Αρχείο:Pomos idol.jpg

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Pomos_idol.jpg((250 × 374 pixel, μέγεθος αρχείου: 14 KB, τύπος MIME: image/jpeg))

Περιγραφή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περιγραφή

Το ειδώλιο από τον Πωμό

Πηγή

Τμ. Αρχαιοτήτων Υπ. Επικ. και Έργων Κύπρος

Ημερομηνία
Δημιουργός

Τμ. Αρχαιοτήτων Υπ. Επικ. και Έργων Κύπρος

Άδεια
(Χρήση της εικόνας αλλού)

Δείτε παρακάτω.Άδεια χρήσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πνευματικά δικαιώματα Αυτό το αρχείο υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα. Ο χρήστης που το επιφόρτωσε και πρώτος το χρησιμοποίησε σε λήμμα, όπως και τα υπόλοιπα άτομα που το εισήγαγαν σε λήμμα τα βεβαιώνουν ότι έχει τα προσόντα ώστε να θεωρείται υλικό που καλύπτεται από την πρόβλεψη «εύλογης χρήσης» (fair use) του νόμου των Η.Π.Α. όπου βρίσκονται οι διακομιστές της Βικιπαίδειας, καθώς και από το άρθρο 19 του N. 2121/93 για την συγκεκριμένη χρήση που έχει στα λήμματα αυτά.
Δεν υπάρχει αιτιολογικό για την χρήση του αρχείου! Παρακαλούμε συμπληρώστε το αιτιολογικό με αυτό τον τρόπο: {{εύλογη χρήση|αιτιολόγηση= ο λόγος... }}.
Χρήση διαφορετική από αυτή που μπορεί να θεωρηθεί «εύλογη», αντίθετη προς τα χρηστά ήθη και δεν δικαιολογείται από τον επιδιωκόμενο σκοπό, πιθανότατα είναι παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας.

Προς τον χρήστη που επιφόρτωσε το αρχείο: Παρακαλούμε γράψτε στην περιγραφή τους λόγους για τους οποίους επικαλείστε «εύλογη χρήση» και για ποιο λήμμα. Είναι επίσης απαραίτητο να αναφέρεται ο δημιουργός του αρχείου ή η πηγή του. Άλλοι χρήστες μπορούν να ελέγξουν αν δικαιολογείται η χρήση του αρχείου σε συγκεκριμένο λήμμα και, αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, να την προτείνουν για διαγραφή. Δείτε τα κριτήρια εύλογης χρήσης. Aπλή εικονογράφηση λήμματος και πορτρέτο προσώπου σε λήμμα για το εικονιζόμενο πρόσωπο δεν αποτελούν "εύλογη χρήση".Εύλογη χρήσηΕύλογη χρήση υλικού που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα, στο πλαίσιο συγκεκριμένου λήμματος και για συγκεκριμένο λόγο//el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:Pomos_idol.jpg

«The Cultural Property Advisory Committee and the U.S. Department of State are offering broad public access to illustrations of archaeological and ethnological artifacts from Cyprus to enhance enforcement of the 1970 UNESCO Convention by illustrating artifact types subject to looting. Materials in this collection are protected by U.S. and international copyright law. Information on copyright owners and restrictions for individual images are noted in the Copyright field that accompanies each image. Transmission or reproduction of images in this site beyond that allowed by fair use requires the written permission of the copyright owner»:

Department of Antiquities Ministry of Communication and Works
Nicosia, Cyprus

Ιστορικό αρχείου

Κλικάρετε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ώρα/Ημερομ.ΜικρογραφίαΔιαστάσειςΧρήστηςΣχόλια
τελευταία13:48, 12 Απριλίου 2007Μικρογραφία για την έκδοση της 13:48, 12 Απριλίου 2007250 × 374 (14 KB)Kalogeropoulos (Συζήτηση | Συνεισφορά){{fairuse}} «The Cultural Property Advisory Committee and the U.S. Department of State are offering broad public access to illustrations of archaeological and ethnological artifacts from Cyprus to enhance enforcement of the 1970 UNESCO Convention by ill
  • Δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε αυτό το αρχείο.

Τα παρακάτω λήμματα συνδέουν σε αυτό το αρχείο: