Χρήστης:SQRT5P1D2

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Ως ανώνυμος χρήστης, τα τελευταία χρόνια έχω συνεισφέρει σε εκατοντάδες άρθρα της Wikipedia (ειδικά στην αγγλική έκδοση). Η πρόσφατη εγγραφή μου έγινε κυρίως για δύο λόγους: α) ευκολίας στη διαχείριση και β) συστηματικότερης ενασχόλησης, στο μέτρο που επιτρέπουν οι υπόλοιπες υποχρεώσεις μου.

Λίγα λόγια για τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας μου, με αφορμή πρόσφατες εμπειρίες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δεν είμαι γνώστης των μηχανισμών της Wikipedia -τουλάχιστον στο βαθμό που θα ήθελα-, γι' αυτό ζητώ την υπομονή των υπόλοιπων χρηστών. Όμως μαθαίνω γρήγορα και δεν είμαι κάποιος που φοβάται να κάνει λάθη ή να εκφράσει την άποψή του στον υψηλότερο δυνατό κόσμιο τόνο.

Δεν κρίνω τους υπόλοιπους βάσει οποιασδήποτε θεμιτής ή αθέμιτης επετηρίδας, ούτε κάνω υποθέσεις για τις μελλοντικές πράξεις τους· δεν έχω γυάλινη σφαίρα. Όμως, σέβομαι τη γνώση και την εμπειρία.

Δεν αφήνω την κακεντρέχεια να διεκδικήσει ζωτικό χώρο, είτε εις βάρος μου, είτε εις βάρος οποιουδήποτε άλλου χρήστη, ανεξάρτητα από την καταγωγή, το γλωσσικό επίπεδο και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που ορίζουν την ηλεκτρονική του περσόνα εδώ. Πίσω από τις οθόνες, υπάρχουν άνθρωποι.

Η Μακεδονία κι εγώ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Για λόγους διαφάνειας, παραπέμπω στην αντίστοιχη αγγλική σελίδα χρήστη, ώστε η ανάγνωση να είναι δυνατή από περισσότερους. Ιδίως απ' όσους βλέπουν φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Γιατί επιμένεις στους λουκουμάδες με γιαούρτι;[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Γιατί δεν παίζονται. Και η μπουγάτσα με τυρί, θέλει σοκολατούχο γάλα. Περισσότερες γαστρονομικές λεπτομέρειες -και όχι μόνο-, εν καιρώ.

Aνανεώσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Βιάζεσαι; Υπάρχει η αγγλική σελίδα χρήστη. Τώρα και με μουσική.