Αρχείο:Κομιξ100.jpg

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Κομιξ100.jpg(341 × 496 εικονοστοιχεία, μέγεθος αρχείου: 45 KB, τύπος MIME: image/jpeg)

Περιγραφή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περιγραφή Δεν υπάρχει περιγραφή. Παρακαλούμε επεξεργαστείτε αυτή τη σελίδα για να προσθέσετε μια περιγραφή του περιεχομένου του αρχείου.
Πηγή Δεν προσδιορίζεται κάποια πηγή. Παρακαλούμε επεξεργαστείτε αυτή τη σελίδα και καταγράψτε την πηγή του αρχείου.
Ημερομηνία
Δημιουργός Αυτό το αρχείο δεν περιλαμβάνει πληροφορίες για τον δημιουργό του. Παρακαλούμε επεξεργαστείτε αυτή τη σελίδα και καταγράψτε το δημιουργό του αρχείου.
Άδεια
(Χρήση της εικόνας αλλού)
Fair use - Comics page Αυτή η εικόνα είναι ένα εξώφυλλο ή εσωτερική σελίδα ενός κόμικ και πιθανότατα είναι πνευματική ιδιοκτησία είτε του καλλιτέχνη που τη σχεδίασε, είτε του εκδότη του εντύπου. Πιστεύεται ότι η χρήση εικόνων χαμηλής ανάλυσης από έντυπα κόμικς για την εικονογράφηση ενός λήμματος με θέμα το εν λόγω έντυπο, μπορεί να θεωρηθεί εύλογη χρήση. Άλλες χρήσεις της εικόνας στην Βικιπαίδεια ή αλλού μπορεί να αποτελούν παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας.Εύλογη χρήσηΕύλογη χρήση υλικού που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα, στο πλαίσιο συγκεκριμένου λήμματος και για συγκεκριμένο λόγο//el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:%CE%9A%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BE100.jpg


Ιστορικό αρχείου

Κλικάρετε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ώρα/Ημερομ.ΜικρογραφίαΔιαστάσειςΧρήστηςΣχόλια
τελευταία20:35, 25 Μαρτίου 2006Μικρογραφία για την έκδοση της 20:35, 25 Μαρτίου 2006341 × 496 (45 KB)Alexignatiou (συζήτηση | συνεισφορές)

Τα παρακάτω λήμματα συνδέουν σε αυτό το αρχείο:

Μεταδεδομένα