Αρχείο:Sveta-Nedelya-after.jpg

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Αυτό το αρχείο προέρχεται από το Wikimedia Commons
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Sveta-Nedelya-after.jpg(553 × 364 εικονοστοιχεία, μέγεθος αρχείου: 29 KB, τύπος MIME: image/jpeg)

Σύνοψη

Περιγραφή
Deutsch: Die Kathedrale nach dem Anschlag.
Deutsch: Das de:Bombenattentat auf die Kathedrale Sweta Nedelja (bulg. Атентат в църквата „Света Неделя“) war ein Attentat, das am 16. April 1925 auf die Kathedrale Sweta Nedelja im Zentrum der bulgarischen Hauptstadt Sofia durch bulgarische Kommunisten verübt wurde[1]. Die bulgarischen Kommunisten wurden dabei von der Kommunistischen Internationale (kurz: Komintern) und der Sowjetunion unterstützt.
Ημερομηνία 27 Ιουλίου 2007 (original upload date)
Πηγή Transferred from bg.wikipedia to Commons by Eingangskontrolle.
Δημιουργός The original uploader was Мико at Βουλγαρικά Βικιπαίδεια.
Άδεια
(Επαναχρησιμοποίηση αυτού του αρχείου)
PD-анонимно.

Αδειοδότηση

Public domain
Public domain
Warning sign
Warning sign
Ο δημιουργός αυτού του έργου είναι ανώνυμος και αυτό το έργο είναι ηλικίας πάνω από 50 ετών. Συμφωνα με την σύμβαση της Βέρνης Αρθ. 7, και τους νόμους σε πολλές χώρες, αυτό το έργο είναι κοινό κτήμα.
Σημείωση: Αυτό το πρότυπο δεν αρμόζει σε εικόνες από χώρες που έχουν επεκτείνει την Σύμβαση της Βέρνης ή δε την έχουν υπογράψει. Αυτό περιλαμβάνει την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ινδία και την Ρωσία. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε {{Anonymous-EU}}, {{PD-US}}, {{PD-India}}, {{PD-Russia}}, κλπ. σε αυτές τις περιπτώσεις και ελέγχετε την Commons:Licensing κάθε φορά, προσεκτικά!

– anonymous work more than 50 years old (Berne convention).

Public domain
Αυτή η εικόνα (ή άλλο αρχείο πολυμέσου) είναι κοινό κτήμα επειδή τα πνευματικά του δικαιώματα έχουν λήξει και ο δημιουργός του είναι ανώνυμος.
Αυτό ισχύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις χώρες όπου τα πνευματικά δικαιώματα έχουν διάρκεια 70 ετών αφότου το έργο έχει γίνει προσιτό στο κοινό και ο δημιουργός δεν αποκάλυψε ποτέ την ταυτότητά του.
Σημαντικό: Πάντα να αναφέρετε από που προέρχεται η εικόνα, όσο περισσότερο είναι δυνατό, και σιγουρευτείτε ότι δημιουργός ποτέ δεν διεκδίκησε την πατρότητα.
Flag of Europe
Flag of Europe
Warning sign
Warning sign
Σημείωση: Στην Γερμανία και πιθανώς σε άλλες χώρες, ορισμένα ανώνυμα έργα που δημοσιεύτηκαν πριν την 1 Ιουλίου 1995 έως και 70 έτη μετά τον θάνατο του δημιουργού. Δείτε Aktuelle Rechtslage in Deutschland, τελευταία παράγραφο. Αν ο δημιουργός ταυτοποιήθηκε δημόσια, μην χρησιμοποιείτε αυτό το πρότυπο. Αν το έργο είναι ανώνυμο ή ψευδώνυμο (π.χ. δημοσιεύτηκε υπό την ονομασία μιας επιχείρησης ή οργανισμού), χρησιμοποιήστε το πρότυπο για εικόνες που δημοσιεύτηκαν πριν πάνω από 70 έτη. Για έργα που έγιναν προσιτά στο κοινό στο Ηνωμένο Βασίλειο, μεριμνήστε για την εναλλακτική χρήση του Template:PD-UK-unknown.

– anonymous work more than 70 years old (European Union).

Καταγραφές ανεβασμάτων πρωτότυπου αρχείου

The original description page was here. All following user names refer to bg.wikipedia.
  • 2007-07-27 21:01 Мико 553×364× (29642 bytes) {{PD-old-анонимно}}

Λεζάντες

Δεν ορίστηκε λεζάντα

Items portrayed in this file

απεικονίζει

Ιστορικό αρχείου

Κλικάρετε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ώρα/Ημερομ.ΜικρογραφίαΔιαστάσειςΧρήστηςΣχόλια
τελευταία18:27, 14 Απριλίου 2010Μικρογραφία για την έκδοση της 18:27, 14 Απριλίου 2010553 × 364 (29 KB)Eingangskontrolle{{Information |Description={{bg|''no original description''}} |Source=Transferred from [http://bg.wikipedia.org bg.wikipedia]; transfer was stated to be made by User:Eingangskontrolle. |Date={{Date|2007|07|27}} (original upload date) |Author=Original

Τα παρακάτω λήμματα συνδέουν σε αυτό το αρχείο:

Καθολική χρήση αρχείου

Τα ακόλουθα άλλα wiki χρησιμοποιούν αυτό το αρχείο:

Μεταδεδομένα