Αρχείο:Marcus Aurelius Capitoline Hill September 2015-1.jpg

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Αυτό το αρχείο προέρχεται από το Wikimedia Commons
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Εικόνα σε υψηλότερη ανάλυση(3.393 × 4.765 εικονοστοιχεία, μέγεθος αρχείου: 9,98 MB, τύπος MIME: image/jpeg)

Σύνοψη

Object

Δημιουργός
ΑνώνυμοςUnknown author
Ημερομηνία περ. 175
Τεχνική Bronze
Τόπος ανακάλυψης Capitoline Hill, Rome, Italy
Πηγή/φωτογράφος Equestrian Statue of Marcus Aurelius
Άδεια
(Επαναχρησιμοποίηση αυτού του αρχείου)
Public domain
Αυτό το έργο είναι κοινό κτήμα στις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή δημοσιεύτηκε (ή καταχωρήθηκε στο U.S. Copyright Office) πριν την 1 Ιανουαρίου 1929.

Έργα που είναι κοινό κτήμα πρέπει να μην υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην χώρα προέλευσης του έργου για να φιλοξενηθούν στα Commons. Αν το έργο δεν είναι έργο από τις ΗΠΑ, το αρχείο πρέπει να έχει μια πρόσθετη ετικέτα πνευματικών δικαιωμάτων που να δείχνει το καθεστώς πνευματικών δικαιωμάτων του στην χώρα προέλευσης.
Public domain
Αυτή η εικόνα (ή άλλο αρχείο πολυμέσου) είναι κοινό κτήμα επειδή τα πνευματικά του δικαιώματα έχουν λήξει και ο δημιουργός του είναι ανώνυμος.
Αυτό ισχύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις χώρες όπου τα πνευματικά δικαιώματα έχουν διάρκεια 70 ετών αφότου το έργο έχει γίνει προσιτό στο κοινό και ο δημιουργός δεν αποκάλυψε ποτέ την ταυτότητά του.
Σημαντικό: Πάντα να αναφέρετε από που προέρχεται η εικόνα, όσο περισσότερο είναι δυνατό, και σιγουρευτείτε ότι δημιουργός ποτέ δεν διεκδίκησε την πατρότητα.
Flag of Europe
Flag of Europe
Warning sign
Warning sign
Σημείωση: Στην Γερμανία και πιθανώς σε άλλες χώρες, ορισμένα ανώνυμα έργα που δημοσιεύτηκαν πριν την 1 Ιουλίου 1995 έως και 70 έτη μετά τον θάνατο του δημιουργού. Δείτε Aktuelle Rechtslage in Deutschland, τελευταία παράγραφο. Αν ο δημιουργός ταυτοποιήθηκε δημόσια, μην χρησιμοποιείτε αυτό το πρότυπο. Αν το έργο είναι ανώνυμο ή ψευδώνυμο (π.χ. δημοσιεύτηκε υπό την ονομασία μιας επιχείρησης ή οργανισμού), χρησιμοποιήστε το πρότυπο για εικόνες που δημοσιεύτηκαν πριν πάνω από 70 έτη. Για έργα που έγιναν προσιτά στο κοινό στο Ηνωμένο Βασίλειο, μεριμνήστε για την εναλλακτική χρήση του Template:PD-UK-unknown.

Photograph

Περιγραφή
English: Replica of the equestrian statue of Marcus Aurelius in the Capitoline Hill, Rome
Ημερομηνία
Πηγή Έργο αυτού που το ανεβάζει
Δημιουργός Alvesgaspar

Αδειοδότηση

Εγώ, ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων αυτού του έργου, το δημοσιεύω δια του παρόντος υπό την εξής άδεια χρήσης:
w:el:Creative Commons
αναφορά προέλευσης παρόμοια διανομή
Είστε ελεύθερος:
  • να μοιραστείτε – να αντιγράψετε, διανέμετε και να μεταδώσετε το έργο
  • να διασκευάσετε – να τροποποιήσετε το έργο
Υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
  • αναφορά προέλευσης – Θα πρέπει να κάνετε κατάλληλη αναφορά, να παρέχετε σύνδεσμο για την άδεια και να επισημάνετε εάν έγιναν αλλαγές. Μπορείτε να το κάνετε με οποιοδήποτε αιτιολογήσιμο λόγο, χωρίς όμως να εννοείται με οποιονδήποτε τρόπο ότι εγκρίνουν εσάς ή τη χρήση του έργου από εσάς.
  • παρόμοια διανομή – Εάν αλλάξετε, τροποποιήσετε ή δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό, μπορείτε να διανείμετε αυτό που θα προκύψει μόνο υπό τους όρους της ίδιας ή συμβατής άδειας με το πρωτότυπο.

Αυτή η εικόνα έχει κριθεί σύμφωνα με τις οδηγίες για Ποιοτικές εικόνες και τεκμαίρεται ως Ποιοτική εικόνα.

العربية  جازايرية  беларуская  беларуская (тарашкевіца)  български  বাংলা  català  čeština  Cymraeg  Deutsch  Schweizer Hochdeutsch  Zazaki  Ελληνικά  English  Esperanto  español  eesti  euskara  فارسی  suomi  français  galego  עברית  हिन्दी  hrvatski  magyar  հայերեն  Bahasa Indonesia  italiano  日本語  Jawa  ქართული  한국어  kurdî  Lëtzebuergesch  lietuvių  македонски  മലയാളം  मराठी  Bahasa Melayu  Nederlands  Norfuk / Pitkern  polski  português  português do Brasil  rumantsch  română  русский  sicilianu  slovenčina  slovenščina  shqip  српски / srpski  svenska  தமிழ்  తెలుగు  ไทย  Tagalog  Türkçe  toki pona  українська  vèneto  Tiếng Việt  中文  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

Λεζάντες

Δεν ορίστηκε λεζάντα
Replica of the equestrian statue of Marcus Aurelius in the Capitoline Hill, Rome

Items portrayed in this file

απεικονίζει

captured with Αγγλικά

Nikon D800E Αγγλικά

exposure time Αγγλικά

0,002 δευτερόλεπτο

f-number Αγγλικά

5,6

focal length Αγγλικά

68 χιλιοστόμετρο

ISO speed Αγγλικά

100

Ιστορικό αρχείου

Κλικάρετε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ώρα/Ημερομ.ΜικρογραφίαΔιαστάσειςΧρήστηςΣχόλια
τελευταία18:22, 29 Σεπτεμβρίου 2015Μικρογραφία για την έκδοση της 18:22, 29 Σεπτεμβρίου 20153.393 × 4.765 (9,98 MB)AlvesgasparUser created page with UploadWizard

Τα παρακάτω λήμματα συνδέουν σε αυτό το αρχείο:

Καθολική χρήση αρχείου

Τα ακόλουθα άλλα wiki χρησιμοποιούν αυτό το αρχείο:

Μεταδεδομένα