Αρχείο:Wordpress-logo 2005.png

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Αυτό το αρχείο προέρχεται από το Wikimedia Commons
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Wordpress-logo_2005.png(250 × 68 εικονοστοιχεία, μέγεθος αρχείου: 2 KB, τύπος MIME: image/png)

Σύνοψη

Περιγραφή
English: WordPress Logo
English: WordPress Logo
中文:WordPress Logo
Πηγή From WordPress source: /wp-admin/images/logo-login.gif
Δημιουργός WordPress
Άδεια
(Επαναχρησιμοποίηση αυτού του αρχείου)

Αυτή η απεικόνιση οθόνης (screenshot) είτε δεν περιέχει μέρη ή απεικονίσεις προγραμμάτων υπό πνευματικά δικαιώματα, είτε ο δημιουργός το έχει ελευθερώσει υπό μια ελεύθερη άδεια χρήσης (που μπορεί να υποδεικνύεται κάτω από αυτή την σήμανση), και συνεπώς ακολουθεί τις οδηγίες αδειοδότησης για screenshots του Wikimedia Commons. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ελεύθερα σύμφωνα με την συγκεκριμένη άδεια. Άδεια Ελεύθερου Λογισμικού:

GNU head

Το έργο αυτό είναι ελεύθερο λογισμικό. Μπορείς να το αναδιανείμεις και/ή να το τροποποιήσεις υπό τους όρους της GNU General Public License όπως αυτή έχει δημοσιευθεί από το Ίδρυμα Ελευθέρου Λογισμικού, είτε με την έκδοση 2 αυτής της Άδειας ή με κάποια μεταγενέστερη. Το έργο αυτό αναδιανέμεται με την ελπίδα ότι θα είναι χρήσιμο, αλλά χωρίς καμία εγγύηση, και χωρίς καν την ενδεικτική εγγύηση της εμπορευσιμότητας ή της καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό. Δείτε την version 2 και version 3 της GNU General Public License για περισσότερες λεπτομέρειες.

Σημείωση: αν το screenshot εμφανίζει έργα που δεν είναι απευθείας αποτέλεσμα του ίδιου του κώδικα του προγράμματος, όπως κείμενο ή γραφικά που δεν είναι μέρος του προγράμματος, η άδεια για αυτά τα έργα πρέπει να υποδεικνύεται ξεχωριστά.


άλλες εκδόσεις newer version

Αδειοδότηση

Trademarked Αυτό το έργο περιέχει υλικό που μπορεί να είναι υποκείμενο στους νόμους για τα εμπορικά σήματα σε μία ή περισσότερες δικαιοδοσίες. Πριν να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο, παρακαλούμε διασφαλίστε ότι έχετε το δικαίωμα να το χρησιμοποιήστε υπό τους νόμους που λαμβάνονται υπόψη στις περιστάσεις της χρήσης που επιθυμείτε. Είστε ο μοναδικός υπεύθυνος για την διασφάλιση ότι δεν παραβιάζετε το εμπορικό σήμα κάποιου άλλου. Δείτε την γενική αποποίηση ευθυνών μας.
Αυτή η σήμανση δεν διευκρινίζει το καθεστώς πνευματικής ιδιοκτησίας ή την πηγή του έργου. Μια κανονική σήμανση πνευματικών δικαιωμάτων εξακολουθούν να απαιτούνται. Δείτε Σχετικά με τις άδειες για περισσότερες πληροφορίες.

Λεζάντες

Δεν ορίστηκε λεζάντα

Items portrayed in this file

απεικονίζει

Ιστορικό αρχείου

Κλικάρετε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ώρα/Ημερομ.ΜικρογραφίαΔιαστάσειςΧρήστηςΣχόλια
τελευταία18:56, 29 Σεπτεμβρίου 2019Μικρογραφία για την έκδοση της 18:56, 29 Σεπτεμβρίου 2019250 × 68 (2 KB)ReselettiReverted to version as of 15:52, 5 January 2006 (UTC) do not overwrite files with different content
00:18, 20 Οκτωβρίου 2008Μικρογραφία για την έκδοση της 00:18, 20 Οκτωβρίου 2008499 × 113 (9 KB)HavarhenUpdated the logo with a higher quality, alpha transparent logo from: http://wordpress.org/about/logos/
16:48, 12 Ιουλίου 2008Μικρογραφία για την έκδοση της 16:48, 12 Ιουλίου 2008250 × 68 (2 KB)Hebbet== Description / Beschreibung == [en] The logo is part of the official WordPress download at [http://wordpress.org/download http://wordpress.org/download]. WordPress is a blog software and published under GNU GPL License. [de] Das Logo
15:52, 5 Ιανουαρίου 2006Μικρογραφία για την έκδοση της 15:52, 5 Ιανουαρίου 2006250 × 68 (2 KB)Johannes RiesThe logo is part of the official WordPress download at [http://wordpress.org/download]. WordPress is a blog software and published under GNU GPL License.

Δεν υπάρχουν σελίδες που συνδέουν σε αυτό το αρχείο.

Καθολική χρήση αρχείου

Τα ακόλουθα άλλα wiki χρησιμοποιούν αυτό το αρχείο:

Μεταδεδομένα