Αρχείο:Yonweportait.jpg

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Αυτό το αρχείο προέρχεται από το Wikimedia Commons
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Yonweportait.jpg(160 × 120 εικονοστοιχεία, μέγεθος αρχείου: 4 KB, τύπος MIME: image/jpeg)

Σύνοψη

Περιγραφή
English: Personal Portrait of Yonwe
Ημερομηνία 4 Ιουλίου 2005 (original upload date)
Πηγή Transferred from en.wikipedia to Commons by IngerAlHaosului using CommonsHelper.
Δημιουργός The original uploader was Yonwe at Αγγλικά Βικιπαίδεια.

Αδειοδότηση

Copyright © The author

Αναδιανομή και χρήση σε πηγαία και εκτελέσιμη μορφή, με ή χωρίς τροποποιήσεις, επιτρέπονται εφόσον ισχύουν οι παρακάτω όροι:

  1. Αναδιανομές του πηγαίου κώδικα πρέπει να διατηρούν την παραπάνω σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων, με το όνομα του επιφορτωτή, και αυτό τον κατάλογο όρων.
  2. Αναδιανομές σε εκτελέσιμη μορφή πρέπει να διατηρούν την παραπάνω σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων, με το όνομα του επιφορτωτή, και αυτό τον κατάλογο όρων στην τεκμηρίωση και/ή σε άλλα υλικά που παραχωρούνται με την διανομή.
  3. Ούτε το όνομα του δημιουργού ούτε τα ονόματα των συνεισφέροντων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση προϊόντων που απορρέουν από αυτό το λογισμικό χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ "ΩΣ ΕΧΕΙ" ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΤΩΝ ΕΜΜΕΣΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΗ, ΕΜΜΕΣΗ, ΤΥΧΑΙΑ, ΕΙΔΙΚΗ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ Ή ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΓΑΘΩΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ? ΑΠΩΛΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ή ΚΕΡΔΩΝ, Ή ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΩΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ Ή ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ Ή ΑΛΛΩΣ) ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ.

Καταγραφές ανεβασμάτων πρωτότυπου αρχείου

The original description page was here. All following user names refer to en.wikipedia.
  • 2005-07-04 09:48 Yonwe 160×120× (4134 bytes) Personal Portrait of Yonwe {{BSD}}

Λεζάντες

Δεν ορίστηκε λεζάντα

Items portrayed in this file

απεικονίζει

Ιστορικό αρχείου

Κλικάρετε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ώρα/Ημερομ.ΜικρογραφίαΔιαστάσειςΧρήστηςΣχόλια
τελευταία08:48, 12 Οκτωβρίου 2009Μικρογραφία για την έκδοση της 08:48, 12 Οκτωβρίου 2009160 × 120 (4 KB)File Upload Bot (Magnus Manske) {{BotMoveToCommons|en.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} {{Information |Description={{en|Personal Portrait of Yonwe}} |Source=Transferred from [http://en.wikipedia.org en.wikipedia]; transferr

Δεν υπάρχουν σελίδες που συνδέουν σε αυτό το αρχείο.

Καθολική χρήση αρχείου

Τα ακόλουθα άλλα wiki χρησιμοποιούν αυτό το αρχείο:

Μεταδεδομένα