Αρχείο:Symvolaio Etien.JPG

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Αυτό το αρχείο προέρχεται από το Wikimedia Commons
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Εικόνα σε υψηλότερη ανάλυση(698 × 879 εικονοστοιχεία, μέγεθος αρχείου: 488 KB, τύπος MIME: image/jpeg)

Σύνοψη

Περιγραφή
Ελληνικά: Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, του Ραϊμόν Ετιέν
Ημερομηνία
Πηγή http://www.paokmania.gr/stiles/arxeio/aspromavres-istories/40904-%CE%BF-%CE%AC%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%81%CE%B1%CF%8A%CE%BC%CF%8C%CE%BD-%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%AD%CE%BD
Δημιουργός ΑνώνυμοςUnknown author

Αδειοδότηση

Public domain
Αυτή η εικόνα (ή άλλο αρχείο πολυμέσου) είναι κοινό κτήμα επειδή τα πνευματικά του δικαιώματα έχουν λήξει και ο δημιουργός του είναι ανώνυμος.
Αυτό ισχύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις χώρες όπου τα πνευματικά δικαιώματα έχουν διάρκεια 70 ετών αφότου το έργο έχει γίνει προσιτό στο κοινό και ο δημιουργός δεν αποκάλυψε ποτέ την ταυτότητά του.
Σημαντικό: Πάντα να αναφέρετε από που προέρχεται η εικόνα, όσο περισσότερο είναι δυνατό, και σιγουρευτείτε ότι δημιουργός ποτέ δεν διεκδίκησε την πατρότητα.
Flag of Europe
Flag of Europe
Warning sign
Warning sign
Σημείωση: Στην Γερμανία και πιθανώς σε άλλες χώρες, ορισμένα ανώνυμα έργα που δημοσιεύτηκαν πριν την 1 Ιουλίου 1995 έως και 70 έτη μετά τον θάνατο του δημιουργού. Δείτε Aktuelle Rechtslage in Deutschland, τελευταία παράγραφο. Αν ο δημιουργός ταυτοποιήθηκε δημόσια, μην χρησιμοποιείτε αυτό το πρότυπο. Αν το έργο είναι ανώνυμο ή ψευδώνυμο (π.χ. δημοσιεύτηκε υπό την ονομασία μιας επιχείρησης ή οργανισμού), χρησιμοποιήστε το πρότυπο για εικόνες που δημοσιεύτηκαν πριν πάνω από 70 έτη. Για έργα που έγιναν προσιτά στο κοινό στο Ηνωμένο Βασίλειο, μεριμνήστε για την εναλλακτική χρήση του Template:PD-UK-unknown.

Λεζάντες

Δεν ορίστηκε λεζάντα

Items portrayed in this file

απεικονίζει

captured with Αγγλικά

Ιστορικό αρχείου

Κλικάρετε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ώρα/Ημερομ.ΜικρογραφίαΔιαστάσειςΧρήστηςΣχόλια
τελευταία13:34, 6 Νοεμβρίου 2013Μικρογραφία για την έκδοση της 13:34, 6 Νοεμβρίου 2013698 × 879 (488 KB)SportingnUser created page with UploadWizard

Τα παρακάτω λήμματα συνδέουν σε αυτό το αρχείο:

Μεταδεδομένα