Συζήτηση:Σάββας Θεοδωρίδης

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ολυμπιακός Πειραιώς.


Τι ανοησία είναι πάλι αυτή και ποιανού "φαεινή" ιδέα να αρχίζει το βιογραφικό με την πρόταση: "Κατάγεται από εύπορη οικογένεια". Τι πάει να πει "εύπορη οικογένεια", ποιός και πώς το ορίζει αυτό; Μήπως έχετε πρόσβαση στις φορολογικές δηλώσεις του πατέρα του κύριου Σάββα θεοδωρίδη την δεκαετία του 1930; Μόνο γέλιο προκαλεί αυτή η αναφορά σας.

Σχόλιο 12-8-2020[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: νέα κοινοποίηση

ο Σάββας Θεοδωρίδης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, πτυχιουχος Φαρμακοποιός απόφοιτος του ΕΚΠΑ και επι σειρά ετών διατηρούσε Φαρμακείο στην συμβολή των οδών Βουλής και Καραγεώργη Σερβίας και παράλληλα ήταν αντιπρόσωπος μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών του εξωτερικού.. Ο παππούς ήταν ο ιατρός Γ. Παχωπός από την Σύμη που ασκούσε το λειτούργημά του στον Πειραιά Αναφορά: Μιλτ. Καυκαλέτος Φαρμακοποιός 188.73.195.69 20:10, 12 Αυγούστου 2020 (UTC)[απάντηση]