Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

SucreRouge (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα Geraki! Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις αν τα εργαλεία "Προσθήκη καρτέλας στην μπάρα επεξεργασίας με πρότυπα για σήμανση λημμάτων και ειδοποίηση χρηστών" και "Προσθήκη στην νέα μπάρα επεξεργασίας μιας φόρμας για την εύκολη συμπλήρωση προτύπων παραπομπών. (Έκδοση 2.0) (πειραματικό)" αν δουλεύουν, γιατί εγώ παρόλο που τα ενεργοποιώ δεν βλέπω καμία διαφορά... Επίσης, ξέρεις αν μπορούμε να αναβαθμίσουμε το εργαλείο "Prove It" στην καινούργια του έκδοση (δεν ξέρω αν σε είχα ρωτήσει και παλιότερα για αυτό...); Αυτά, και σε ευχαριστώ για όποια απάντηση!

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα. Για να πω την αλήθεια, κάποια από αυτά έχω να χρησιμοποιήσω ή και να δω εδώ και χρόνια καθώς μάλλον συγκρούονται με κάποιο από τα δεκάδες άλλα script που χρησιμοποιώ. Η μπάρα επεξεργασίας για πρότυπα παραπομπών λειτουργεί αν συνδεθώ από «καθαρό» λογαριασμό (Gerakishow). Η σήμανση λημμάτων, όχι (οπότε μάλλον χρειάζεται διόρθωση)

Σου διόρθωσα το common.js σου για να δουλεύουν σωστότερα όλα, δοκίμασε τώρα να δεις αν σου δουλεύει η καρτέλα για τις παραπομπές. Πάντως η "Νέα λειτουργία επεξεργασίας κώδικα wiki (beta)" έχει τη λειτουργία παραπομπών που υπάρχει και στο Visual Editor, που είναι 200% καλύτερη (βλέπε: αυτόματη δημιουργία μόνο με url ή ISBN) οπότε δοκίμασε και αυτή.

Θα κοιτάξω για το ProveIt από την επόμενη εβδομάδα.

SucreRouge (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα! Η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν μπορώ να δω κάποια αλλαγή στην «καινούργια» μπάρα επεξεργασίας. Που θα έπρεπε να εμφανίζονται τα κουμπάκια πάνω μπάρα, ώστε να χρησιμοποιήσω την φόρμα για εύκολη συμπλήρωση παραπομπών; Ίσως δεν το βλέπω κιόλας... Όσο για τον καινούργιο επεξεργαστή, δεν με βολεύει ακόμα τόσο πολύ γιατί δεν έχει την χρωματισμένο κώδικα, άρα θα κάνω υπομονή μέχρι να το βάλουν, όπως διάβασα σε κάποιο post στην αγορά. Σε ευχαριστώ και πάλι (και για την αλλαγή στο common.js μου).

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Δοκίμασε εκκαθάριση της cache.

Θα πρέπει να υπάρχει καρτέλα "Παραπομπή" δεξιά από το "Βοήθεια" στην μπάρα επεξεργασίας. (Προχωρημένο, Ειδικοί Χαρακτήρες, Βοήθεια, Παραπομπή)

Ναι, ο χρωματισμένος κώδικας σε κάποιες περιπτώσεις είναι χρήσιμος, αλλά μου τη σπάει σε σελίδες συζήτησης (όπου αν κάποιος δεν χρησιμοποιεί σωστό κώδικα χαλάει το highlighting όλης της σελίδας). Θυμίζω βέβαια ότι και αυτό δεν είναι μέρος του παλιού/τρέχοντα επεξεργαστή αλλά είναι gadget.

SucreRouge (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα και πάλι! Τελικά βρήκα το τι έφταιγε και δεν μου εμφανιζόταν η καρτέλα «Παραπομπή». Πρέπει να έχω ενεργοποιημένο και το «Εμφάνιση της παλαιάς γραμμής εργαλείων» στην καρτέλα «Επεξεργασία» --> «Συντάκτης». Παρόλο που το ενεργοποίησα τελικά βλέπω πως δεν είναι ανανεωμένο και αυτό και δεν φτάνει ούτε στο μισό την συμπλήρωση παραπομπών του 2017 wiki text editor. Γνωρίζω πως η επισήμανση κώδικα είναι gadget, αλλά είναι από τα gadget που δουλεύουν αρκετά καλά, σχεδόν πάντα. Μόλις γίνει το highlighting μέρος του ολοκαίνουργιου επεξεργαστή κώδικα, τότε θα πρέπει να πάρω σιγά σιγά την απόφαση μετανάστευσης, αλλιώς θα μείνω πίσω... Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι για την βοήθεια. Μπορείς να σημάνεις την συζήτηση ως επιλυμένη! Καλή μας συνέχεια!

Απαντήστε στο "Gadget επεξεργασίας"