Συζήτηση:Ζοζέφ Σιφακίς

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη να βάλετε σύνδεσμο προς μια αντίστοιχη αρχειοθετημένη έκδοση: [1]. --Gerakibot 23:39, 10 Αυγούστου 2009 (UTC)[απάντηση]

Όνομα και υπηκοότητα[επεξεργασία κώδικα]

Γιατί η κεφαλή του άρθρου έχει τη γαλλική προφορά του ονόματος (Ζοζέφ Σιφακίς) και όχι την ελληνική; Επίσης, γιατί αναφέρεται ΜΟΝΟ η γαλλική του υπηκοότητα; Έχει απαρνηθεί πλέον την Ελληνική;ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 137.120.233.34 (συζήτησησυνεισφορά) .

Aναίρεση Προσθηκών/Προστασία άρθρου[επεξεργασία κώδικα]

Κάποιος συνεχίζει και αναιρεί τις αλλαγές και εμφανίζει ΜΟΝΟ τη Γαλλική υπηκοότητα του Σηφάκη. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει αναφορά οτι απαρνήθηκε την Ελληνική, και αρα να είναι κάτοχος ΜΟΝΟ της Γαλλικής, ΠΡΕΠΕΙ να εμφανίζονται και οι δύο υπηκοότητες. Το όνομα του Σηφάκη στα Ελληνικά είναι "Ιωσήφ Σηφάκης". Έτσι γεννηθηκε και εδώ είναι η Ελληνική βικιπαιδία και ετσι είναι γνωστός στην Ελλάδα. Οποιαδήποτε αλλαγή που εμφανίζει τον Σηφάκη μόνο ως Γάλλο θα θεωρείται βανδαλισμός.

Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥ γλώσσα εξ'ορισμού, είναι η Ελληνική και οχι η Γαλλική.

Καλό θα είναι να προστατευτεί το άρθρο καθώς διάφοροι το αλλάζουν εκφράζοντας μονο τη Γαλλική πλευρά.ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 84.83.105.6 (συζήτησησυνεισφορά) .