Αρχείο:CoinHarthacnut.jpg

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

CoinHarthacnut.jpg(350 × 347 εικονοστοιχεία, μέγεθος αρχείου: 17 KB, τύπος MIME: image/jpeg)

Περιγραφή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περιγραφή

Νόμισμα με παράσταση του Αρθακανούτου

Πηγή

http://www.archontology.org/nations/england/anglosaxon/harthacnut.php

Ημερομηνία
Δημιουργός

Άγνωστος

Άδεια
(Χρήση της εικόνας αλλού)

Δείτε παρακάτω.


Άδεια χρήσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πνευματικά δικαιώματα Αυτό το αρχείο υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα. Ο χρήστης που το επιφόρτωσε και πρώτος το χρησιμοποίησε σε λήμμα, όπως και τα υπόλοιπα άτομα που το εισήγαγαν σε λήμμα τα βεβαιώνουν ότι έχει τα προσόντα ώστε να θεωρείται υλικό που καλύπτεται από την πρόβλεψη «εύλογης χρήσης» (fair use) του νόμου των Η.Π.Α. όπου βρίσκονται οι διακομιστές της Βικιπαίδειας, καθώς και από το άρθρο 19 του N. 2121/93 για την συγκεκριμένη χρήση που έχει στα λήμματα αυτά.
Δεν υπάρχει αιτιολογικό για την χρήση του αρχείου! Παρακαλούμε συμπληρώστε το αιτιολογικό με αυτό τον τρόπο: {{εύλογη χρήση|αιτιολόγηση= ο λόγος... }}.
Χρήση διαφορετική από αυτή που μπορεί να θεωρηθεί «εύλογη», αντίθετη προς τα χρηστά ήθη και δεν δικαιολογείται από τον επιδιωκόμενο σκοπό, πιθανότατα είναι παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας.

Προς τον χρήστη που επιφόρτωσε το αρχείο: Παρακαλούμε γράψτε στην περιγραφή τους λόγους για τους οποίους επικαλείστε «εύλογη χρήση» και για ποιο λήμμα. Είναι επίσης απαραίτητο να αναφέρεται ο δημιουργός του αρχείου ή η πηγή του. Άλλοι χρήστες μπορούν να ελέγξουν αν δικαιολογείται η χρήση του αρχείου σε συγκεκριμένο λήμμα και, αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, να την προτείνουν για διαγραφή. Δείτε τα κριτήρια εύλογης χρήσης. Aπλή εικονογράφηση λήμματος και πορτρέτο προσώπου σε λήμμα για το εικονιζόμενο πρόσωπο δεν αποτελούν "εύλογη χρήση".Εύλογη χρήσηΕύλογη χρήση υλικού που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα, στο πλαίσιο συγκεκριμένου λήμματος και για συγκεκριμένο λόγο//el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:CoinHarthacnut.jpg

Ιστορικό αρχείου

Κλικάρετε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ώρα/Ημερομ.ΜικρογραφίαΔιαστάσειςΧρήστηςΣχόλια
τελευταία03:03, 15 Ιουλίου 2008Μικρογραφία για την έκδοση της 03:03, 15 Ιουλίου 2008350 × 347 (17 KB)Leopoldos (συζήτηση | συνεισφορές){{Πληροφορίες εικόνας |Περιγραφή=Νόμισμα με παράσταση του Αρθακανούτου |Πηγή=http://en.wikipedia.org/wiki/Image:CoinHarthacnut.jpg |Ημερομηνία=Loaded to en at 15:30, 20 August 2006

Τα παρακάτω λήμματα συνδέουν σε αυτό το αρχείο:

Μεταδεδομένα