Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κύπρος/Μέλη

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλωσορίσατε στη Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κύπρος. Για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα, απλά προσθέστε το όνομα σας και άλλα δεδομένα (προαιρετικά) στη λίστα Ενεργά μέλη. Εκτός από τη συμμετοχή σας στο κυρίως πρόγραμμα, μπορείτε αν επιθυμείτε να είστε ενεργό μέλος σε μια εξειδικευμένη υποεπιχειρήση. Για να ενταχθείτε σε μια από τις υποεπιχειρήσεις πρέπει απλά να επισκεφτείτε τη σελίδα τους και να προσθέσετε το όνομα σας στη λίστα τους. Θα το εκτιμούσαμε αν προσθέτατε τις πληροφορίες για τη συμμετοχή σας σε υποεπιχειρήσεις στην πιο κάτω λίστα με τα ενεργά μέλη.

Μπορείτε να προωθήσετε την Επιχείρηση Κύπρος, βάζοντας στη σελίδα χρήστη σας το πρότυπο {{Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κύπρος/Πρότυπο}} ώστε να εμφανιστεί το κουτί:

Αυτός ο χρήστης συμμετέχει στη Βικιεπιχείρηση Κύπρος.


Για όσους θεωρήσουν μελλοντικά ότι δεν είναι ενεργά μέλη της Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κύπρος, θα το εκτιμούσαμε εάν διαγράφατε το όνομα σας από τη λίστα Ενεργά Μέλη και το μετακινούσατε στη λίστα Μη Ενεργά Μέλη. Κατά γενικό κανόνα διατήρησης, όλα τα μέλη του έργου που δε δημοσιεύουν οτιδήποτε σχετικό με το ποδόσφαιρο εντός των τελευταίων 12 μηνών, θα μετακινούνται αυτόματα στη λίστα "Μη Ενεργά Μέλη". Αν στη συνέχεια αποφασίσουν να επαναδραστηριοποιηθούν στη Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κύπρος, είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να επανεγραφούν στη λίστα "Ενεργά Μέλη".

Μπορείτε να καλωσορίσετε τα νέα μέλη της επιχείρησης με το Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κύπρος/Καλωσόρισμα, προσθέτοντας απλά την παράμετρο {{subst:Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κύπρος/Καλωσόρισμα}}~~~~ στη σελίδα συζήτησης του χρήστη.

Η ακόλουθη λίστα χρηστών περιλαμβάνει όλα τα ενεργά μέλη της Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κύπρος.
Τα μέλη με κίτρινο χρώμα είναι ημιενεργά καθώς δεν έχουν συνεισφέρει οτιδήποτε σχετικό με το ποδόσφαιρο τους τελευταίους 6-12 μήνες. (μέχρι τις 23 Αυγούστου 2012).

# Χρήστης
1 Χρήστης:Xaris333
2 Χρήστης:Pavlos1988
3 Χρήστης:CyBC
4 Χρήστης:Kdemetriou
5 Χρήστης:Yorgoswikiluv

Μη ενεργά μέλη[επεξεργασία κώδικα]

Η πιο κάτω λίστα περιλαμβάνει όλα τα παλιά μέλη, τα οποία αποφάσισαν να μη συμμετέχουν πλέον στην Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κύπρος ή είναι ανενεργά χωρίς συνεισφορές στα λήμματα σχετικά με την Κύπρο τους τελευταίους 12 μήνες (μέχρι 23 Αυγούστου 2012). Εάν σε κάποια στιγμή θεωρηθείτε μη ενεργό μέλος αλλά θέλετε να επαναδραστηριοποιηθείτε σαν ενεργό μέλος, απλά επαναπροσθέστε το όνομα χρήστη σας στη λίστα "Ενεργά Μέλη".

# Χρήστης
1