Χρήστης:Dimorsitanos

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς Ήλθατε στη Σελίδα του Χρήστη Δημορσιτάνου στην Ελληνική Βικιπαίδεια.

Προφίλ Χρήστη
επεξεργασία    

Γεια σας! Ονομάζομαι Δημορσιτάνος και είμαι Ευρωπαίος πολίτης από την Ελλάδα. Ομιλώ ελληνικά και αγγλικά και το αντικείμενό μου περιστρέφεται γύρω από τα χρηματοοικονομικά. Με ενδιαφέρουν οι κατασκευές και η κτηματομεσιτική αγορά, όπως επίσης και οι τοπικές διοικητικές οργανώσεις. Συνήθιζα μικρός να ζωγραφίζω και να σκιτσάρω, εξ' ου και η αγάπη μου για την 9η τέχνη. Στα ενδιαφέροντά μου περιλαμβάνονται ο κινηματογράφος, η γραφιστική, ο φιλικός στους χρήστες προγραμματισμός πολυμέσων, ενώ άνθρωποι που με συναρπάζουν είναι συνήθως αρχιτέκτονες. Επιπλέον, μου κινούν το ενδιαφέρον ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη συγκοινωνιολογία, τη χωροθέτηση και την πολεοδομία.

Είμαι χαρακτήρας κυκλοθυμικός και το μοναδικό πράγμα που μπορεί να μου φτιάξει τη διάθεση είναι μια κούπα καλοκαβουρδισμένος καφές διαβάζοντας την πρωινή μου εφημερίδα.

Αφήστε μου μήνυμα! e-mail

Δημορσιτάνος

Δημορσιτάνος

Συνεισφορά
επεξεργασία    

Συμμετέχω στη Βικιπαίδεια από τις 5 Δεκεμβρίου του 2006. Δραστηριοποιούμαι επίσης στην αγγλική Wikipedia και στα Commons, ανεβάζοντας φωτογραφίες, ερασιτεχνικούς χάρτες και σχεδιαγράμματα. Με ενδιαφέρουν άρθρα που έχουν σχέση με τη γεωγραφία της Ελλάδος, οικονομικά και πολεοδομικά ζητήματα. Συμμετέχω στην Επιχείρηση Αττική και συνεργάζομαι με τους χρήστες Μυρμηγκάκι, Fanman, N!kod!mos και Vchorozopoulos. Η επιχείρηση λειτουργεί υπό την αιγίδα της Επιχείρησης Ελλάδα και έχει αναπτύξει την Πύλη Πεντέλη.

Αντλώ πληροφορίες από την αγγλική βικιπαίδεια για ποικίλα ζητήματα και επιχειρώ μεταφράσεις στην ελληνική και τούμπαλιν.

Έργα και κείμενά μου που διακινούνται στα εγχειρήματα του Metawiki έχουν αναδημοσιευθεί σε ποικίλες πηγές και διαδικτυακούς τόπους. Επιπλέον, χρησιμοποιώ υλικό μου και σε άλλους ιστοτόπους, όπως το Panoramio, τη Wikimapia και το Blog μου.

Status:

Χρήστης Βικιπαιδιστής

Συμμετοχή:

Από τις 5/12/2006

Συνεισφορά:

Περισσότερες από 8.604 επεξεργασίες άρθρων

Περισσότερες από 1.008 επεξεργασίες προτύπων

Φραγή:

1 φορά από Kalogeropoulos

Βραβεία:

1 βραβείο σχεδιαστή από Markellos

Αδελφικά Εγχειρήματα:

Διαδικτυακή Παρουσία