Συζήτηση:Κέβης εκ Θηβών

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Γράμματα και λογοτεχνία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Γράμματα και λογοτεχνία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.

Πλακα μας κανεις μεγαλη λεγοντας: "Ο Κεβης ηταν επιστηθιος μαθητης του Σωκρατη"!! (Οπως και αλλοι που λενε οτι ο Κριτων ηταν φιλος του) Ή, και το πιθανοτερο, μεγαλη πλακα εχετε ολοι εσεις που αποφαινεστε ουτως περι αυτων των θεματων, απο τη βικιπαιδεια μεχρι το τελευταιο "βικιπαιδισκο". Αλλα και πολλους αλλους αλλαχου των μερων του διαδικτυου που ασχολουνται με αυτα τα θεματα και αποφαινονται με παρομοιο τροπο. Χωρις να εμβαθυνουν ή να εγκυπτουν περισσοτερο επι των πραγματων αυτων. Και ετσι μου φαινεται οτι χανω μονο το καιρο μου, περιδιαβαινοντας, εδω και εκει, στο Web. Κανε ομως κι αλλιως; Αφου ερευνας!


Κεβης λοιππον, ο "επιστηθιος μαθητης (χα, χαχα...) του Σωκρατη...!

Οπως και ναχη προτιμοτερος και πιο συμπαθης απο το συμπατριωτη του Σιμμια, που τον κατηγορησε, συν ταις αλλαις ανοησιαις, ως απιστον λιαν και απεδειχθη αυτος. ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 94.69.78.79 (συζήτησησυνεισφορά) .

Εφόσον έχετε αντίρρηση για τα γραφόμενα στο άρθρο, μπορείτε να κάνετε όποιες αλλαγές κρίνετε σωστές, αρκεί βέβαια να υποστηρίζονται από αξιόπιστες πηγές. --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 08:28, 14 Μαρτίου 2012 (UTC)[απάντηση]