Τσάρλι Χάας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Τσάρλι Χάας
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση27  Μαρτίου 1972
Έντμοντ
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Ύψος188 cm Edit this on Wikidata
Βάρος110 kg Edit this on Wikidata
Εκπαίδευση και γλώσσες
ΣπουδέςΠανεπιστήμιο Σίτον Χολ[1]
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταεπαγγελματίας παλαιστής (από 1996)[2]
ΕργοδότηςGoldman Sachs
Περίοδος ακμής1995
Οικογένεια
ΑδέλφιαRuss Haas
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Ο Τσαρλς Ντόλι "Τσάρλι" Χάας (Charles Doyle "Charlie" Haas II, γενν. 27 Μαρτίου 1972) είναι Αμερικανός πρώην παλαιστής. Έγινε γνωστός στην εταιρεία πάλης WWE, όπου πάλευε ως ομάδα μαζί με τον Σέλτον Μπέντζαμιν.

Καριέρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1996, ως ομάδα με τον αδερφό του Ρας. Μαζί παλέψανε σε διάφορα σόου της Αμερικής, πριν δοκιμαστούν το 2000 στο WWE.

WWE[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Οι δυο τους, μεταφέρθηκαν σε θυγατρική εταιρεία. Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον αδερφό του, αφού στις 15 Δεκεμβρίου του 2001, σε ηλικία 27 ετών πεθαίνει στον ύπνο του από καρδιά. Ο Τσάρλι προσφέρει τιμή στο όνομά του με διάφορους τρόπους και προσπαθεί να προσπεράσει το άσχημο συμβάν.

Το 2002 γνωρίζει τον Σέλτον Μπέντζαμιν και δημιουργούν ομάδα, στο πλευρό του αρχηγού τους τότε, Κερτ Ανγκλ. Μαζί του δεν έμειναν για πολύ καιρό. Οι δυο τους, κατέκτησαν συνολικά στο WWE, τρεις φορές τους ομαδικούς τίτλους. Το 2006 θα χωρίσουν οι δρόμοι τους και θα επανασυνδεθούν ένα χρόνο μετά αλλά για πολύ λίγο.

Από το 2008 ως το 2010, δοκιμάζει να παίξει έναν κωμικό χαρακτήρα, αφού συνεχίζει μόνος του και δεν παίρνει ευκαιρίες από την εταιρεία.

Ring of Honor[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το 2010 και αφού έφυγε από το WWE, συνέχισε στην ανεξάρτητη σκηνή και έγινε μέλος του ROH. Εκεί θα περιμένει έναν χρόνο για να συναντήσει και πάλι τον Σέλτον Μπέντζαμιν, με τον οποίο θα ξαναγίνουν ομάδα. Μαζί κατάφεραν σε δύο περιπτώσεις να γίνουν πρωταθλητές στην ομαδική κατηγορία. Τον Μάρτιο του 2013, ο Χάας ανακοίνωσε την απόσυρση του από την επαγγελματική πάλη.


Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

CC-BY-SA
Μετάφραση
Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Charlie Haas της Αγγλικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 4.0. (ιστορικό/συντάκτες).
  1. Ανακτήθηκε στις 21  Απριλίου 2021.
  2. 534.