Συζήτηση:Π.Ο.Κ.

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.


Παραπλάνηση[επεξεργασία κώδικα]

Στο λήμμα γίνονται διάφορα περίεργα που αρχίζω να καταλαβαίνω το γιατί. Βάζουν μια πηγή όπου ισχυρίζονται ότι το ΠΟΚ διαλύθηκε το 1964, επειδή λέει για πρώτη φορά έγιναν επεισόδια σε αγώνα ΟΣΦΠ-ΑΕΚ και φοβήθηκαν μην γίνουν συνήθειο! Βέβαια όλοι ξέρουμε τι είχε γίνει το 1962 σε αγώνα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Παραθέτω το απόσπασμα:

Στις 27 Ιουνίου 1962, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αναμετρήθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο ελβετός διαιτητής Μελέ διέκοψε τον αγώνα στο 100ο λεπτό της παράτασης λόγω σκότους. Οι φίλαθλοι, νομίζοντας ότι είναι κανονισμένο για να επαναληφθεί ο αγώνας για εισπρακτικούς λόγους, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και αγώνας διακόπηκε. Η ΕΠΟ φοβούμενη παρόμοια επεισόδια δεν όρισε επαναληπτικό αγώνα, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κυπελλούχος αυτή τη χρονιά.

Όπως βλέπετε μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Οι χρήστες δεν φταίνε αφού διαβάζουν ότι τους πασάρουν διάφοροι δημοσιογράφοι της κακιάς ώρας. Metinlar (συζήτηση) 20:02, 11 Μαΐου 2023 (UTC)[απάντηση]