Βικιπαίδεια:Αφαίρεση δικαιωμάτων/2012/Kalogeropoulos 2

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αφαίρεση δικαιωμάτων διαχειριστή Kalogeropoulos[επεξεργασία κώδικα]

Κλείσιμο. Η πρόταση δεν είναι πλήρης. Το πρώτο είναι ζήτημα χρήστη, για το δεύτερο (χαρακτηρισμούς) απευθυνθείτε πρώτα στην Αγορά. -geraki talk 05:34, 26 Ιουλίου 2012 (UTC)

Προτείνω αφαίρεση των δικαιωμάτων του διαχειριστή, γιατί με τέτοια συμπεριφορά δεν μπορεί να είσαι διαχειριστής. Εκρεμμείς παραπομπές πάνω από τεκμηριωμένες παραπομπές σε βυζαντινά άρθρα, εμπάθεια και όταν δεν έχει επιχειρήματα αποκαλεί την χώρα Ελλαδιστάν. Με τέτοιους χρήστες θα πάει η εγκυκλοπαίδεια μπροστά; --Piroosk (συζήτηση) 19:39, 21 Ιουλίου 2012 (UTC)

Σίγουρα δεν θα πάει μπροστά με sock puppets φραγμένων χρηστών. Και μη το αρνηθείς, άνοιξες λογαριασμό με αυτό το nikcname χτες (τρόπος του λέγειν, η πρώτη σου συνεισφορά ήταν στις 10/07/2012) και γνωρίζεις και την αφαίρεση δικαιωμάτων διαχειριστή;; --Ttzavarasσυζήτηση 19:44, 21 Ιουλίου 2012 (UTC)

Πηγαίνοντας στην κύρια πύλη φίλτατε... πύλη βίκι ξέρεις δεν είναι και τόσο δα δύσκολο να το ...βρεις... δεν θα φάω όλο το χρόνο για να αποδείξω τα αυτονόητα, την δουλειά μου την κάνω, ας αναλάβουν άλλοι τώρα με την συμπεριφορά του καθένα... --Piroosk (συζήτηση) 19:50, 21 Ιουλίου 2012 (UTC)