Αρχείο:Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού Νεροβούβαλοι.jpg

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Εικόνα σε υψηλότερη ανάλυση(1.116 × 956 εικονοστοιχεία, μέγεθος αρχείου: 277 KB, τύπος MIME: image/jpeg)

Περιγραφή

Νεροβούβαλοι στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού κοντά στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Πηγή

δημιουργία του χρήστη που το επιφόρτωσε

Ημερομηνία

17/4/2016

Δημιουργός

Georgios86

Άδεια
(Χρήση της εικόνας αλλού)
Creative Commons License
AttributionSharealike
Αυτό το αρχείο διανέμεται σύμφωνα με τους όρους της άδειας Creative Commons Attribution Sharealike 3.0 Unported (CC-BY-SA-3.0)

Εν συντομία: Είστε ελεύθεροι να διανέμετε και να τροποποιήσετε αυτό το αρχείο εφόσον αναφέρετε τον δημιουργό του και διατηρήσετε την ίδια άδεια χρήσης. (επίσημο κείμενο)


Προς τον χρήστη που επιφόρτωσε το αρχείο: Είναι απαραίτητο να αναφέρετε τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων της εικόνας καθώς και πιθανές προηγούμενες εκδόσεις της εικόνας ή άλλες εικόνες στις οποίες βασίστηκε η συγκεκριμένη, ώστε να μπορεί να επιβεβαιωθεί ο παραπάνω ισχυρισμός και να είναι ξεκάθαρο σε ποιον ή ποιους θα γίνεται η αναφορά, ώστε να μπορούν να τηρηθούν οι όροι της άδειας χρήσης. Η απουσία των παραπάνω πληροφοριών αποτελεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και μπορεί να οδηγήσει στην διαγραφή της εικόνας.


Ιστορικό αρχείου

Κλικάρετε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ώρα/Ημερομ.ΜικρογραφίαΔιαστάσειςΧρήστηςΣχόλια
τελευταία19:08, 22 Απριλίου 2016Μικρογραφία για την έκδοση της 19:08, 22 Απριλίου 20161.116 × 956 (277 KB)Georgios86 (συζήτηση | συνεισφορές){{Πληροφορίες εικόνας |Περιγραφή=Νεροβούβαλοι στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού κοντά στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. |Πηγή=δημιουργία του χρή...

Τα παρακάτω λήμματα συνδέουν σε αυτό το αρχείο: