Αρχείο:YSEE logo.PNG

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Αυτό το αρχείο προέρχεται από το Wikimedia Commons
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

YSEE_logo.PNG(130 × 115 εικονοστοιχεία, μέγεθος αρχείου: 30 KB, τύπος MIME: image/png)

Περιγραφή Official logo of the YSEE.
Ημερομηνία Uploaded in 2007.
Πηγή Own reproduction.
Δημιουργός Supreme Council of Ethnikoi Hellenes.
Άδεια
(Επαναχρησιμοποίηση αυτού του αρχείου)
GNU head Αυτή η βιβλιοθήκη είναι free software. Μπορείτε να την αναδιανείμετε και/ή να την τροποποιήσετε, υπό τους όρους της GNU Lesser General Public License'' όπως δημοσιεύθηκε από το Ίδρυμα Ελευθέρου Λογισμικού είτε με την έκδοση 2.1 της άδειας χρήσης σας (είτε με επιλογή) με οποιαδήποτε μεταγενέστερη έκδοση. Αυτή η βιβλιοθήκη διανέμεται με την ελπίδα ότι θα είναι χρήσιμη, αλλά χωρίς οποιαδήποτε εγγύηση , χωρίς καν την σιωπηρή εγγύηση της εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό ». Βλέπε έκδοση 2.1 και έκδοση 3 του το GNU Lesser General Public License για περισσότερες λεπτομέρειες.
Trademarked Αυτό το έργο περιέχει υλικό που μπορεί να είναι υποκείμενο στους νόμους για τα εμπορικά σήματα σε μία ή περισσότερες δικαιοδοσίες. Πριν να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο, παρακαλούμε διασφαλίστε ότι έχετε το δικαίωμα να το χρησιμοποιήστε υπό τους νόμους που λαμβάνονται υπόψη στις περιστάσεις της χρήσης που επιθυμείτε. Είστε ο μοναδικός υπεύθυνος για την διασφάλιση ότι δεν παραβιάζετε το εμπορικό σήμα κάποιου άλλου. Δείτε την γενική αποποίηση ευθυνών μας.
Αυτή η σήμανση δεν διευκρινίζει το καθεστώς πνευματικής ιδιοκτησίας ή την πηγή του έργου. Μια κανονική σήμανση πνευματικών δικαιωμάτων εξακολουθούν να απαιτούνται. Δείτε Σχετικά με τις άδειες για περισσότερες πληροφορίες.

Λεζάντες

Δεν ορίστηκε λεζάντα

Items portrayed in this file

απεικονίζει

Ιστορικό αρχείου

Κλικάρετε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ώρα/Ημερομ.ΜικρογραφίαΔιαστάσειςΧρήστηςΣχόλια
τελευταία16:34, 12 Μαΐου 2007Μικρογραφία για την έκδοση της 16:34, 12 Μαΐου 2007130 × 115 (30 KB)Nyo~commonswiki{{Information |Description=Official logo of the [http://www.ysee.gr/index-eng.php YSEE]. |Source=Own reproduction. |Date=Uploaded in 2007. |Author=[http://www.ysee.gr/index-eng.php Supreme Council of Ethnikoi Hellenes]. |Permission= {{LGPL}} {{Trademarked

Τα παρακάτω λήμματα συνδέουν σε αυτό το αρχείο:

Καθολική χρήση αρχείου

Τα ακόλουθα άλλα wiki χρησιμοποιούν αυτό το αρχείο: