Συζήτηση προτύπου:Διάχυση κατηγορίας

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Χρήσιμο πρότυπο, καλή σκέψη Ferengi. Να προτείνω μια εναλλακτική διατύπωση;

Τα άρθρα σε αυτή την κατηγορία πρέπει να μετακινούνται στις κατάλληλες υποκατηγορίες της.
Αυτή η κατηγορία μπορεί να μεγαλώσει υπερβολικά. Για την αποφυγή αυτού του ενδεχόμενου, καλό είναι να περιέχει κυρίως υποκατηγορίες και λίγα ή καθόλου άρθρα.

--vanakaris 09:19, 13 Νοεμβρίου 2008 (UTC)[απάντηση]

Η διατύπωση είναι βεβαίως ελεύθερη προς συζήτηση, αλλά στην αγγλική βικιπαίδεια υπήρχε μεγάλη συζήτηση σχετικά με το κατά πόσο θα "πρέπει" να μετακινούνται τα άρθρα σε υποκατηγορίες. Δεν θέλουμε να δώσουμε την εντύπωση ότι δεν μπορεί να μείνει κανένα άρθρο σε αυτή την κατηγορία, γιατί αυτό θα οδηγούσε σε δημιουργία πολλών υποκατηγοριών με ένα μόνο μέλος, το οποίο δεν είναι επιθυμητό. Ήδη στην Κατηγορία:Έλληνες πολιτικοί, έχοντας ολοκληρώσει την μεταφορά των πολιτικών από Α και Β, έμειναν 5 άρθρα που για διάφορους λόγους δεν έχει νόημα να μπουν σε υποκατηγορίες. Γι' αυτό πρόσθεσα και το "όποτε είναι δυνατό" στη διατύπωση. Για τις άλλες αλλαγές που προτείνεις δεν διαφωνώ. --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 10:27, 13 Νοεμβρίου 2008 (UTC)[απάντηση]

Σωστό. Άρα βάζω

Τα άρθρα σε αυτή την κατηγορία πρέπει να μετακινούνται στις κατάλληλες υποκατηγορίες της, όποτε αυτό είναι δυνατό.
Αυτή η κατηγορία μπορεί να μεγαλώσει υπερβολικά. Για την αποφυγή αυτού του ενδεχόμενου, καλό είναι να περιέχει κυρίως υποκατηγορίες και λίγα ή καθόλου άρθρα.

--vanakaris 10:48, 13 Νοεμβρίου 2008 (UTC)[απάντηση]

Ναι, οκ από μένα. --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 12:43, 13 Νοεμβρίου 2008 (UTC)[απάντηση]