Συζήτηση χρήστη:Atlantia

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Teddy bear.svg

Atlantia

E-mail.png

Σας καλωσορίζω στη σελίδα συζητήσεων μου. Μη διστάσετε να αφήσετε εντυπώσεις, σχόλια και προτάσεις. Παλαιότερες συζητήσεις μπορείτε να συμβουλευτείτε στο αρχείο. Enjoy!
 Atlantia


Ανακατευθύνσεις - ιστορικό[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα αν μπορείτε να βοηθήσετε ρίξτε μια ματιά εδώ πέρα. Ευχαριστώ.--Kokkinia (συζήτηση) 13:24, 10 Ιανουαρίου 2014 (UTC)

download[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

if interested http://www.getty.edu/publications/virtuallibrary/index.html --The Elder (συζήτηση) 21:57, 28 Ιανουαρίου 2014 (UTC)

Στρυμωνικό[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Είχες δίκιο σε άλλο χρήστη απευθύνονταν.

Δεν προσπαθώ να κάνω τον αυστηρό, απλά τον προετοιμάζω για τα χειρότερα, γιατί αν συνεχίσει με το ίδιο πνεύμα, θα του διαγράψουν τα λήμματα, όπως είχα πάθει εγώ στην αρχή, και δεν ήξερα από πού μου ήρθε. Χρήστης:Pyraechmes καλώς ήλθε η Ελληνοαραβική άνοιξη (συζήτηση) 20:18, 13 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)

Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Χρήστης:Pyraechmes καλώς ήλθε η Ελληνοαραβική άνοιξη (συζήτηση) 16:54, 14 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)

Χαρακτηρισμοί από πολλαπλές πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Μιας και ανέφερες διεθνή δημόσια πρόσωπα και λήμματα για αυτούς και τις πράξεις τους, έχε υπόψιν πως οι αυτούσιοι χαρακτηρισμοί είναι διαφορετικοί από την παράθεση γεγονότων. Ο Μπους τζούνιορ για παράδειγμα έχει γίνει απίστευτα αξιομνημόνευτος ως βλαξ. Θυμάμαι πολύ καλά, παρ' όλη τη σωρεία των πηγών που επιβεβαιώνουν τον χαρακτηρισμό, πως δεν επιτράπηκε να παραμείνει ο χαρακτηρισμός σε λήμμα στην ελληνική.   ManosHacker 16:33, 14 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)

Χρήστης:Atlantia/Αντιγονίδες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα! Έβγαλα το Χρήστης:Atlantia/Αντιγονίδες από το λήμμα Δημήτριος ο Πολιορκητής αφού το έχεις ακόμα σε υποσελίδα σου και όχι στο namespace «Πρότυπο:». Μου φαίνεται αρκετά πιο χρήσιμο από το Πρότυπο:Αντιγονίδες αλλά καθώς είσαι ενεργή χρήστης δεν θα ήθελα να το μεταφέρω εγώ στον χώρο που πρέπει, ασχέτως που τυπικά δεν θα παραβίαζα κάποιο κανόνα. Καλή συνέχεια!

Επίσης όταν το μεταφέρεις, είτε διόρθωσε αν θες κάποιους συνδέσμους σε σελίδες αποσαφήνισης και κάποιους άλλους σε σελίδες ανακατεύθυνσης (καθώς αν μείνουν δεν θα μαυρίζει ο σύνδεσμος όταν βρίσκεται κανείς στο οικείο λήμμα) είτε μπορείς να μου κάνεις πινγκ να το φτιάξω εγώ ευχαρίστως. →Geilamir (συζήτηση) 10:36, 17 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)

Πανσερραϊκός[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Νομίζω ότι παραλογιζεσαι με το θέμα του πανσερραικου. Ούτε ξέρεις τι έγινε από αυτούς τους ανθρώπους άλλωστε τα γεγονότα αυτά έχουν γραφτεί στον τοπικό τύπο. Θα σου πρότεινα να ασχολείσαι με θέματα που γνωρίζεις ή να ερευνας πριν τροποποιήσεις άρθρα. Σταματά να εισαι εμμονικη και δεν έχεις ιδέα από ποδόσφαιρο. Για τους Σερραίους αυτό που έγινε ισοδυναμει με βιασμό. Εσύ υπερασπίζεσαι τον βιαστή. Τον βιαστή και τους συνεργούς του τους εκθέτουμε με ονοματεπώνυμο. ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Iakxos (συζήτησησυνεισφορά) .

Θα σας πρότεινα επειδή είναι Σάββατο βράδυ να πάτε μια βόλτα να ξεσκασετε και αύριο με καθαρό μυαλό να αναθεωρήσετε την γνώμη σας. Η ελευθερία της άποψης είναι θεμέλιος λίθος της δημοκρατίας και η διαγραφή σχολίων θυμίζει δικτατορία και φασισμό . Θα σας πρότεινα επίσης να μην ασχολείστε με το ποδόσφαιρο είναι άθλημα (δυστυχώς) ανδρικό και μόνον.. Και ο Πανσερραϊκός δεν χρειάζεται κανέναν Αθηναίο προστάτη. Iakxos

Σεξιστικο σχόλιο ; Δεν νομίζω. By the book ούτε μια στο εκαττομυριο. Λυπάμαι για την υποκειμενικότητα σου που κατα τα αλλά απεχθανεσαι στους άλλους. Πραγματικά λυπάμαι. Η χρήση φραγης είναι δικαίωμα του διαχειριστή. Σε προκαλώ εφόσον νομίζεις θιγμένη να κανείς χρήση του δικαιώματος σου. Iakxos

Δυστυχώς το χιούμορ σας δεν εκτιμήθηκε. Και όπως είπε και ο θρυλικός Αλεφαντος "μάθε μπαλιτσα". Επίσης το δυστυχώς εντός παρενθέσεως δεν το καταλάβατε. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Η νοημοσύνη είναι γένος θηλυκού ελπίζω αυτό να μην αποτελεί σεξιστικο σχολιο.

Συγνώμη υπογραφή Iakxos

Επίσης υπάρχει και η τελεια στην συζήτηση. Επειδή εγώ έχω να κάνω καλύτερα πράγματα απόψε atlantia θα μου επιτρέψεις να σε αφήσω παρέα με τον η/υ σου. Τέλος συζήτησης Iakxos

Hello Atlantia, please, need help[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Γεια σας, είμαι πολύ νέος εδώ στην ελληνική Wikipedia,  και νομίζω ότι χρειάζεται βοήθεια με τη σελίδα μου!

σελίδα: https://el.wikipedia.org/wiki/The_Beef_Seeds

Έλαβα αυτό το μήνυμα στην κορυφή:

Αυτό το λήμμα πιθανόν να καλύπτει τα κριτήρια ταχείας διαγραφής. Η αιτία που δόθηκε είναι: μη εγκυκλοπαιδικό Αν διαφωνείτε με την ταχεία διαγραφή της, εξηγήστε τους λόγους στη σελίδα συζήτησής της. Αν πιστεύετε ότι μπορείτε να διορθώσετε τη σελίδα ώστε να μη διαγραφεί, μπορείτε να αφαιρέσετε αυτή τη σημείωση, αλλά όχι αν έχετε δημιουργήσει εσείς τη σελίδα.

Αλλά εγώ δεν το καταλαβαίνω. Παρακαλώ να με βοηθήσει να επιλύσετε αυτό το μήνυμα.

Είδα οι λέξεις << γρήγορη διαγραφή >> άπου στο μήνυμα. Ως εκ τούτου, θα ήθελα τη βοήθεια πολύ σύντομα, σας παρακαλώ, δεν θέλω να χάσουν τη σελίδα μου.

Ευχαριστω παρα πολυ!!

e-mail: rafagon726@live.com Wikipedia: Rafagon726

--Rafagon726 (συζήτηση) 08:53, 25 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)

Δεν είναι Σοράλ η ομάδα αλλά Κοράλ, όπως η Χορωδία στα γαλλικά... SMocking.gif --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 17:55, 30 Μαρτίου 2014 (UTC)

Επίσης, Ελάν Μπερνέ Παού-Ορτίζ ==> Ελάν Μπεαρναί Πω-Λακ-Ορτέζ --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 17:59, 30 Μαρτίου 2014 (UTC)

Ελάν Σαλόν ===> Ελάν Σπορτίφ Σαλονναί --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 18:03, 30 Μαρτίου 2014 (UTC)

Επίσης Πεϊγιάντ===>Παγιάντ --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 18:29, 30 Μαρτίου 2014 (UTC)

Ευχαριστίες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Έγραψα το λήμμα γιατί νομίζω ότι έλειπε το συγκεκριμένο θέμα από τη Βικιπαίδεια. Ελπίζω, μόνο, να μπορεί να γίνει κατανοητό διότι έχει πολλή ορολογία -αναπόφευκτα-.

Με εκτίμηση

Elanus (συζήτηση) 08:47, 10 Ιουνίου 2014 (UTC)

commonscat[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητή Atlantia καλημέρα,

Βλέποντας την συνεισφορά σου εδώ θα ήθελα να σου επισημάνω ότι το πρότυπο:commonscat τραβάει δεδομένα από τα wikidata πλέον. Οπότε δεν ήταν απαραίτητο το {{commonscat}} να γίνει {{commonscat}} στην προκειμένη περίπτωση. Ο τρόπος αυτός είναι πιο απλός, γρηγορότερος, (δοκίμασέ το και θα δεις) και διατηρεί τον σύνδεσμο προς τα commons ενήμερο στις περιπτώσεις μετονομασίας ή διαγραφής της κατηγορίας εκεί. Αυτό μακροπρόθεσμα θα περιορίσει σημαντικά τον αριθμό των λημμάτων που έχουν νεκρό ή οδηγούν σε soft redirected σύνδεσμο στα commons.

Βέβαια αν υπάρχει λόγος σε ένα λήμμα να βάλεις σύνδεσμο διαφορετικό από αυτό που υπάρχει ήδη στα wikidata, μπορείς να το κάνεις χρησιμοποιώντας το {{commonscat}}. Αυτά… Καλή συνέχεια!--Nikosguard συζήτηση 09:19, 19 Ιουνίου 2014 (UTC)

Αυτοκρατορικός Πιγκουίνος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σου αφιερώνω το νέο μου λήμμα, επειδή πάντοτε δείχνεις ενδιαφέρον για τα -κατά πολλούς- δυσνόητα άρθρα μου.

Με εκτίμηση

Elanus (συζήτηση) 11:30, 29 Ιουνίου 2014 (UTC)

Καλαθοσφαίριση Ανδρών Αιγάλεω Α.Ο.[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εξαιρετική δουλειά, σας συγχαίρω! Φιλικά, --ΑΝώΔυΝος (συζήτηση) 11:08, 14 Ιουλίου 2014 (UTC)

Σας είχα "αδικήσει" στο παρελθόν, σχετικά με το ποδοσφαιρικό αντικείμενο. Το παραδέχομαι και ζητώ, ταπεινά, συγνώμη. Καλή συνέχεια! Φιλικά, --5.55.103.240 07:27, 31 Ιουλίου 2014 (UTC)

διαιτολογία - διατροφολογία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εδώ φαίνεται ότι υπάρχει διαφορά και νομικά.--Dionissis (συζήτηση) 16:13, 23 Ιουλίου 2014 (UTC)

Αποσαφήνιση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Γιατί ξεχωριστή αποσαφήνιση για τους αθλητικούς συλλόγους που λέγονται αετός; Και στην αποσαφήνιση του Αετού μαζεμένα ήταν στην ίδια ομάδα. Άλλωστε, αμφιβάλλω πολύ ότι θα δημιουργηθεί σύνδεσμος Αετός (αθλητικός σύλλογος) μέσα σε λήμμα για να πω ότι θα ήταν χρήσιμος τίτλος. Φιλικά. --C Messier 13:00, 28 Ιουλίου 2014 (UTC)

Για διαγραφή δεν ξέρω, αλλά δεν είναι και ατελείωτος κατάλογος για να πω ότι θα φόρτωνε η άλλη αποσαφήνιση. Ρωτάω αν είναι να ενωθούν οι δύο σελίδες σε μία. --C Messier 13:11, 28 Ιουλίου 2014 (UTC)
Το λέω αν θέλεις να το κάνεις εσύ, για να μην έχουμε μετά να συγχωνεύουμαι ιστορικά. --C Messier 13:27, 28 Ιουλίου 2014 (UTC)

Απορίες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1.Πώς μπορώ να αναφερθώ σε ένα υπάρχον λήμμα; δηλ. πού μέσα στο υπάρχον λήμμα θα βρω τι να γράψω μέσα στο ... ενός άλλου, για να παραπέμψω στο υπάρχον; 2.Πώς μπορώ να αλλάξω το όνομα ενός λήμματος; πχ το Φραντσέσκο Γκαττιλούζιο Α' να το κάνω Φραντσέσκο Α' Γκαττιλούζιο; 3.Πού μπορώ να βρω φωτογραφίες; υπάρχει repository όπως στο Wikimedia Commons; 4. Προτείνω στο λήμμα Δυνστεία των Λασκαριδών να διαγράψετε (ή να μου επιτρέψετε να διαγράψω) το τμήμα Κατάλογος Πατριαρχών Αυτοκρατορίας της Νίκαιας, ως μη σχετικό. 5. Πού μπορώ να βρω έτοιμες φόρμες / σχήματα, πχ ένα γενεαλογικό δένδρο με ορθογώνια, για να ενσωματώσω στον κώδικα; 6. Πού μπορώ να μάθω τους κανόνες τις γλώσσας που χρησιμοποιείται στον κώδικα; πχ
,
, ή
; Σας ευχαριστώ, ArisMethymna (συζήτηση) 10:47, 27 Αυγούστου 2014 (UTC)

Aπορία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πως μπορώ να βλέπω όλα τα καινούργια λήμματα της βικιπαίδεια; Χρήστης:Legion 15:20, 17 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Καλησπέρα, πως μπορώ να μετονομάσω ένα λήμμα? Χρήστης:Legion 18:23, 24 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Under the Sign of the Black Mark‎[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η πηγή των στοιχείων του λήμματος είναι από την εξής διεύθυνση: http://www.bathory.nu/07_under_the_sign/07_underthesignoftheblackmark.htm Δεν μπορώ να βάλω παραπομπές γιατί το κείμενο έρχεται κατά 99% από εκεί.--Kounatidis Aris 15:08, 20 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Βοήθεια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Σου μιλά ο χρήστης 2.86.254.19.. Mήπως θα μπορούσες να βάλεις μια φωτογραφία στο κουτί πληροφοριών στα λήμματα Ο Πόλεμος των Άστρων: Πόλεμος των Κλώνων (τηλεοπτική σειρά του 2003), Έκλειψη (ταινία), Χαραυγή - Μέρος 1 και Χαραυγή - Μέρος 2 διότι εγώ δεν έχω το δικαίωμα να προσθέτω φωτογραφίες στην Βικιπαίδεια;

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα αγαπητή μου. Ο ακόλουθος πίνακας:

1945-46:Αθήνα: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Πειραιάς: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.[4] 1946-47:Αθήνα: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Πειραιάς: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.[4] 1947-48:Παναθηναϊκός Α.Ο.[4] 1948-49:Α.Ο. Τρίτων Αμαρουσίου[4] 1949-50:Παναθηναϊκός Α.Ο.[4] 1950-51:Πανελλήνιος Γ.Σ.[4] 1951-52:Δεν έγινε[4] 1952-53:Πανελλήνιος Γ.Σ.[4] 1953-54:Πανελλήνιος Γ.Σ.[4] 1954-55:Άγνωστο 1955-56:Άγνωστο 1956-57:Άγνωστο 1957-58:Πανελλήνιος Γ.Σ.[5] 1958-59:Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.[6] 1959-60:Α.Ε.Κ. 1960-61:Α.Ε.Κ.[7] 1961-62:Α.Ο. Τρίτων Αμαρουσίου[8] 1962-63:Α.Ο. Τρίτων Αμαρουσίου[9]

παρότι είναι βασισμένος σε δημοσίευμα της "Αθλητικής Ηχούς", εντούτοις περιέχει πολλές ανακρίβειες (τίθεται σαφές ζήτημα "πηγών" εδώ). Αυτή την περίοδο ερευνώ μεθοδικά, μέσω του ηλεκτρονικού αρχείου της εφημερίδας "Έθνος" τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Το πιο κραυγαλέο σφάλμα που διαπίστωσα είναι ότι μόνο την περίοδο 1947-48 έγιναν δυο διαφορετικές διοργανώσεις σε Αθήνα-Πειραιά και όχι τις περιόδους 1945-46 και 1946-47. Ατυχώς, στο "Έθνος" ενώ αναγράφονται οι συμμετέχουσες ομάδες κάθε χρονιάς, όπως και πληθώρα αποτελεσμάτων αγώνων, δεν υπάρχει σαφής καταχώρηση για τους πρωταθλητές των τεσσάρων αρχικών περιόδων (1945-46 έως και 1948-49). Για δε τους τρεις "άγνωστους" πρωταθλητές (1954-55, 1955-56, 1956-57) έχω τα ονόματά τους, ωστόσο περιμένω να ολοκληρώσω την έρευνά μου (μου λείπουν ακόμη 5 σεζόν) για να ενημερώσω το λήμμα. Φιλικά, --ΑΝώΔυΝος (συζήτηση) 14:09, 10 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Επίσης χρόνια πολλά! Ιδού το mail που είχα στείλει στα "παληκάρια" της Ε.Ο.Κ.

Νίκος Δημ. Νικολαΐδης <anwdynos@gmail.com> 27 Οκτ

προς helbasket Αγαπητοί κύριοι.

Ονομάζομαι Νικόλαος Νικολαΐδης, είμαι Αιγαλιώτης οδοντίατρος και συγγραφέας. Με την αμέριστη συμπαράσταση του κ. Κώστα Σιμωνίδη, πέτυχα να συγγράψω (προ λίγων ετών) την πλήρη ιστορία του μπάσκετ Ανδρών Αιγάλεω Α.Ο., με τίτλο: "Από τις Αλάνες της ΕΣΚΑ στα παρκέ της Α1", που κυκλοφόρησε το 2007 από τις εκδόσεις 'Έμβρυο"

Για μας τους μελετητές του αθλητισμού έχουν μεγάλη σημασία οι "πηγές". Μια από αυτές, -όσον αφορά στην καλαθοσφαίριση- είναι το Αρχείο της Ομοσπονδίας σας. Μετά λύπης μου, διαπιστώνω ότι πλέον το Αρχείο των διοργανώσεων της Ε.Ο.Κ. το οποίο είναι προσβάσιμο ηλεκτρονικά, περιορίσθηκε σε βάθος διετίας. Παρότι διαθέτετε τα στοιχεία και μέχρι πρότινος ήταν στη διάθεσή μας, από την περίοδο 1999-2000 ή 2000-2001 (από όσο θυμάμαι) πλέον τα έχετε αποσύρει και δεν κατανοώ τον λόγο. Κάτι παρόμοιο είχε πράξει και η 'Σούπερ Λίγκα" στο ποδόσφαιρο, στους οποίους επίσης απεύθυνα επιστολή και τα επανέφεραν, από τη σεζόν 2006-07 και εντεύθεν.

Επαναφέρετε το ηλεκτρονικό σας Αρχείο και επιπλέον κάντε μια προσπάθεια να ψηφιοποιήσετε και τις παλαιότερες περιόδους, αφού δόξα τω Θεώ ο κύριος Σιμωνίδης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά για τη διάσωσή όλων των φύλλων αγώνων όλων των διοργανώσεων. Τον είχα μάλιστα βοηθήσει κι εγώ κάποια στιγμή σε αυτό το έργο, στο παρελθόν, καθώς αισθανόμουν μεγάλη υποχρέωση για τη στήριξή του στο έργο μου. Να είστε βέβαιοι ότι η κίνησή σας θα εκτιμηθεί δεόντως από πολύ κόσμο, ενώ ο ιστορικός του μέλλοντος θα σας ευγνωμονεί.

Μετά τιμής,

Νίκος Δημ. Νικολαΐδης

Θα ήθελα να σου διευκρινίσω ότι ο μοναδικός λόγος που επικαλέστηκα τις ιδιότητές μου, ήταν για να ληφθεί σοβαρά υπόψη η επιστολή μου. Ωστόσο, αυτοί οι κύριοι αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων, τουλάχιστον σε σχέση με τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας της Σούπερ Λίγκα. Τι να πεις... ΚΑΛΉ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΜΕ ΥΓΕΊΑ. --ΑΝώΔυΝος (συζήτηση) 07:28, 11 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Καλές γιορτές, γιατί δεν ενεργοποιείς το εργαλείο Hotcat για την αλλαγή κατηγοριών;--C Messier 20:05, 30 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Έχει επίσης το καλό ότι βάζει κατευθείαν σύνοψη και σημαίνει τις επεξεργασίες ως μικρές (κυρίως γι'αυτό το λέω), ενώ με το (++) μπορείς να αλλάξεις περισσότερες από μια κατηγορίες με μία επεξεργασία. --C Messier 13:58, 31 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)