Συζήτηση:Σεργκέι Ραχμάνινοφ

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Ας μην το διαγράψουμε αυτό, θα το κάνω stub. Μπορεί κάποιος να γράψει κάτι. --Δνόφος 16:37, 3 Ιουν. 2005 (UTC)

Δεν ημουνα σιγουρος γιαυτο. Μαλλον ας το αφησουμε stub και βλεπουμε. --Nakos2208 16:40, 3 Ιουν. 2005 (UTC)

Νάκη, δεν θέλω να σου δημιουργηθεί η εντύπωση ότι σε παίρνω από πίσω, αλλά πραγματικά με έχεις παραξενέψει! Παίρνεις, μετά συγχωρήσεως, σβάρνα τις σελίδες και βάζεις {delete}.
Και, τέλος πάντων, εντάξει για τη λίστα των quiz. Εντάξει για το Siena με λατινικούς χαρακτήρες (που δεν υπάρχει και πουθενά να γίνει ανακατεύθυνση). Τον Ραχμάνινοφ, με σύνδεση στην αγγλική και γερμανική βικιπαίδεια, γιατί;;
Σύμφωνοι, δεν υπάρχει ακόμη άρθρο. Αλλά αύριο, μεθαύριο, σ' ένα μήνα, κάποιος θα το δει γιαπί, θα του τη δώσει και θα αρχίσει να το φτιάχνει! Δε βλέπω γιατί είναι καλύτερο να καταστραφεί και να το ξανακάνουμε φτου κι απ' την αρχή (αν θυμηθούμε να το ξανακάνουμε...)
Ξέρεις ότι όπου βλέπω ανακρίβειες και λάθη τα διορθώνω. Συμφωνώ να διαγράφουμε άρθρα κενά νοήματος. Αλλά με τη... γενοκτονία άρθρων πριν αναπτυχθούν δε συμφωνώ καθόλου! --Diderot 16:43, 3 Ιουν. 2005 (UTC)


Και εγώ δεν βλέπω το λόγο να διαγραφεί ο Ραχμάνινοφ...το άρθρο υπάρχει για οποιονδήποτε να το συμπληρώσει.--Dada 16:52, 3 Ιουν. 2005 (UTC)

Αν προσεξεις τα αρθρα που προτεινα για διαγραφη (δεν εχω το δικαιωμα να τα διαγραψω) ειναι ολα νεκρα. Το συγκεκριμενο αρθρο πριν την επεξεργασια του Δνοφου ηταν μονο ένα ανενεργο link. Τοσο πολυ θα ελειπε απο την Βικιπαδεια ενα ανενεργο link που κανεις τοσο θορυβο? Καταλαβα μετα οτι μπορει να υπαρξει καποιος που να το αναπτυξει. Με το να βαζουμε stub δεν ειναι η λυση. Αν καποιος ασχολειται πραγματικα και ενδιαφερεται ας πραξει το σωστο και να δημιουργησει αν οχι ενα ολοκληρωμενο αρθρο, τουλαχιστον αξιοπρεπες για την Βικιπαιδεια. Το να υπαρχουν αρθρα απλα και μονο για να βρισκονται χωρις ουτε μια αναφορα στο τι σημαινουν το θεωρω κοροιδια (προσωπικα δεν τον ηξερα τον κυριο και το αρθρο δεν με κατατοτισε-αρα προς τι τοσος θορυβος για ενα αρθρο που δεν προσφερει τιποτα?). --Nakos2208 17:35, 3 Ιουν. 2005 (UTC)

Με λίγα λόγια απλά ο Diderot δεν ήξερε τον Rachmaninov. Big deal. Ας το ξεχάσουμε. --Δνόφος 19:30, 3 Ιουν. 2005 (UTC)

Από που προκύπτει ότι δεν ήξερα τον Ραχμάνινοφ;! --Diderot 20:35, 3 Ιουν. 2005 (UTC)

Ώχου, πρέπει να πάψω να πατάω πρόσθεση σχολίου και να αρχίζω να διαβάζω πιο προσεκτικά τι γράφετε!!! Το Νάκο εννοούσα φυσικά. --Δνόφος 01:13, 4 Ιουν. 2005 (UTC)

Κατάσταση: έγινε

Στο λήμμα έχει ενσωματωθεί κείμενο αυτούσιο από το λινκ http://deligiannopoulos.com/en/literature/29.html έχει γίνει αντιγραφή- επικόλληση από το συγκεκριμένο λίνκ όλη η παράγραφος "Τελευταία χρόνια και θάνατος". Παρακαλώ ας διορθώσει καποιος το λάθος - ας αναφέρει στις πηγές το συγκεκριμένο λινκ. Ευχαριστώ. Αναφορά: GreekVentriloquist (συζήτηση) 04:31, 2 Απριλίου 2015 (UTC)[απάντηση]

Το τμήμα αφαιρέθηκε. Όπως προκύπτει από το ιστορικό, διάφορα τμήματα του κειμένου είχαν προστεθεί από τον ίδιο το χρήστη-ιδιοκτήτη του μπλογκ, προφανώς για αυτοπροβολή (όπως και αυτό), αλλά είχαν σωστά ήδη αφαιρεθεί. ——Nur noch ein Gott kann uns retten! aka Chalk19 (συζήτηση) 11:52, 24 Απριλίου 2017 (UTC)[απάντηση]