμμα, προφανώς αντιγραφή από την αναφερόμενη πηγή. Καλύτερα να δημιουργηθεί εκ νέου, εφόσον θεμελιωθεί και η εγκυκλοπαιδικότητα του προσώπου, που είναι αμφίβολη από πρώτη ματιά. Κλασσικά Εικονογραφημένα Μπήκε σήμανση γρήγορης διαγραφής (και έλλειψης εγκυκλοπαιδικότητας) - διαγράφηκε
56 Πιερ λε Γκραν Κλασσικά Εικονογραφημένα
57 Lockheed F-104 Starfighter Ιστορικό Λεύκωμα 1969
58 Διεθνής Συνάντηση Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων (1969)
59 Σινοσοβιετική συνοριακή σύγκρουση (1969)
60 Ταραχές στη Βόρεια Ιρλανδία το 1969 Ιστορικά λευκώματα (διάφ. χρονολογίες) Αφαιρέθηκε τμήμα / Εκκρεμεί ολοκλήρωση ελέγχου
61 Απόλλων 12
62 Μάχη του Τορίνο
63 Μάχη του Ώπις Αγγλική Βικιπαίδεια Χωρίς Πρόβλημα
64 Κοττιανές Άλπεις
65 Όσιος Νίκων ο "Μετανοείτε"
66 Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας «Αρχελών» Ιστοσελίδα Αρχελών: https://www.archelon.gr/contents/aboutus.php?mid=5 Αντιγραφή/Διαγράφηκε
67 Μάχη των Θυατείρων Αγγλική Βικιπαίδεια Χωρίς Πρόβλημα
68 Η Σκοτεινή Φρεγάτα Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε Τμήμα
69 Μάχη της Σαϊζάρ Αγγλική Βικιπαίδεια Χωρίς Πρόβλημα
70 Ουίντα Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε
71 Γιώργος Φακανάς Συρραφή από διάφορες πηγές Αντιγραφή/Διαγράφηκε
72 Μίνως Μάτσας
73 Γεράσιμος Ανδρεάτος
74 Θοδωρής Γκόνης
75 Δημήτρης Παπαδημητρίου (μουσικός)
76 Κάτω από δύο σημαίες Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε
77 Μανώλης Γαλιάτσος
78 Φλώρος Φλωρίδης
79 Στάμος Σέμσης
80 Χερούσκοι
81 Πάπας Γρηγόριος Ζ΄ Συρραφή από αναφερόμμενες και μη πηγές Αντιγραφή/Διαγράφηκε
82 Τσαρλς Χίκοξ Ιστορικό Λεύκωμα 1968
83 Νικολάι Πάνκιν Ιστορικό Λεύκωμα 1968 / Ιστορικό Λεύκωμα 1969
84 Μπάαμπα Μάαλ
85 Γουαϊόμια Τάις
86 Ναπολέων Λαμπελέτ
87 Μαργκίτα Γκούμελ Ιστορικό Λεύκωμα 1968
88 Βιορίκα Βισκοπολεάνου Ιστορικό Λεύκωμα 1968
89 Βέρα Νίκολιτς Ιστορικό Λεύκωμα 1968
90 Λάρι Τζέιμς Ιστορικό Λεύκωμα 1968
91 Γιώργος Κατσαρός (ρεμπέτης) Συρραφή αντιγραφών, σύμφωνα με το γνωστό πάτερν του χρήστη. Ένα μέρος είναι από τις αναφερόμενες πηγές, ωστόσο διαπιστώνονται κι άλλες αντιγραφές, όπως λ.χ. από ένα κείμενο στο μπλογκ mpouzoukimpouzouksides, προγενέστερο της δημιουργίας του λήμματος. Το λήμμα διαγράφηκε.
92 Ρον Φρίμαν
93 Πέτρος Ταμπούρης Αντιγραφή από διάφορες πηγές Αναδιατύπωση ώστε να μην υπάρχουν επίμαχες παραφράσεις/λογοκλοπές
94 Βίνσεντ Μάθιους
95 Βίκτορ Σανέγιεφ
96 Ντέιβιντ Έμερι Ιστορικό Λεύκωμα 1968
97 Γιάνις Λούσις Ιστορικό Λεύκωμα 1968
98 Γιώργος Ζήκας
99 Ρόνι Ρέι Σμιθ Ιστορικό Λεύκωμα 1968
100 Τσάρλι Γκριν (αθλητής) Ιστορικό Λεύκωμα 1968
101 Κώστας Μπέζος
102 Τζιμ Χάινς
103 Το Μωρό της Ρόζμαρι (ταινία)
104 Βούλα Σαββίδη Συρραφή από αναφερόμενες πηγές Αντιγραφή/Διαγράφηκε
105 Χαρίλαος Πιπεράκης Αντιγραφή από διάφορες πηγές Διαγράφηκε
106 Αλέκος Καραβίτης
107 Μανώλης Λαγουδάκης
108 Στέλιος Φουσταλιεράκης
109 USS Scorpion (SSN-589) Ιστορικό Λεύκωμα 1968
110 Μάχη της Καρχηδόνας (238)
111 Πορεία των Φτωχών Ιστορικό Λεύκωμα 1968
112 Λαυρεντία Μπερνιδάκη
113 USS Pueblo (AGER-2)
114 Μάχη της Βάλε Τζούλια Ιστορικό Λεύκωμα 1968
115 Μπεάτε Κλάρσφλεντ Ιστορικό Λεύκωμα 1968
116 Γιάννης Μπερνιδάκης Συρραφή από αναφερόμενες πηγές Αντιγραφή/Διαγράφηκε
117 Αυτοκράτορας Γου των Χαν Αγγλική Βικιπαίδεια Χωρίς Πρόβλημα
118 Λίτσα Διαμάντη
119 Σφαγή του Τλατελόλκο Η δεύτερη παράγραφος της αρχής είναι σύνθεση από μικρές φράσεις που έχουν παρθεί από το αγγλικό λήμμα μαζί με τις παραπομπές τους. Η πρώτη παράγραφος παρουσιάζει μερικές διαφορές. Το υπόλοιπο, που είναι ο κύριος όγκος του λήμματος, είναι ουσιαστικά χωρίς τεκμηρίωση: οι 3 σποραδικές αναφορές τεκμηριώνουν μόνο πολύ συγκεκριμένα πράγματα, ενώ η πρώτη από αυτές, της Poniatowska, ίσως έχει μπει στην τύχη, όπως δείχνει σύγκριση με το αγγλικό κείμενο που την έχει ως πηγή σε αρκετά σημεία. Από τη φρασεολογία του κειμένου σε πολλά σημεία, όπως και από το γνωστό συγγραφικό πάτερν του χρήστη, δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία ότι είναι αντιγραφή από το Λεύκωμα που αναγράφεται προς το τέλος. Ιστορικό Λεύκωμα 1968 Έγινε διαγραφή και απόκρυψη του επίμαχοιυ τμήματος.
120 Εισβολή του Συμφώνου της Βαρσοβίας στην Τσεχοσλοβακία Εκτεταμένη πιθανότατη αντιγραφή Ιστορικό λεύκωμα 1968 Αφαίρεση πιθανής αντιγραφής - εκκρεμεί διαγραφή όλου του λήμματος
121 Πάπας Ευγένιος Δ΄
122 Γιόχαν Φρίντριχ Χέρμπαρτ
123 Τσινγκ Σι
124 Χορστ-Γκούντερ Γκρέγκορ
125 Έγκον Χένινγκερ
126 Αψίδα του Τίτου
127 Μάικ Μπάρτον
128 Ντέμπι Μέγιερ
129 Ρόλαντ Μάτες
130 Μαρκ Σπιτς
131 Μαρία Γκόμερς
132 Τζιμ Ράιαν
133 Κουρτ Μπεντλίν
134 Λίζελ Βέστερμαν Ιστορικό Λεύκωμα 1968 / Ιστορικό Λεύκωμα 1969
135 Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 1967 Ιστορικό Λεύκωμα 1967
136 Χάινριχ Κράμερ
137 Ντόροθι Πάρκερ
138 Μπράιαν Επστάιν
139 Τζέιν Μάνσφιλντ Ιστορικό Λεύκωμα 1967
140 Expo 67 Ιστορικό Λεύκωμα 1967
141 Βενέρα 4 Ιστορικό Λεύκωμα 1967
142 Απόλλων 1 Ιστορικό Λεύκωμα 1967
143 Ντόναλντ Κάμπελ Ιστορικό Λεύκωμα 1967
144 Hair (μιούζικαλ) Ιστορικό Λεύκωμα 1967
145 Ταράς Μπούλμπα Κλασσικά Εικονογραφημένα
146 Σοσιαλιστική Γερμανική Φοιτητική Ένωση Ιστορικό Λεύκωμα 1967
147 Μπένο Όνεζοργκ Ιστορικό Λεύκωμα 1967
148 Ζήτω το ελεύθερο Κεμπέκ! Ιστορικό Λεύκωμα 1967
149 Κάθριν Μπολ Ιστορικό Λεύκωμα 1966 / Ιστορικό Λεύκωμα 1967 / Ιστορικό Λεύκωμα 1968
150 Κλόντια Κολμπ Ιστορικό Λεύκωμα 1966 / Ιστορικό Λεύκωμα 1967 / Ιστορικό Λεύκωμα 1968
151 Φρανκ Βίγκαντ Ιστορικό Λεύκωμα 1966 / Ιστορικό Λεύκωμα 1967
152 Λι Έβανς Ιστορικό Λεύκωμα 1966 / Ιστορικό Λεύκωμα 1968
153 Τζον Πένελ Ιστορικό Λεύκωμα 1966 / Ιστορικό Λεύκωμα 1968
154 Ρον Κλαρκ Ιστορικό Λεύκωμα 1966
155 Κάρεν Μούιρ Ιστορικό Λεύκωμα 1966 / Ιστορικό Λεύκωμα 1968 / Ιστορικό Λεύκωμα 1969
156 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 1966
157 Τσαρλς Μπρέντον Χάγκινς
158 Αλφρέντ Καστλέρ
159 Η κόρη μου η σοσιαλίστρια
160 Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 1966
161 Άλβα Κέιπ
162 Σεισμός στο Βάρτο (1966)
163 Πλημμύρα του Άρνου του 1966
164 Ντιαπασόν
165 Τζέμινι 12
166 Τζέμινι 10
167 Τζέμινι 9Α
168 Τζέμινι 8
169 Λουνά 9
170 23ο Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ένωσης Πιθανότατη αντιγραφή Ιστορικό λεύκωμα 1966 Ξαναγράφηκε χωρίς να παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα
171 Αμπντούλ Σαλάμ Αρίφ
172 Χέντρικ Φέρβερντ Ιστορικό Λεύκωμα 1966
173 Στόουκλι Καρμάικλ
174 Ροβέρτος Β΄ της Νορμανδίας
175 Τζέιμς Μέρεντιθ
176 Συντριβή Β-52 στο Παλομάρες (1966)
177 Λιου Ουάλλας Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε Τμήμα
178 Μπεν Χουρ
179 Φρειδερίκος Μάρρυατ
180 Έβα Κλομπουκόφσκα Ιστορικό Λεύκωμα 1965
181 Ιρένα Σεβίνσκα
182 Κιπτσόγκε Κέινο
183 Ταμάρα Πρες Τμήμα είναι αντιγραφή από την Ελευθεροτυπία. Αφαιρέθηκε τμήμα
184 Ράντι Μάτσον
185 Ρόμπερτ Μπερνς Γούντγουορντ
186 Νατ Κινγκ Κόουλ
187 Τυφώνας Μπέτσι
188 Ο Μικρός Άγριος Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε
189 Πνεύμα της Αμερικής (αυτοκίνητο) Ιστορικό Λεύκωμα 1965
190 Αστερίξ (δορυφόρος)
191 Τζέμινι 4
192 Χασάν Αλί Μανσούρ
193 Φαρούκ της Αιγύπτου Περιορισμένο πρόβλημα. Ιστορικό Λεύκωμα 1965 Έγινε αναδιατύπωση στην τελευταία παράγραφο του λήμματος. Ίσως όμως και το αρχικό σημείο "Γνωστός όχι για τις ηγετικές και διοικητικές του ικανότητες []…" να είναι αντιγραφή από το κείμενο στο Λέυκωμα της τελευταίας παραπομπής.
194 Χουαρί Μπουμεντιέν
195 Άλεκ Ντάγκλας Χιουμ
196 Αντρέι Γκρομίκο · (Deleted) διαγράφηκε από το 2015 ως αντιγραφή διαθέσιμο online κατά την δημιουργία Αντιγραφή /Διαγράφηκε
197 Ταραχές Γουάτς Ιστορικό Λεύκωμα 1965
198 Πορείες από τη Σέλμα στο Μοντγκόμερι Ιστορικό Λεύκωμα 1965
199 Συμβιβασμός του Λουξεμβούργου Ιστορικό Λεύκωμα 1965
200 Σβετλάνα Μπαμπάνινα
201 Σάρον Στούντερ
202 Γκαλίνα Προζουμεντσίκοβα
203 Γκεόργκι Προκοπένκο
204 Ντον Σολάντερ
205 Μαίρη Ραντ
206 Ελβίρα Οζόλινα Ιστορικό Λεύκωμα 1964
207 Ραλφ Μπόστον Ιστορικό Λεύκωμα 1964 / Ιστορικό Λεύκωμα 1965
208 Λούντβικ Ντάνεκ Ιστορικό Λεύκωμα 1964 / Ιστορικό Λεύκωμα 1965
209 Γιώργος Τσακανίκας Ιστορικό Λεύκωμα 1964
210 Γελένα Γκορτσακόβα
211 Αν Πάκερ
212 Ραλφ Ρίτσαρντσον
213 Ζαν Πολ Μπελμοντό
214 Δημήτρης Μπόγρης
215 Σον Ο'Κέισι
216 Κόουλ Πόρτερ
217 Πίτερ Λόρε
218 Κόνραντ Μπλοχ
219 Θέατρο του Ήλιου Συρραφή αυτούσιων τμημάτων από αναφερόμενες πηγές/εξ. συνδ, αλλά και από άλλες. Αντιγραφή/Διαγράφηκε
220 Μοντς και Ρόκερς
221 Τραγωδία του Εστάδιο Νασιονάλ
222 Ένας Γιάνκης του Κονέκτικατ στην αυλή του βασιλιά Αρθούρου
223 Κίνημα Ελευθερίας του Λόγου
224 Άντα Κοκ
225 Γκέρχαρντ Χετς
226 Γιανγκ Τσουάν-κουάνγκ
227 Μπράιαν Στέρνμπεργκ
228 Φράγμα Βάιοντ
229 Σεισμός των Σκοπίων (1963) Συνηθισμνένο μοντέλο γραφής: η αρχή είναι μετάφραση από το αγγλικό λήμμα και το κυρίως λήμμα εμφανώς αντιγραφή (φαίνεται και από ορισμένες εκφράσεις) από το Λευκώματα της Καθημερινής που δηλώνεται ως πηγή στο τέλος. Ιστορικό Λεύκωμα 1963 Έγινε αναδιατύπωση του κειμένου και προστέθηκε σήμανση ενσωμάτωσης.
230 Η Μεγάλη Ληστεία του Τρένου Αντιγραφή από διάφορες πηγές Αφαιρέθηκαν τμήματα
231 Υπόθεση Προφιούμο Οι μισές τουλάχιστον από τις διάφορες αναφερόμενες πηγές αντιγράφονται αυτολεξεί. Παραταύτα, το μεγαλύτερο μέρος του λήμματος είναι χωρίς συγκεκριμένες παραπομπές. Στο τέλος όμως του κειμένου υπάρχει παραπομπή στο Ιστορικό Λεύκωμα 1963 της Καθημερινής, πράγμα που υποψιάζει, σύμφωνα με το ύφος της γραφής σε αρκετά σημεία ("Το πρωτοφανές στα χρονικά της Αλβιόνας …", "της αδήλωτης πόρνης πολυτελείας" κλπ) και το διαπιστωμένο πάτερν του χρήστη, πως αυτός ο κύριος όγκος είναι πιστή αντιγραφή από το αναφερόμενο Λεύκωμα. Μπήκε σήμανση διαγραφής - διαγράφηκε
232 Δολοφονία του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι
233 Ντόουν Φρέιζερ
234 Μάρεϊ Ρόουζ
235 Λουίς Νικολάο
236 Πέντι Νίκουλα
237 Μισέλ Ζαζί
238 Γκάστον Ρέλαντς
239 Σαλβατόρε Μοράλε
240 Γιόζεφ Σμιτ
241 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 1962
242 Σαμ Χιούστον
243 Λάκι Λουτσιάνο
244 Μαρς 1
245 Τέλσταρ Συρραφή αποσπασμάτων από αναφερόμενες πηγές Αντιγραφή / Διαγράφηκε
246 Σκοτ Κάρπεντερ
247 Ιστορικό-Λαογραφικό και Φυσικής Ιστορίας Μουσείο Κοζάνης
248 Ανθρακωρυχείο του Λουίζενταλ · (Deleted) Αντιγραφή /Διαγράφηκε
249 Καθεδρικός ναός της Γάνδης
250 Πολύπτυχο της Γάνδης
251 Γάιος Μάρκιος Κοριολανός
252 Ιρίνα Πρες
253 Ντόνα ντε Βαρόνα
254 Μπάρμπαρα Γκέμπελ Ιστορικό Λεύκωμα 1961
255 Καρλ Ρόμπι
256 Τσετ Γιαστρέμσκι
257 Γουίλμα Ρούντολφ
258 Γιολάντα Μπάλας
259 Κάρλο Λιεβόρε
260 Τζέι Σιλβέστερ
261 Σεργκέι Μπονταρτσούκ
262 Μαργκότ Φοντέιν
263 Τόμας Μπίτσαμ
264 Νταγκ Χάμαρσκελντ
265 Τζόμο Κενυάτα
266 Επιβάτες για την Ελευθερία Ιστορικό Λεύκωμα 1961
267 Σύνοδος κορυφής στη Βιέννη
268 22ο Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ένωσης Ιστορικό Λεύκωμα 1961 Αντιγραφή / Διαγράφηκε τμήμα
269 Κρίση της Μπιζέρτα
270 Βοστόκ 1
271 Κιτ Κάρσον Υπολείπεται έλεγχος για κομμάτι που δεν περιέχεται στα ΚΕ Κλασσικά Εικονογραφημένα
272 Τα Κανόνια του Ναβαρόνε (ταινία) Ιστορικό λεύκωμα Αντιγραφή / Διαγράφηκε
273 Σεισμός στο Αγκαντίρ (1960)
274 USS Triton (SSRN-586)
275 Εμπάργκο των Η.Π.Α. κατά της Κούβας
276 Κατάρριψη του U2 από τους Σοβιετικούς Κάποια πράγματα δείχνουν μετάφραση (ίσως συνοπτική) από ααγλική και γαλλική ΒΠ. Το μεγαλύτερο τμήμα ενδεχομένως να είναι αντιγραφή -σύμφωνα με το συγγραφικό μοτίβο του χρήστη, ακόμα κι όταν υπάρχουν πολλές πηγές. Χρειάζεται φραστική αναμόρφωση του λήμματος, ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο λογοκλοπών από τις παρατιθέμενες πηγές.
277 Πραξικόπημα στην Τουρκία (1960) Ιστορικό Λεύκωμα 1960 / Ιστορικό Λεύκωμα 1961
278 Η Μηχανή του Χρόνου Κλασσικά Εικονογραφημένα
279 Λαδίσλαος Α΄ ο Βραχύς Αγγλική Βικιπαίδεια Χωρίς Πρόβλημα
280 Μιχαήλ Β΄ του Τβερ Αγγλική Βικιπαίδεια Χωρίς Πρόβλημα
281 Ελένη Καντακουζηνή (αυτοκράτειρα) Δημιουργήθηκε ως λήμμα μίας πρότασης με τετριμένες πληροφορίες, επεκτάθηκε μόνο από άλλους χρήστες. —Ah3kal (συζήτηση) 06:46, 4 Δεκεμβρίου 2018 (UTC)[απάντηση] Αγγλική Βικιπαίδεια Χωρίς Πρόβλημα
282 Γκότλιμπ Ντάιμλερ
283 Βερβερίνοι πειρατές
284 Ο Άρχοντας του Μπαλαντρέ Κλασσικά Εικονογραφημένα Επιβεβαιωμένη Αντιγραφή /Διαγράφηκε
285 Η Πτώση Κλασσικά Εικονογραφημένα Επιβεβαιωμένη Αντιγραφή /Διαγράφηκε
286 Τσαρλς Γκουντγίαρ
287 Παρκ Τζονγκ-χούι Αγγλική Βικιπαίδεια Χωρίς Πρόβλημα
288 Τσαρλς Μπόουρντμαν Χόις
289 Ρομπ Ρόυ ΜακΓκρέγκορ
290 Εξέγερση των Ιακωβιτών (1745)
291 Ρομπ Ρόυ Κλασσικά Εικονογραφημένα Επιβεβαιωμένη Αντιγραφή /Διαγράφηκε
292 Το Βιβλίο της Ζούγκλας
293 Τα Ταξίδια του Μάρκο Πόλο
294 3102 π.Χ. · (Deleted) Διαγράφηκε ως μη εγκυκλοπαιδικό n/a n/a
295 Ναρκίς Πελετιέ Κλασσικά Εικονογραφημένα
296 Αλεξάντερ Σέλκιρκ
297 Ροβινσώνας Κρούσος
298 Μπογκντάν Χμελνίτσκι
299 Διά Πυρός και Σιδήρου Κλασσικά Εικονογραφημένα Επιβεβαιωμένη Αντιγραφή /Διαγράφηκε
300 Επιστολή Μπίξμπι Αγγλική Βικιπαίδεια Χωρίς Πρόβλημα
301 Άγριος Μπιλ Χίκοκ
302 Κάρολος Ρηντ Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε
303 Μοναστήρι και Σπίτι Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε
304 Χένρι Κλέι
305 Τζον Πωλ Τζόουνς
306 Ο Πιλότος · (Deleted) Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε
307 Λακμέ
308 Τσανγκ και Ενγκ Μπάνκερ Κλασσικά Εικονογραφημένα
309 Οι Κορσικανοί Αδελφοί Κλασσικά Εικονογραφημένα Επιβεβαιωμένη Αντιγραφή /Διαγράφηκε
310 Τσεγιέν (φυλή) Κλασσικά Εικονογραφημένα
311 Το Λειβάδι Αντιγραφή/Διαγράφηκε Τμήμα Κλασσικά Εικονογραφημένα
312 Ουίλιαμ Μάρντοκ Ένα μέρος επιβεβαιωμένα από ΚΕ, το υπόλοιπο πιθανότατα από άλλη πηγή Κλασσικά Εικονογραφημένα
313 Οι Εύθυμες Κυράδες του Ουίνδσορ (όπερα) Κλασσικά Εικονογραφημένα
314 Το λαγωνικό των Μπάσκερβιλ Αφαιρέθηκε αντιγραφή από Κλασσικά Εικονογραφημένα Κλασσικά Εικονογραφημένα
315 Καρδινάλιος Μαζαρίνος Άρθρο εφημερίδας που παρατίθονταν στους εξωτερικούς συνδέσμους Αντιγραφή/Διαγράφηκε τμήμα
316 Αρμάν Ζαν ντυ Πλεσσί ντε Ρισελιέ Αντιγραφή αυτούσιων τμημάτων από το άρθρο του Βήματος που παρουσιάζεται ως εξωτερικός σύνδεσμος. Επιπλέον υπάρχει αντιγραφή και από το https://tetradiogallikon.weebly.com/17omicronsigmaf-alphaiotaomeganualphasigma.html Το τελευταίο είναι μεν νεότερο, αλλά δείχνει να παρουσιάζει τις πηγές του και σε αυτές ενώ είναι η livepedia δεν είναι η Βικιπαίδεια, και από την δομή του δεν φαίνεται να έχει αντιγράψει από την Βικιπαίδεια. Πιθανώς αντιγράφουν και τα δύο από ίδια πηγή.—Ah3kal (συζήτηση) 21:24, 4 Δεκεμβρίου 2018 (UTC)[απάντηση]
317 Ο Πόλεμος των Κόσμων (ραδιοφωνικό δράμα)
318 Ο Πόλεμος των Κόσμων Αφαιρέθηκε εμβόλιμη παράγραφος άγνωστης αρχικής προέλευσης, που όμως υπήρχε στο διαδίκτυο ήδη πριν την δημιουργία του λήμματος. —Ah3kal (συζήτηση) 13:56, 4 Δεκεμβρίου 2018 (UTC)[απάντηση] Αγγλική Βικιπαίδεια κατά κύριο λόγο
319 Αργυροπελεκάνος
320 Φρανθίσκο ντε Ορεγιάνα Αγγλική Βικιπαίδεια Χωρίς Πρόβλημα
321 Τα Αγρίμια Που Γνώρισα Αγγλική Βικιπαίδεια Χωρίς Πρόβλημα
322 Λόμπο
323 Έρνεστ Τόμπσον Σέτον
324 Ιβανόης Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε
325 Έντουαρντ Λίβινγκστον Τρυντώ
326 Η Λεωφόρος του Όρεγκον · (Deleted) Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε
327 Φράνσις Πάρκμαν Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε
328 Έπαυλη Στουκ
329 Νέο Δημαρχείο (Μόναχο) Δεν είναι μετάφραση από την αγγλική Βικιπαίδεια [3]. Δε δηλώνονται πηγές. Εκφράσεις όπως "Οι μορφές κινούνται προς δύο κατευθύνσεις και χορεύουν έναν ιπποτικό χορό", "Η πανοραμική θέα από την κορυφή του πύργου είναι εντυπωσιακή", μπορεί να προδίδουν αντιγραφή από κάπου, ή ακόμα και προσωπικές παρατηρήσεις. Η περιγραφή του κτιρίου διαγράφηκε ως (τουλάχιστον) ατεκμηρίωτη.
330 Άζαμκιρχε (Μόναχο)
331 Λένμπαχαους Περιληπτική μετάφραση από αγγλική ΒΠ. Δεν υπάρχει αναγνώριση πατρότητας του κειμένου (attribution). Αγγλική Βικιπαίδεια Προστέθηκε πρότυπο ενσωμάτωσης κειμένου
332 Θέατρο των Τάξεων Αγγλική Βικιπαίδεια Χωρίς Πρόβλημα
333 Ντον Τζοβάννι Κλασσικά Εικονογραφημένα Επιβεβαιωμένη Αντιγραφή /Διαγράφηκε
334 Ρίτσαρντ Άρκραϊτ Άγνωστη πηγή, δεν φαίνεται να είναι μετάφραση από την αγγλική έκδοση (βλ. Richard Arkwright 2-1-2011Ah3kal (συζήτηση) 06:34, 4 Δεκεμβρίου 2018 (UTC)[απάντηση]
335 Γουίλιαμ Χένρι Χάντσον Κλασικά εικονογραφημένα Αντιγραφή /Διαγράφηκε
336 Η κόρη της ζούγκλας · (Deleted) Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή /Διαγράφηκε
337 Η μυστηριώδης νήσος Κλασσικά Εικονογραφημένα Επιβεβαιωμένη Αντιγραφή /Διαγράφηκε
338 Το κορίτσι της Δύσης Τμήμα είναι αντιγραφή από Μουσ. Βιβλ. «Λίλιαν Βουδούρη» Αφαιρέθηκε τμήμα
339 Μεσόιππος Κλασικά εικονογραφημένα
340 Ηώιππος Κλασικά εικονογραφημένα
341 Η Μαύρη Καλλονή · (Deleted) Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε
342 Άννα Σιούελ · (Deleted) Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε
343 Ο τελευταίος των Μοϊκανών · (Deleted) Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε
344 Ο θαλασσόλυκος · (Deleted) Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε
345 Έντουαρντ Μπούλβερ-Λύττον · (Deleted) Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε/Επαναδημιουργήθηκε
346 Κρακατόα · (Deleted) Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε/Επαναδημιουργήθηκε
347 Χάριετ Μπίτσερ Στόου · (Deleted) Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε
348 Ο Ελαφοκυνηγός (μυθιστόρημα) Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε
349 Τζέιμς Φένιμορ Κούπερ · (Deleted) Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε/Επαναδημιουργήθηκε
350 Λούθηρος Μπούρμπανκ · (Deleted) Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε
351 Χιούρον · (Deleted) Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε
352 20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα · (Deleted) Αν το τμήμα που έμεινε είναι του χρήστη CHE πρέπει να αποκατασταθεί η πατρότητα της συνεισφοράς στο ιστορικό. —Ah3kal (συζήτηση) 05:50, 4 Δεκεμβρίου 2018 (UTC)[απάντηση] Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε Τμήμα
353 Σάιμον Λέικ
354 Το Σιδηρούν Προσωπείον · (Deleted) Κλασσικά Εικονογραφημένα Αντιγραφή/Διαγράφηκε
355 Οθέλος (Βέρντι) Αφαιρέθηκαν αντιγραμμένα τμήματα από την β'φάση συνεισφοράς στο λήμμα, μένει ολόκληρη η ἀ φάση για έλεγχο.