The Sims 3: Generations

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
The Sims 3: Generations
ΔημιουργόςElectronic Arts
ΕκδότηςElectronic Arts
ΣειράThe Sims
ΠλατφόρμαmacOS και Microsoft Windows
Ημ/νία κυκλοφορίας31  Μαΐου 2011
ΕίδοςΠαιχνίδι προσομοίωσης ζωής
δεδομένα (π  σ  ε )

Το The Sims 3: Generations (GEN) είναι το τέταρτο πακέτο επέκτασης για το The Sims 3, το οποίο η EA ανακοίνωσε σε δελτίο Τύπου και με ένα βίντεο την 5η Απριλίου του 2011. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 31 Μαΐου 2011.[1] Περιέχει στοιχεία από το The Sims 2: Family Fun Stuff, The Sims: House Party, The Sims 2: Teen Style Stuff, The Sims 2: FreeTime, The Sims 2: University, και από το The Sims 2: Celebration! Stuff. Είναι το πρώτο πακέτο επέκτασης που δεν περιέχει εγχειρίδιο του παιχνιδιού, αντί γι' αυτό περιέχει έναν απλό οδηγό εγκατάστασης με τον σειριακό κωδικό που επισυνάπτεται. Όλα τα πακέτα από αυτό το σημείο και μετά δεν περιέχουν εγχειρίδιο.

Τρόπος παιχνιδιού[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στο The Sims 3: Generations, κάθε φάση του κύκλου ζωής έχει ένα θέμα. Για τα παιδιά, η φαντασία είναι το θέμα. Για τους εφήβους, η επαναστατικές, χαοτικές σκηνές όπως τα πάρτυ, ενώ οι γονείς είναι έξω στις διακοπές και οι φάρσες είναι μια προσθήκη στο παιχνίδι. Ως νέος ενήλικος και ως ενήλικος, η εστίαση είναι στις σχέσεις τους με τους άλλους, από τον γάμο για να έχουν δικά τους παιδιά. Οι γέροντες απολαμβάνουν τον χρόνο τους αναπολώντας τα χρυσά χρόνια και τις χαρές βλέποντας τα εγγόνια τους να μεγαλώνουν.[2] Το The Sims 3: Generations είναι μέχρι στιγμής ένα από τα δύο πακέτα επέκτασης (το άλλο είναι το Seasons) για να έρθει χωρίς νέα πόλη για να την εξερευνήσουν οι Sims. Οι παίκτες μπορούν πλέον να προσθέτουν τα μαλλιά στο σώμα των ανδρών στη Δημιουργία Sim. Δύο νέα χαρακτηριστικά έρχονται με το The Sims 3: Generations. Το πρώτο είναι το επαναστατικό χαρακτηριστικό, ενώ το δεύτερο είναι το χαρακτηριστικό φροντίδα. Οι Sims με το επαναστατικό γνώρισμα μπορούν να κάνουν φάρσες όπως καθιστώντας την τουαλέτα να εκραγεί. Οι Sims με το χαρακτηριστικό φροντίδα είναι καλύτεροι για τη φροντίδα των παιδιών και μπορεί να τιμωρήσουν τους άτακτους Sims απαγορεύοντας τους τα βιντεοπαιχνίδια και άλλα.[3] Οι Sims μπορεί να κάνουν Woohoo στο ντους και στο δεντρόσπιτο. Ένας Sim μπορεί πλέον να εγγράψει το παιδί του Sims σε εξωσχολικές δραστηριότητες. Οι δύο διαθέσιμες για τα παιδιά είναι το μπαλέτο και οι πρόσκοποι. Οι έφηβοι μπορούν να συμμετάσχουν σε πάνω από δύο συλλόγους στο Γυμνάσιο, συμπεριλαμβανομένης και της ομάδας του αθλητισμού, το κλαμπ δράματος, την ομάδα συζήτησης, το σχολικό συγκρότημα, και τη φοιτητική εφημερίδα.

Βίντεο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ένα ανεπίσημο τρέιλερ διέρρευσε στις 11 Μαρτίου του 2011.[4] Πολλά χαρακτηριστικά φαίνονται στο τρέιλερ όπως τα δεντρόσπιτα, οι ελικοειδείς σκάλες, οι κρίσεις μέσης ηλικίας, τα οικογενειακά βίντεο, η αποφοίτηση, και οι φάρσες.

Στις 5 Απριλίου του 2011, η EA επιβεβαίωσε τις φήμες με ένα βίντεο του παιχνιδιού στο επίσημο κανάλι του The Sims 3 στο YouTube.[5]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Generations - The Game - Community - The Sims 3». web.archive.org. 12 Απριλίου 2011. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 12 Απριλίου 2011. Ανακτήθηκε στις 20 Μαρτίου 2019. CS1 maint: Unfit url (link)
  2. «Sims 3 Generations gets Adult Material | GameKudos.com». archive.is. 23 Ιανουαρίου 2013. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 23 Ιανουαρίου 2013. Ανακτήθηκε στις 20 Μαρτίου 2019. CS1 maint: Unfit url (link)
  3. Arts, Electronic (5 Μαρτίου 2017). «The Sims Mobile - An Official EA Site». Electronic Arts Inc. (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 20 Μαρτίου 2019. 
  4. SimsVIP (2011-04-15), Sims 3 Generations Leaked Trailer, https://www.youtube.com/watch?v=j7Bjd0Wr_L4, ανακτήθηκε στις 2019-03-20 
  5. The Sims (2011-04-05), The Sims 3 Generations Expansion Pack Trailer, https://www.youtube.com/watch?v=4hajq1nwsAM, ανακτήθηκε στις 2019-03-20 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]