Συζήτηση:Toyota Supra

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Δε γνωρίζω εάν το άρθρο αυτό το έγραψε/μετέφρασε άνθρωπος ή λογισμικό (Systran,babelfish κ.τ.λ.), για ένα πράγμα είμαι σίγουρος. Οτι δεν κατάλαβε τίποτα! Είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο άσχημα αποδομένο άρθρο αναρτημένο στη wikipedia;

Έχει άπειρα "μαργαριτάρια", κοιτάξτε μερικά!:

"Τα turbo χρησιμοποίησαν μεγαλύτερους 4 παχυμετρικούς διαβήτες εμβόλων φρένων στο εμπρόσθιο και 2 παχυμετρικούς διαβήτες εμβόλων στο πίσω τμήμα. Τα στάνταρ μοντέλα χρησιμοποίησαν μικρότερους 2 παχυμετρικούς διαβήτες εμβόλων στο εμπρόσθιο και έναν ενιαίο παχυμετρικό διαβήτη εμβόλων στο πίσω τμήμα..."

"συνελεύσεις προβολέων" ...Ε!;

"Το αλουμίνιο χρησιμοποιήθηκε για την κουκούλα, την κορυφή targa, τα μπροστινά τηγάνια crossmember, πετρελαίου και μετάδοσης, και τους ανώτερους α-βραχίονες αναστολής. Άλλα μέτρα περιέλαβαν τα dished έξω επικεφαλής μπουλόνια, τις κοίλες ίνες ταπήτων, το τιμόνι από μαγνήσιο, την πλαστική δεξαμενή αερίου και το καπάκι, εγχθμένο αέριο οπίσθιο spoiler..."

στέγη targa έγινε στάνταρ σε όλα τα turbo. Το 1997 η χειροκίνητη μετάδοση επανήλθε για την προαιρετική μηχανή μαζί με έναν επανασχεδιασμό των πίσω φώτων, προβολέων, μπροστινής λωρίδας,"

"Το υπερ πλαίσιο αποθεμάτων MKIV έχει αποδείξει επίσης μια αποτελεσματική πλατφόρμα για, με διάφορα κορυφαία 20 και την κορυφή που 10 μια περιτύλιξη της Αμερικής τελειώνουν στην κατηγορία SSGT1. Ο υπερ είναι ένα από τα βαρύτερα 2 ιαπωνικά αθλητικά αυτοκίνητα πορτών, εντούτοις ακόμα ελαφρύτερος από τον ορίζοντα R33 GT-ρ, ενώ μόνο όντας ελαφρώς βαρύτερος από το R32 GT-ρ και το R34 GT-ρ (στα οποία ο υπερ είναι παραδοσιακά ανταγωνιστής στη πατρίδα του). Ο υπερ ήταν επίσης ελαφρύτερος από το Mitsubishi 3000GT VR4 και το Nissan 300ZX turbo. Παρά το βάρος συγκρατήσεών του, το 1994 το MKIV διαχειρίστηκε μια αξιοπρόσεκτη εκτίμηση skidpad πλευρικής επιτάχυνσης (πλευρικών γ) 0,95 (200 ft) ή 0,98 πλευρικών γ (300 ft), που οφείλονταν εν μέρει σε μία διαδρομή 4 καναλιών. Αυτοί οι 4 αισθητήρες συντόνιζαν το σύστημα ABS με τον έλεγχο παρεκκλίσεων, στο οποίο κάθε παχυμετρικός διαβήτης και τα φρένα ελέγχονται χωριστά σύμφωνα με την ταχύτητα, τη γωνία, και την πίσσα της πλησιάζοντας γωνίας."

ΠΛΕΥΡΙΚΑ "ΓΑΜΜΑ" ΤΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ G;;;

Παιδιά, όσο προχορώ στην ανάγνωση τόσο περισσότερα πράγματα πρέπει να κάνω paste. Σταματάω εδώ...

Παρακαλώ, εάν δεν κατανοείτε το περιεχόμενο του κειμένου που αποπειράσθε να μεταφράσετε μη το κάνετε, ειδικά δε όταν αφορά τεχνικό περιεχόμενο όπως τα αυτοκίνητα. Δεν αρκεί ένα λεξικό, ούτε καν κάποιο ειδικό τεχνικών όρων.

Το κείμενο θέλει μαζικές αλλαγές, δεν αρκούν πέντε λέξεις.

Συγνώμη, δεν θα ήθέλα να θίξω προσωπικά το συντάκτη.

-PetrosD

Ρίχτου όσες διορθώσεις τραβάει η ψυχή σου. Τα κείμενα δεν ανήκουν σε κανένα--The Elder 04:22, 5 Φεβρουαρίου 2010 (UTC) Όντως θύμιζε αυτόματη μετάφραση. Κάποια σημεία χρειάζονται ακόμη προσοχή, τα έχω "καλύψει" αλλά δεν τα διέγραψα. Δυστυχώς έβριθε (και τα κρυμμένα σημεία βρίθουν ακόμη) μαργαριταριών, η αρχική μετάφραση έχανε σημαντικά από ορολογία. --Ttzavarasσυζήτηση 07:50, 5 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)[απάντηση]