Βικιπαίδεια:Αφαίρεση δικαιωμάτων/2020/Kalogeropoulos

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σε αυτή τη σελίδα εξετάζεται το αίτημα για τον έλεγχο των πράξεων και την αφαίρεση των δικαιωμάτων του διαχειριστή
Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφοράφραγέςπροστασίεςδιαγραφές )

Για να αποφανθείτε για την μετατροπή ενός διαχειριστή σε απλό χρήστη, περιμένετε μέχρι να κατατεθούν οι πληροφορίες για όποια προβλήματα και να απαντήσει ο διαχειριστής στις κατηγορίες. Κατόπιν αν συμφωνείτε για την αφαίρεση γράψτε Αφαίρεση, αν διαφωνείτε και θέλετε να παραμείνει ως διαχειριστής γράψτε Διατήρηση και για να κάνετε ένα σχόλιο χωρίς να εκφράσετε συγκεκριμένη άποψη, γράψτε Σχόλιο. Κρίνετε τον διαχειριστή σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν και την πολιτική, χωρίς να επηρεάζεστε από τυχόν συμπάθεια για αυτόν ή αντιπάθεια λόγω μιας άσχετης διαφωνίας μαζί του για θέματα που δεν έχουν σχέση με την ιδιότητά του. Καθώς η διαδικασία είναι κυρίως συζήτηση και όχι ψηφοφορία, θα πρέπει να εξηγήσετε την άποψή σας. Μονολεκτικοί ψήφοι μπορεί να μην έχουν ανάλογη βαρύτητα. Με εξαίρεση την κατάθεση επιπλέον πληροφοριών, περιμένετε για την αιτιολόγηση από τον διαχειριστή πριν καταθέσετε οποιαδήποτε άποψη.

Tο πρωί μου έστειλε απειλητικό μήνυμα ο Kalogeropoulos πως αν κάνω πάλι αφαίρεση περιεχομενου θα φάω φραγή. Δηλαδή αποφασίζει και διατάζει στο τσιφλίκι του. Όλο αυτό έγινε θέμα επειδή τον ενοχλεί που από το λήμμα "εθνικισμός" βγάζω ένα κομμάτι, που ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΏΝΕΙ τελείως την λέξη. Αυτό που γραφει έρχεται σε κόντρα με ότι γραφουν τα wiki από άλλες χώρες + όλα τα λεξικά του εξωτερικού. Oσες φορες έκανα αφαίρεση κειμένου έδωσα αιτιολόγηση. Αντίθετα όσοι έκαναν επαναφορά δεν γραφουν τίποτα. Η λέξη είναι γλωσσικός δανεισμός και δεν γίνεται να διαστρεβλώνεται, ούτε οι Mods να κάνουν την προπαγανδα τους μέσο του Wiki. Επίσης στο λήμμα "Λευκή τρομοκρατία" διαγράφω και εκεί ένα ένα κομμάτι που η πηγή είναι Ψεύτικη (μπορείτε να την ελέγξετε) αλλα ούτε αυτό του αρέσει και συνεχίζει να προωθεί ένα ψεύτικο κείμενο. Ο συγκεκριμένος κάνει κατεξακολούθηση παραβάσεις και όλοι σφυράνε αδιάφορα. Ως ποτε;;

Tο πρωί μου έστειλε απειλητικό μήνυμα ο Kalogeropoulos πως αν κάνω πάλι αφαίρεση περιεχομενου θα φάω φραγή. Δηλαδή αποφασίζει και διατάζει στο τσιφλίκι του. Όλο αυτό έγινε θέμα επειδή τον ενοχλεί που από το λήμμα "εθνικισμός" βγάζω ένα κομμάτι, που ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΏΝΕΙ τελείως την λέξη. Αυτό που γραφει έρχεται σε κόντρα με ότι γραφουν τα wiki από άλλες χώρες + όλα τα λεξικά του εξωτερικού. Oσες φορες έκανα αφαίρεση κειμένου έδωσα αιτιολόγηση. Αντίθετα όσοι έκαναν επαναφορά δεν γραφουν τίποτα. Η λέξη είναι γλωσσικός δανεισμός και δεν γίνεται να διαστρεβλώνεται, ούτε οι Mods να κάνουν την προπαγανδα τους μέσο του Wiki. Επίσης στο λήμμα "Λευκή τρομοκρατία" διαγράφω και εκεί ένα ένα κομμάτι που η πηγή είναι Ψεύτικη (μπορείτε να την ελέγξετε) αλλα ούτε αυτό του αρέσει και συνεχίζει να προωθεί ένα ψεύτικο κείμενο.

Βλέπω στο ""Βικιπαίδεια:Διαχειριστές"" Στην παραγράφω "Αιτιολόγηση διαχειριστικών ενεργειών" Να γραφει:

1)Κακόβουλη διαχείριση (μαριονέτα, σοβαρή κατάχρηση εμπιστοσύνης κ.λπ.).

Προφανώς κάνει κακόβουλη διαχείριση και λειτουργεί ως μαριονέτα κάποιον συμφερόντων, μιας και επιμένει να υπάρχει κείμενο με ψεύτικη παραπομπή στο λήμμα "Λευκή τρομοκρατία" Και όπως θα δείτε, δεν τον ενημέρωσα μια φορα πως είναι ψεύτικη η παραπομπή, αλλα τέσσερις!

2)Παραβίαση των βασικών πολιτικών (προσωπικές επιθέσεις, δάγκωμα/ευγένεια, διορθωπόλεμος, προστασία της ιδιωτικότητας κ.λπ.).

Με απείλησε ότι θα με διαγράψει και έκανε διορθωπόλεμο.

3)Αδυναμία επικοινωνίας. Αυτό μπορεί να αφορά είτε τους χρήστες (π.χ. η έλλειψη κατάλληλων προειδοποιήσεων ή επεξηγήσεις ενεργειών)

Εγώ αιτιολόγησα όλες τις φορες γιατί κάνω διορθώσεις ενώ αυτός ΚΑΜΙΑ γιατί κάνει επαναφορά.Δεν μπορεί ούτε να επικοινωνήσει και να δώσει μια απάντηση. Απλά απειλή ότι θα με διαγράψει.

4)Επαναλαμβανόμενη κακή κρίση. Από τις προτάσεις που έχει για διαγραφή είναι οφθαλμοφανές.

Ότι κανονισμός υπάρχει τον έχει παραβιάσει όπως βλέπεται.

Ο συγκεκριμένος κάνει κατεξακολούθηση παραβάσεις και όλοι σφυράνε αδιάφορα. Ως ως ποτε ;;


Θέλετε να μάθετε τι έγινε μετά από αυτό το κείμενο;;;


1) Μερική φραγή μίας εβδομάδας για αφαίρεση περιεχομένου στο Εθνικισμός--Kalogeropoulos (συζήτηση) 16:46, 6 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)


Βλέπεται την ώρα 16:46


2) Ώρα 16:51 Επανέφερε πάλι το κείμενο στο λήμμα εθνικισμός


3) Και το κορυφαίο. Ώρα 16:53 μπήκε η IP ""92.9.166.58"" στο "" Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών‎"" Και διέγραψε το παραπάνω κείμενο..


Ποιον έκαιγε να διαγραφτεί το παραπάνω κείμενο;; Και που το βρήκε τόσο γρήγορα;;

Ο συγκεκριμένος χρηστης που μπαίνει με αυτή την IP μέχρι και μάνες βρίζει(δείτε την συνεισφορά του)..Φαντάζεστε ποιος είναι;;Η μονο εγώ;;

Spartacos31 (συζήτηση)Δυστυχώς, δέχομαι συνεχή αποκλεισμό-μπλοκάρισμα, προσωπικές προσβολές περί ...βανδαλισμού και αφαιρέσεις πολύωρης εργασίας στοιχειοθετημένων επεξεργασιών από τον Kalogeropoulos στο λήμμα "Ορθόδοξο σχίσμα Μόσχας-Κωνσταντινούπολης (2018)". Προφανώς ο κύριος αυτός αρέσκεται στη μονομέρεια της πληροφόρησης και στη λογοκρισία της. Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι αφαιρέσεις πολλών και τεκμηριωμένων-σημαντικών προσθηκών-πληροφοριών, που αιτιολογεί βαφτίζοντάς τες ως "απαράδεκτες εκφράσεις", "υπερβολή εικόνων" και χρήζοντας ως ...αρμόδιους εκείνους τους χρήστες που συμφωνούν με τις δικές του "απόψεις" και συγκεκριμένα τον χρήστη Jerotheo και κατηγορώντας με ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ότι προσπάθησα "πολλές φορές να επιβάλλεις στο pov και να το μετατρέψεις σε χορεία παραεκκλησιαστικών αντιπαραθέσεων με απαράδεκτα σχόλια, γιατί αυτά εξυπηρετείς", καθώς και ότι τον ...βρίζω και τον απειλώ εμμέσως ή αμέσως! Περί του προκειμένου και τελευταίου κρούσματος αποκλείστηκα μέχρι τις 14 Μαρτίου με την αιτιολογία του ...ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ. Εάν πιστεύετε ότι η παρακάτω προσθήκη (την οποία αυθαιρέτως ΑΦΑΙΡΕΣΕ από το συγκεκριμένο λήμμα αποτελεί ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟ (!) και όχι έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση τότε εγώ ως επαγγελματίας δημοσιογράφος-μέλοςτης ΕΣΗΕΑ, αποχωρώ από τη wikipedia και καλή συνέχεια... Για του λόγου το αληθές παραθέτω παρακάτω τους μοναδικούς διαλόγους μαζί του και, στο τέλος, το κομμάτι (ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για το λήμμα) το οποίο ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ μπλοκάροντάς με.

Ορθόδοξο σχίσμα Μόσχας-Κωνσταντινούπολης (2018) (προβολή κώδικα) Έκδοση από την 21:39, 9 Ιανουαρίου 2020

65 BYTES ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ,  ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ

καμία σύνοψη επεξεργασίας {{επιμέλεια|απαράδεκτες εκφράσεις

Ορθόδοξο σχίσμα Μόσχας-Κωνσταντινούπολης (2018) (προβολή κώδικα) Έκδοση από την 21:48, 9 Ιανουαρίου 2020

33 BYTES ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ,  ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ

καμία σύνοψη επεξεργασίας {{επιμέλεια|απαράδεκτες εκφράσεις, υπερβολή εικόνων}

Ορθόδοξο σχίσμα Μόσχας-Κωνσταντινούπολης (2018) (προβολή κώδικα) Έκδοση από την 16:15, 10 Ιανουαρίου 2020

98 BYTES ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ,  ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ

καμία σύνοψη επεξεργασίας

Ορθόδοξο σχίσμα Μόσχας-Κωνσταντινούπολης (2018) (προβολή κώδικα) Έκδοση από την 11:37, 11 Ιανουαρίου 2020

ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ,  ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ

μ Protected "Ορθόδοξο σχίσμα Μόσχας-Κωνσταντινούπολης (2018)": σελίδα συζήτησης πλέον ([Επεξεργασία=Μόνο διαχειριστές] (λήγει 11:37, 18 Ιανουαρίου 2020) [Μετακίνηση=Μόνο διαχειριστές] (λήγει 11:37, 18 Ιανουαρίου 2020))

Ορθόδοξο σχίσμα Μόσχας-Κωνσταντινούπολης (2018) (προβολή κώδικα) Έκδοση από την 05:59, 20 Φεβρουαρίου 2020

ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ,  ΠΡΙΝ ΑΠΟ 11 ΗΜΕΡΕΣ

μ Protected "Ορθόδοξο σχίσμα Μόσχας-Κωνσταντινούπολης (2018)" ([Επεξεργασία=Μόνο διαχειριστές] (επ' αόριστο) [Μετακίνηση=Μόνο διαχειριστές] (επ' αόριστο))

Μερική φραγή για 1 εβδομάδα για το λήμμα που επιμένεις να βανδαλίζεις--Kalogeropoulos (συζήτηση) 12:44, 29 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ στο "Ορθόδοξο σχίσμα Μόσχας-Κωνσταντινούπολης (2018"; Δεν πας καλά, προφανώς και αυτό φαίνεται και από σχόλια άλλων χρηστών. Εξυπηρετείς συμφέροντα λογοκρισίας και μονομέρειας απόψεων ειδικά όταν αφαιρείς τεκμηριωμένες και νεότερες πληροφορίες για ένα λήμμα, βαφτίζοντάς τες ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟ. Τι να σου πω; Ότι είσαι ΑΥΘΕΝΤΙΑ στη γνώση και τη διαστρέβλωση; Ή ότι είσαι τόσο ...δημοκράτης που με μια μονοκονδυλιά διαγράφεις κόπους άλλων χρηστών, έχοντας (προς το παρόν) αυτή τη δυνατότητα. Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα συνεχιστεί... Spartacos31 (συζήτηση) 14:12, 29 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

Το λήμμα εξορθολογίστηκε από έναν καθ' ύλην αρμόδιο χρήστη τον Jerotheo. Προσπάθησες πολλές φορές να επιβάλλεις στο pov και να το μετατρέψεις σε χορεία παραεκκλησιαστικών αντιπαραθέσεων με απαράδεκτα σχόλια, γιατί αυτά εξυπηρετείς. Επίσης, είχες το θράσος να πεις ψέμματα, γιατί ο υποτιθέμενος εκσυγχρονισμός του λήμματος εξαφάνισε ό,τι προγενέστερο είχε γραφτεί ως δια μαγείας. Γνωστή η πρακτική σου Spartacos31 και από άλλα λήμματα. Όσο και να με βρίζεις, δε θα ξεκινήσεις νέο ζήτημα με εκκλησιαστικά θέματα. --Kalogeropoulos (συζήτηση) 14:49, 29 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

Όχι χρήστη Spartacos31, οι νεότερες πληροφορίες θα μπορούσαν απλά να προστεθούν εφόσον βέβαια δεν περιέχουν τα γνωστά "εκκλησιαστικά υβρεολόγια" με τα οποία κόσμησες το λήμμα. Επέλεξες να αφαιρέσεις ως δια μαγείας περιεχόμενο υπό το πρόσχημα του εκσυγχρονισμού και είχες προειδοποιηθεί να προσθέτεις και όχι να αφαιρείς. Όσο και να με καθυβρίζεις νέες παραεκκλησιαστικές έριδες δε θα ξαναγίνουν στη Βικιπαίδεια, με τον ένα ή τον άλλον τρόπο. Και σε προειδοποιώ άπαξ για νέους βανδαλισμούς σε λήμματα. Δε θα επανέλθω και καλό θα είναι να μην απειλήσεις ξανά κανέναν έμμεσα ή άμεσα--Kalogeropoulos (συζήτηση) 14:55, 29 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

Αρμόδιος χρήστης; Τι λες τώρα; Εσύ θα κρίνεις και θα αποφασίζεις ποιος είναι αρμόδιος χρήστης (Jerotheo) και ποιος όχι; Μεγάλε ...δημοκράτη-λογοκριτή. Σε ό,τι αφορά τα περί παραεκκλησιαστικών, απαράδεκτων σχολίων, ψεμμάτων, αυθαιρέτων συμπερασμάτων και τι εξυπηρετεί ο καθένας, απλώς σου ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ. Και ναι, όταν υπάρχει εξέλιξη σε ένα θέμα, αφαιρούνται τα προηγούμενα περιττά. Ενώ εσύ τι έκανες. Διέγραφες πληροφορίες που, απλώς, δεν σου ήταν αρεστές: δηλώσεις μητροπολιτών Πειραιά, Μεσογαίας κλπ. Ούτε βρίζω, ούτε απειλώ, ούτε επιβάλω: Κοιτάξου στον καθρέφτηSpartacos31 (συζήτηση) 16:00, 29 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

Ωραία, επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Προειδοποιήθηκες αφενός, αφετέρου και βρίζεις και επιβάλλεις άποψη και απειλείς. Και όχι δεν διαγράφεις ό,τι γουστάρεις--Kalogeropoulos (συζήτηση) 16:40, 29 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

"Αδελφική Σύναξη" με πρωτοβουλία του Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Στις 26 Φεβρουαρίου 2020 ο Πατριάρχης Θεόφιλος Γ΄ Ιεροσολύμων συγκάλεσε «Αδελφική Σύναξη» των προκαθημένων και εκπροσώπων των αυτοκέφαλων Ορθοδόξων Εκκλησιών, στο Αμμάν της Ιορδανίας, «για την προώθηση του διαλόγου και την ενότητα της Εκκλησίας», όπως δήλωσε.[1] Στη σύναξη συμμετείχαν ακόμη οι Πατριάρχες Μόσχας και Σερβίας, ο Αρχιεπίσκοπος Τσεχίας και Σλοβακίας, καθώς και εκπρόσωποι του Πατριαρχείου Ρουμανίας και της Εκκλησίας της Πολωνίας. Στο κοινό ανακοινωθέν που εκδόθηκε επισημαίνεται «ότι οι αποφάσεις που αφορούν ζητήματα ορθόδοξης σημασίας, συμπεριλαμβανομένης της χορήγησης Αυτοκεφαλίας σε συγκεκριμένες Εκκλησίες, θα πρέπει να οριστικοποιηθούν με πνεύμα πανορθόδοξου διαλόγου και ενότητας, και με πανορθόδοξη συναίνεση. Οι αντιπροσωπίες συμφώνησαν ότι πρέπει να συγκεντρωθούν ως αδέλφια, κατά προτίμηση πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, για να ενισχύσουν τους δεσμούς της αδελφότητας μέσω της προσευχής και του διαλόγου. Οι συμμετέχοντες ελπίζουν ότι η Παναγιότητα του, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με τα πρεσβεία τιμής, θα ενταχθεί σε αυτόν τον διάλογο μαζί με τους αδελφούς του Προκαθημένους», υπογραμμίζουν στο ανακοινωθέν.[2][3]Spartacos31 (συζήτηση)

Spartacos31 (συζήτηση)Spartacos 31Spartacos31 (συζήτηση) ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ & ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ: Ο Kalogeropoulos έχει χρήσει ως ..."επιμελητή" του συγκεκριμένου λήμματος άλλον χρήστη και συγκεκριμένα τον Jerotheo, τον οποίο αποκαλεί "ως καθ ύλην αρμόδιο και αντιπρόσωπο της Εκκλησίας" (!!!),, Ο οποίος (Jerotheo) στην πρώτη παράγραφο και συγκεκριμένα στη συζήτησή του με τον Diu επιπλήττεται για το λήμμα που δημιούργησε για τον Μητροπολίτη Ιερόθεο ο Jerotheo !!! Τι συμβαίνει αλήθεια στη wikipedia; Παραεκκλησιαστικό, ή Ιερά Συμμαχία; Διαλέγεις και παίρνεις ποια σκοπιμότητα 👍🤗😊

https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7_%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B7:Jerotheo#%CE%A0%CE%BD%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC_%CE%B4%CE%B9%CE%BA