Συζήτηση:2013

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Για ποιο λόγο διαγράφηκε η προηγούμενη ανάρτησή μου; Αυτός που τη διέγραψε, δεν αναρρωτήθηκε αν πρέπει να υπάρχει η συγκεκριμένη εγγραφή στην κατηγορία των θανάτων; Τι είναι αυτό το αυτοκίνητο που αναφέρεται εκεί; Μήπως κάποιος που δεν ξέρει την πολιτική της Βικιπέδια, έγραψε κάτι που δεν θα έπρεπε να γραφτεί καν εκεί;

Ήμουν έτοιμος να σβήσω εγώ εκείνη την ανάρτηση στους θανάτους, αλλά είδα ότι τη σβήσατε.

Τελικά δεν το είχατε σβήσει και το έσβησα μόνος μου.

Στα έτη από το 2007 και μετά, όταν αρχίσαμε στη ΒΠ να διατηρούμε τα γεγονότα που συμβαίνουν κάθε μήνα, βλέπω ότι αντί στα έτη να αναφέρονται γεγονότα, απλώς τοποθετούνται σύνδεσμοι προς τις σελίδες γεγονότα του Χ μήνα, με αποτέλεσμα, κάποιος που θέλει να δει τι συνέβη εκείνο το έτος, να μην βρίσκει στη σελίδα του έτους κανένα γεγονός (όπως σε αυτό το λήμμα) και μετά να ψάχνει ψύλλο στα άχυρα μέσα σε ένα κυκεώνα των ειδήσεων που υπάρχει στα λήμματα με τα γεγονότα ανά μήνα (δεν υπονοώ ότι πρέπει να αφαιρεθεί κάτι από αυτά τα λήμματα), κάτι με το οποίο διαφωνώ. Στη σελίδα του κάθε έτους θα πρέπει να αναφέρονται τα σημαντικότερα γεγονότα του. Όμως και οι σύνδεσμοι προς λήμματα με τα γεγονότα ανά μήνα έχουν να προσφέρουν σε όποιον ενδιαφέρεται να ψάξει για περισσότερα γεγονότα.

Για να υπάρχουν και τα δύο μέσα στο λήμμα για το έτος βλέπω δύο εναλλακτικές:

  1. Χωρισμός των σημαντικότερων γεγονότων ανά μήνα, και μετά το πρότυπο {{κύριο}} να προστεθεί ως σύνδεσμος προς την αναλυτική καταγραφή των γεγονότων.
  2. Υπάρχει και εναλλακτική να μπουν πρώτα τα σημαντικά γεγονότα και μετά οι σύνδεσμοι για τα λήμματα με τα γεγονότα ανά μήνα (όπως έκανα στο λήμμα για το 2014).

Προσωπικά προτιμώ το πρώτο. --C Messier 17:27, 30 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)[απάντηση]