Συζήτηση χρήστη:P.a.a

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:P.a.a/Αρχείο 1 στις 2016-12-17.

TeamGale (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, μήπως θα μπορούσες να κοιτάξεις τα συγκεκριμένα πρότυπα και να εντοπίσεις πού είναι το πρόβλημα; Το προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα. Έχει να κάνει με διπλή παράμετρο. Στα λήμματα που χρησιμοποιούν το πρότυπο της "Πόλης", βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

«  Η σελίδα Πρότυπο:Πόλη καλεί το πρότυπο Πρότυπο:Location map με περισσότερες από μία τιμές για την παράμετρο "alt". Μόνο η τελευταία παρεχόμενη τιμή θα χρησιμοποιηθεί. »

Κάπως θα πρέπει να λυθεί αυτό καθώς τα λήμματα που εμπεριείχαν διπλές παραμέτρους εκτοξεύθηκαν στις 13Κ+ ενώ πριν από αυτό δεν ήταν ούτε καν 200. Σε ευχαριστώ πολύ.

P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)

Έκανα μια αλλαγή, θυμάσαι κάποιο λήμμα που παρουσίαζε το πρόβλημα;

P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)
TeamGale (συζήτησησυνεισφορές)

Να είσαι καλά, φαίνεται να διορθώθηκε! Εδώ είναι ένα λήμμα Μπιζακουίνο. Βασικά όσα είχαν το πρότυπο της πόλης. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.

Απαντήστε στο "Πρότυπο:Πόλη + Πρότυπο:Location map"
MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)

RMaung (WMF) 19:51, 3 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Απαντήστε στο "Reminder: Community Insights Survey"
MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)

RMaung (WMF) 14:47, 6 Σεπτεμβρίου 2019 (UTC)

Απαντήστε στο "Community Insights Survey"
MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)

RMaung (WMF) 15:13, 20 Σεπτεμβρίου 2019 (UTC)

Απαντήστε στο "Reminder: Community Insights Survey"
Verified Pie (συζήτησησυνεισφορές)

Παραθέτω ακριβώς το ίδιο μήνυμα που έστειλα στον Geraki πριν έναν μήνα+, επειδή είστε κι εσείς διαχειριστής διεπαφής και συνεχίζετε να είστε ενεργός.

Προσπαθώ από προχθές να κάνω το Πρότυπο:High-use όπως είναι στην αγγλική ΒΠ, δηλαδή: 1) το link που είναι στις «πολλές σελίδες» να παραπέμπει εκεί που πρέπει (τα κατάφερα) και

2) να κάνω τον αριθμό των αριθμό συνδέσεων προς τη σελίδα (που τώρα δεν υπάρχει καν) αυτόματο με το Transclusion count. Θέλω να μπορέσει το module να δουλέψει, αλλά έμαθα ότι θα χρειαστεί αυτό… Με ποιον τρόπο μπορεί αυτός ο κώδικας να χρησιμοποιηθεϊ από άλλη ΒΠ; -Verified Pie 19:02, 7 Ιουλίου 2023 (UTC)

Επίσης, το Πρότυπο:Ambox και γενικά όλα τα message box έχουν μείνει σε άλλη δεκαετία. Καιρός να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το Module:Message box που είναι μάλιστα έτοιμο από το ‘13! (Το λέω με αφορμή το Πρότυπο:Πολλαπλά λήμματα που έχει αυτό το πρόβλημα.) —Verified Pie 08:17, 8 Ιουλίου 2023 (UTC)
P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν έχω ασχοληθεί με το toolforge, κι αυτό είναι μια καλή αφορμή να ξεκινήσω, αλλά βλέπω έχει εκεί λογαριασμό ο @Geraki οπότε υποθέτω με την πρώτη ευκαιρία θα το κοιτάξει.

Για τα πλαίσια μηνυμάτων έχετε δίκιο, χρειάζονται ενημέρωση. Αν έχετε τη διάθεση ξεκινήστε, κατά προτίμηση με δοκιμές, και αν και όπου χρειαστείτε βοήθεια εδώ είμαστε.

Απαντήστε στο "Module:Translusion count"
MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)

Dear interface administrator,

This is Samuel from the Security team and I hope my message finds you well.

There is an ongoing discussion on a proposed policy governing the use of external resources in gadgets and UserJS. The proposed Third-party resources policy aims at making the UserJS and Gadgets landscape a bit safer by encouraging best practices around external resources. After an initial non-public conversation with a small number of interface admins and staff, we've launched a much larger, public consultation to get a wider pool of feedback for improving the policy proposal. Based on the ideas received so far, the proposed policy now includes some of the risks related to user scripts and gadgets loading third-party resources, best practices for gadgets and UserJS developers, and exemptions requirements such as code transparency and inspectability.

As an interface administrator, your feedback and suggestions are warmly welcome until July 17, 2023 on the policy talk page.

Have a great day!

Samuel (WMF), on behalf of the Foundation's Security team 23:02, 7 Ιουλίου 2023 (UTC)

Απαντήστε στο "Need your input on a policy impacting gadgets and UserJS"
UnaToFiAN-1 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Με αφορμή το λήμμα [[Όκουμα]], παρατήρησα ότι το πρότυπο:πόλη του προσθέτει την κατηγορία «Νομός Φουκουσίμα». Μπας κι έχεις ιδέα γιατί? -- UnaToFiAN-1 (συζήτηση) 22:29, 9 Μαρτίου 2023 (UTC)

P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)

Παράξενο, θα το τσεκάρω.

P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)

@UnaToFiAN-1 στα wikidata η Όκουμα έχει δύο δηλώσεις για την υπερκείμενη διοικητική υποδιαίρεση, μία Fukushima Prefecture και μία Futaba district. Αυτό καταρχήν δεν είναι πρόβλημα, γιατί το πρότυπο Πόλη ζητάει από το module Wikidata να του επιστρέψει μόνο μία, αυτή με τον πιο πρόσφατο προσδιοριστή P580, δηλαδή ημερομηνία έναρξης. Φευ, στα wikidata οι συγκεκριμένες δηλώσεις δεν έχουν τέτοιο προσδιοριστή. Οπότε φέρνει περίπου αυθαίρετα το Fukushima Prefecture. Έλα όμως που πέφτουμε στην περίπτωση από λάθος το αντικείμενο Fukushima Prefecture στα wikidata να έχει συνδεθεί (από κάποιο μποτ υποθέτω όχι με το λήμμα Νομός Φουκουσίμα που δεν έχουμε, αλλά με τη σελίδα της κατηγορίας Νομός Φουκουσίμα (διέγραψα τη σύνδεση).

Ευτυχώς, αν και οι δύο δηλώσεις δεν έχουν προσδιοριστικό εναρξης, αν προσέξεις στη δήλωση Futaba district έχει ανώτερο rank, που έτσι κι αλλιώς είναι αυτό που θέλουμε.

Οπότε στο πρότυπο Πόλη, προσθετουμε στη σχετική κλήση rank=best (το έκανα)

Τώρα το μόνο που μένει είναι να προσθέσεις στα Wikidata ελληνική ετικέτα στην περιοχή Φουτάμπα.

UnaToFiAN-1 (συζήτησησυνεισφορές)

Εξαιρετικά ενδιαφέρον το ξέμπλεγμα που έκανες.

Απαντήστε στο "Πρότυπο:Πόλη"
2A02:587:CC95:C044:F886:59D0:D19B:E0AE (συζήτησησυνεισφορές)
Απαντήστε στο "Κωνσταντίνος Β΄ της Ελλάδας"
Spartacos31 (συζήτησησυνεισφορές)

Εάν πιστεύεις ότι το να επαναφέρω την εισαγωγή πιυ πρϋπήρχε είναι λόγος φραγής δικής μου, τότε ΟΚ.

Απαντήστε στο "Φραγή"
Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Το αυτόφωρο είναι η μοναδική δυνατότητα προκειμένου να "σπάσει" η βουλευτική ασυλία.

P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)

Πιθανόν, αλλά το αν έχει συλληφθεί μόνο οι αρμόδιες αρχές μπορούν να το πιστοποιήσουν με σχετική ανακοίνωση.

Απαντήστε στο "Σύλληψη"