Αρχείο:ΜΗΛΑ DELICIUS PILAFA.png

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

ΜΗΛΑ_DELICIUS_PILAFA.png(472 × 333 εικονοστοιχεία, μέγεθος αρχείου: 262 KB, τύπος MIME: image/png)

Περιγραφή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περιγραφή

ΜΗΛΑ DELICIUS PILAFA

Πηγή

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΗΛΙΑ ΠΙΛΑΦΑ, ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΩΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΒΑΣΙΛΕΑ.

Ημερομηνία
Δημιουργός

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΗΛΙΑ ΠΙΛΑΦΑ

Άδεια
(Χρήση της εικόνας αλλού)

Δείτε παρακάτω.


Αδειοδότηση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Free use Αυτή η εικόνα αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Ωστόσο, ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων επιτρέπει σε οποιονδήποτε να χρησιμοποιήσει, διανείμει ή τροποποιήσει την εικόνα για οποιονδήποτε σκοπό (εμπορικό ή όχι) αρκεί να γίνεται αναφορά στο όνομά του.

Προς τον χρήστη που επιφόρτωσε το αρχείο: Είναι απαραίτητο να αναφέρετε τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων της εικόνας ώστε να μπορεί να επιβεβαιωθεί ο παραπάνω ισχυρισμός και να είναι ξεκάθαρο σε ποιόν θα γίνεται η αναφορά ώστε να μπορεί να τηρηθεί ο παραπάνω όρος. Η απουσία των παραπάνω πληροφοριών είναι παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και εικόνες που δεν αναγράφουν ρητά τον δημιουργό τους διαγράφονται μετά από 48 ώρες.//el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:%CE%9C%CE%97%CE%9B%CE%91_DELICIUS_PILAFA.pngΑναφορά κατόχου πνευματικών δικαιωμάτωνΑναφοράtruetrue

Ιστορικό αρχείου

Κλικάρετε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ώρα/Ημερομ.ΜικρογραφίαΔιαστάσειςΧρήστηςΣχόλια
τελευταία12:36, 4 Μαΐου 2019Μικρογραφία για την έκδοση της 12:36, 4 Μαΐου 2019472 × 333 (262 KB)GUSVLACHOS (συζήτηση | συνεισφορές)ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΗΛΙΑ ΠΙΛΑΦΑ, ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΩΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΒΑΣΙΛΕΑ.

Τα παρακάτω λήμματα συνδέουν σε αυτό το αρχείο:

Μεταδεδομένα