Συζήτηση:Ριάνα

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
(Ανακατεύθυνση από Συζήτηση:Ριάννα)

https://en.wikipedia.org/wiki/Rihanna <<<<<<<<<<<<< στην παραπανω σελιδα βρίσκεται η βιογραφια της Ριαννα στην αγγλικα στην αγγλικη βικιπαιδεια η οποια εχει αναρτηθει απο τους συνεργατες της και ειναι αδυνατον να υποστει καποια αλλαγη απο τριτους χρηστες παρα μονο απο τους συνεργατες της τραγουδιστριας και για αυτο το λόγο δεν περιεχει ανακριβιες. αν συγκρινεται την αγγλικη και την ελληνικη σελιδα θα δετε οτι η ελληνικη ειναι μια απλη μεταφραση της αγγλικης... οποτε δεν ειναι κατι λανθασμενο συμφωνα με την αγγλικη.

Πού το βρήκες αυτό γραμμένο;; Αν είναι δυνατόν! Η σελίδα είναι ημιπροστατευμένη λόγω βανδαλισμών και αυτό που γράφεις είναι ολοσχερώς αναληθές.

"Note: This page has been semi-protected so that only autoconfirmed users can edit it. If you need any help getting started with editing, see the New contributors' help page."

Η Βικιπαίδεια δεν είναι ούτε υπηρεσία διαφήμισης ούτε βάθρο για κανέναν και για τίποτε. Παρακαλώ να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε αυτά που γράφεις. --Ttzavarasσυζήτηση 18:18, 19 Ιουλίου 2014 (UTC)[απάντηση]